Specifikationer - Slyngetræner
Maks. brugervægt 160 kg
Antal punkter til fastgørelses 1
Materiale håndtag Hårdt gummi
Bredde på håndtag 13,6 cm
Justerbar længde Ja
Bredde på rem 3,8 cm
Medfølgende døranker Ja
Medfølgende opbevaringspose Ja
Medfølgende loftophæng Nej
Friktionshæmmende overflade på håndtag Ja
Tilbehør Træningsprogram, armbånd & remforlænger
Stregkode 847585006269
Vægt 1120 gram
Dimensioner (emballage) 20,7 x 17 x 11,7 cm, 1,469 kg

TRX Pro Suspension Trainer Kit Slyngetræner er en professione syngetræner, fremstillet i meget høj kvalitet, hvilket gør 

Den store fordel ved en suspension trainer er at du bruger din egen vægt som modstand. Derved kan du hurtigt og let justere belastningen, ved at lave din kropshældning højere eller mindre.

TRX Pro Suspension Trainer Kit Slyngetræner er let at justere i højden og TRX'eren bliver præcis, hvor du har sat den. På udsatte steder, er der brugt ekstra stærk Ultra-Durble-Dupont-Kevlar, for at sikre holdbarheden til tusindvis af træningspas.

Denne TRX Home Suspension Trainer Kit Slyngetræner, er en forbedret udgave i forhold til den tidligere model. Denne model er hurtigere og lettere at opsætte og giver en mere stabil træning.

Den er udstyret med en stærk karbinhage, som gør det let at montere den. TRX Pro Suspension Trainer Kit Slyngetræner ankommer også med et anker til en dør, udendørs ophæng, transporttaske, dørskilt, TRX armbånd.

TRX PRO Suspension Trainer Kit indeholder:

TRX  PRO Suspension Trainer 4.0: den nyeste Suspension Trainer,  med rengøringsvenlige gummihåndtag, og en ny maincarabiner du kan låse for at undgå tyveri. Samtidig er de tidligere cambuckles udskiftet med nye Barrel Locks, for at gøre indstilling af længde meget lettere.

TRX Suspension Anchor: Sæt din Suspension Trainer op alle steder også udendørs

TRX Extender: bruges som forlængerstykke hvis ophængshøjden er over 270 cm eller hvis du skal opsætte din Suspension Trainer rundt om et stort emne, eksempelvis et stort træ eller søjle.

TRX  Door Anchor: Til ophæng i dør, så du kan tage din træning med dig på rejse, eller hvis du træner dine klienter hjemme

Datablad for TRX Pro Suspension Trainer Kit P4 Slyngetræner
Vivi
28/04/2017

Jeg kan rigtig godt lide den nye model her!

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God