Bestil julegaverne indtil 21. december

Vægtvest

Viser 1 til 26 af 26 (1 Sider)

Vægtvest – når du vil udfordre dig selv

Søger du udfordringer til din træning, er en vægtvest det rigtige valg for dig. De findes i flere forskellige vægtklasser og der er mulighed for selv at justere vægten i vægtvestene.

Mange der træner crossfit har stødt på en vægtvest i forbindelse med deres crossfit træning, da den er nem at implementere ved mange øvelser.

Vægtvest – øg intensiteten af din træning

Vægtveste er ikke for de sarte sjæle. Søger du nye udfordringer til din træning, anbefaler vi dig at prøve en vægt vest. Vesten sidder tæt ind til kroppen, så den forstyrrer din træning mindst muligt. Det er vigtigt, at du har styr på din træning, inden du begynder at træne med en vægt vest.
Vægtvesten er med til at øge intensiteten af din træning, men den vil også øge belastningen på dine led og det er derfor vigtigt, at du ved hvad du gør samt at du er klar til den ekstra belastning.

Vægtvest til træning

En vægtvest benyttes ofte til eksempelvis Crossfit, genoptræning, løb eller lignende, hvor du skal øge belastningen, så du kan få mere ud af din træning. Vores vægtveste er smart indrettet, så du kan justere vægtene på vesten. Derved kan du sætte vægten, så den passer præcis til det, du ønsker. Start med lav vægt og øg derefter gradvist. Start aldrig med at træne med maksbelastningen som din vægt vest kan yde – det kan resultere i fibersprængninger og andre muskelskader. Hvis du ønsker en anden form for vægtforøgelse, kan du også træne med håndledsvægte og ankelvægte. Se vores udvalg af håndledsvægte og ankelvægte her.

Guide til køb af vægtvest

Er det første gang, du skal i gang med at træne med vægtveste, kan du følge denne guide, der hjælper dig til at købe den rette vest:

Belastning: Op til 5kg

Hvis du søger en vægtvest, der kan have en belastning på op til 5kg, vil den ofte fylde meget lidt og det er en stor fordel i eksempelvis løb. Her anbefaler vi den lille Adidas 5kg vægtvest, som kan varieres fra 0,45kg og op til 5kg.

Belastning: Op til 10kg

Hvis du vil kunne vælge op til 10kg vægt, kræver det en lidt større vægt vest, som kan spændes yderligere fast. Her anbefaler vi Eurosport Justerbar Vægtvest 10kg. Til vægtvesten medfølger 10 klodser, der hver vejer 0,95kg.

Belastning: Op til 30kg

I kategorien med vægtveste op til 30kg, anbefaler vi også en Eurosport Justerbar Vægtvest 30kg, da kvaliteten og justeringsmulighederne er i top. Der medfølger 30 klodser, der hver har en vægt på 0,95kg.

Vægtveste med påspænding

En anden type vægt vest kaldes Functional Attachement Vest, hvor det er muligt at du selv kan spænde vægt på vesten. Fordelen er, at du kan spænde en lang række forskellige ting på, som eksempelvis vægtskiver. Her anbefaler vi Jordan Functional Attachment Vest.


Viser 1 til 26 af 26 (1 Sider)