Ski


Ski

Det at finde de rigtige alpinski kan være en jungle, men det behøvet det ikke være. Her kan du få et overblik over vores udvalg af alpinki hos Apuls.dk

Hvad er alpinski?
Når vi snakker ski, er der 2 hovedgrupper: Langrendsski og alpineski. Langrendsski er ofte lange ture i et smukt landskab og hyggelinge stunder i en fjeldhytte. Alpine ski er til skiløb på eks. præparerede skiløjper og off-road løjper. Der findes mange alpineski underkategorier. Vi har bl.a. All-Mountain ski, Freeride ski, dameski og mere er på vej. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget du ikke kan finde på siden. Vi går meget op i at finde de helt rigtige ski til dig, så du får den bedste oplevelse med dit køb. 

Hvilke alpinski skal jeg vælge?
Det er vigtigt du finder de rigtige ski, så du får en fed skitur uden problemer med dine ski. I samarbejde kan vi finde et par ski der passer 100% til dine ønsker og behøv. Vi forhandler følgende alpin-ski hos Apuls.dk:

All Mountain ski: Er til dig som ønsker et par alpinski til primært at køre på præparerede skiløjper. Men all mountain ski giver dig også mulighed for at tage et hop eller en smule kuperet terræn. Som oftest er all mountain ski mellem 95 til 115mm brede.

Freeride ski: Også kaldet off-pist ski, er til dig som ønsker at køre udenfor de præparerede pister. Freeride ski er bredere end andre ski for at give dig et optimalt flow over de bløde off-pister. Som oftest er freeride ski bredere end 115mm.

Twin-tip ski: Også kendt som park ski eller pipe ski. Dette er et par alpinski til dig som ønsker at køre halfpipe eller lave fede hop. Hører du til vovehalsene der gerne vil lave nogle fede tricks skal du vælge et par twin-tip ski. Som oftest er twin-tip ski mellem 75 til 95mm brede.

Dame ski: Er alpinski udviklet specielt til kvinder. Fordelen ved dameski er, at de vejer mindre og tyngdepunktet er lang længere frem, for derved at skiene lettere kan svinge. 

Spørgsål om alpinski:
Har du nogle spørgsmål omkring alpinski, er du altid velkommen til at kontakte os på info@apuls.dk - Så finder vi den helt rigtige løsning til dig.


Filter

Filter

  • Pris
    -
  • Producent
    Vis mere ()