Skibriller (Goggles)


Skibriller (Goggles)

Der findes nærmest ikke noget, der er mere irriterende, end at stå på ski med sammenknebne øjne, for at undgå stikkende snefnug. Derfor er skibriller en uundværlig del af skioutfittet. Hvis du har skibriller på, kan du med upåvirket syn suse ned ad pisterne, fordi skibrillerne afskærmer dine øjne fra sne og snavs, som ellers kan sprøjte op, når du har godt med fart på.

Nogle skibriller har solbrilleglas. Det betyder altså at hverken faldende sne, eller solskin vil påvirke dit skiløb. Andre skibriller har blot en anden farve glas, som også kan være nyttigt, da disse skibriller nedtoner sneens hvide farve.

Alle vores skibriller består af én sammenhængende linse. Skibrillerne har typisk en kant af skumgummilignende materiale, så skibrillerne ikke generer huden omkring øjnene. Nogle skibriller er endda lavet med 100% allergivenligt skumgummi, så alle kan gøre brug af skibrillerne. Skibrillerne sidder fast på hovedet, ved hjælp af en bred justerbar elastik. Det er derfor muligt at have skibriller på, uden over en skihjelm.

Vi har skibriller til både børn og voksne. Skibrillerne fås i mange smarte farver, så der er noget til enhver smag. 


Filter

Filter

  • Pris
    -
  • Producent
    Vis mere ()