Huer & Halsrør


Huer & Halsrør

Se vores udvalg af huer og halsrør her. Vi har helt sikkert en model der passer til dit behov. Er du i tvivl om hvilken hue, eller hvilket halsrør du skal vælge, vil vi meget gerne hjælpe dig. Hvis vi starter med vinterhuer, så er huens funktion at holde din varmen omkring hovedbund og ved ørene. Kroppen udgiver enorme mængder varme ud af hovedbunden. En varme der kan udnyttes til at opvarme hele kroppen. Det kræver en god hue der kan holde på varmen, så varmen ikke spindes. Men udover at kunne holde på varmen, skal en god hue også være komfortabel ved aktiv brug. Alle vores huer er af høj kvalitet og er alle velegnet til høj aktivitet og vil stadig kunne holde dig varm. Generelt for vores huer er, at huerne er lange og dækker godt ned over ørene. Dette giver komfort og holder dig varm på de lange ture ude i kulden.

Mange vælger blot at bruge et halsrør / halsedisser hvis det er til brug sammen med en hjelm. Fordelen ved at bruge en halsedisse / et halsrør, er at du kan skærme for vind og vejr omkring halsen og ved ansigtet. Alle vores halsedisser / halsrør er velegnet til aktivt brug og vil holde dig varm i kulden. Det er ikke kun til skiløb at det er velegnet med en halsedisse. Mange bruger også et halsrør til cykling, løb, udendørs træning - Ja faktisk alle former for aktivitet i koldt vejr vil det være rigtig godt med en halsedisse til at holde dig varm. Endnu en af fordele ved at bruge halsedisse er, at du nemt og hurtigt kan regulerer varmen, ved bare at tage halsrøret ned omkring halsen. På samme måde kan du hurtigt og nemt tage dit halsrør op foran ansigtet igen. Dette kan nemt gøres med én hånd under din aktivitet. Dette giver dig mulighed for nemt at regulerer temperaturen, mens du er aktiv.  

Vi har huer og halsrør i mange fede designs og i forskellige former. Vi har halsrør til børn og voksne, samt huer til de modebevidste. Der vil løbende blive tilføjet flere huer, halsrør og halsedisser til siden. Du er også altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til valg af vinterhue og halsedisser. 

Her giver vi et par eksempler på valg af halsrør:

Denne Aclima WoolNet Neck Gaiter Halsedisse er en af de bedste på markedet. Aclima er en meget anerkendt virksomhed der laver nogle rigtig fede produkter der er velegnet til alt form for udendørs aktivitet. En af fordelene ved Aclima WoolNet Neck, er strukturen i stoffet der gør, at den sidder rigtig godt over næsen og omkring ørene. Derudover er området ved næsen ekstra åndbart, hvilket giver dig ekstra meget komfort under brug. Alt i alt et halsrør / halsedisse der vil være ideelt til alle former for aktivitet i koldt vejr. 

Her giver vi et eksempel på en hue der er velegnet under hjelme:

Er du derimod på udkig efter en hue du kan bruge under din skihjelm og cykelhjelm, vil vi anbefale dig vores Aserve Thermal Flexible Hue. En behagelig og flexibel hue der er helt perfekt under en hjelm. Derudover er huen åndbar, så den også er behagelig at have på under aktivitet. En af kendetegnene ved en god vinterhue er, at den kan gå godt ned over ørene og holde dig varm. Er du i tvivl om valg af hue, er du altid velkommen til at kontakte os


Filter

Filter

  • Pris
    -
  • Producent
    Vis mere ()