Skihjelme


Skihjelme

Det er rigtig vigtigt at sikkerheden er i top, når du står på ski. Det er nemlig let at komme til skade på skiferien og det kan ofte være med fatale konsekvenser, hvis ikke hovedet er beskyttet. Derfor er det utrolig vigtigt at have sikkerheden i orden, med en god skihjelm. En god skihjelm kan også give dig en højere komfort på turen, da skihjelmen kan varme.

Alle vores skihjelme fås med tilhørende ørevarmere. Det er smart, fordi man derfor ikke står i dilemmaet om at skulle vælge mellem den sikre skihjelm, eller den varme hue. Vi har flere forskellige slags skihjelme, alle skihjelmene har selvfølgelig det formål til fælles, at beskytte dit hoved. Men nogle af skihjelmene har øget funktionalitet. For eksempel er nogle af skihjelmene til børn, lavet med ekstra synlighed, hvilket kan være til gavn for dig som forælder. Der findes også skihjelme med indbygget audio, så du kan høre musik på vej ned ad pisten. Desuden har alle vores skihjelme en eller flere monteringsremme, så skibrillerne ikke falder af.

Du finder bedst den korrekte skihjelm, ved at måle omkredsen af dit hoved og derefter vælge størrelse ud fra dette. Vi har skihjelme til både børn og voksne, og skihjelmene fås i mange smarte farver. 

Det er let at komme til skade på skiferien og det kan ofte være med fatale konsekvenser, hvis ikke hovedet er beskyttet. Derfor er det utrolig vigtigt at have sikkerheden i orden, med en god hjelm. En god skihjelm kan også give dig en højere komfort på turen, da den kan varme.

Du finder bedst den korrekte skihjelm, ved at måle omkredsen af dit hovede og derefter vælge størrelse ud fra dette.

Hjelmene fås både i den traditionelle udegave og i modeller, som har yderligere funktionalitet, som eksempelvis lydafspiller. Vores hjelme produceres eksempelvis af POC, K2 Skis, SMITH m.v..

Hvis du er i tvivl om hvilken hjelm der passer bedst til dig, er du meget velkommen til at kontakte os.


Filter

Filter

  • Pris
    -
  • Producent
    Vis mere ()