Badevægt

Hvad kan en badevægt med kropsanalyse? En badevægt i form af en kropsanalysevægt er ikke bare en badevægt. Det er efterhånden blevet meget populært at have en kropsanalysevægt frem for en simpel badevægt, da man efterhånden er blevet bevidst om, at et simpelt tal på hvad ens vægt er, ikke er nok til at sige, hvordan fordelingen af vægt egentlig reelt ser ud.

En mand på 100 kg kan både være svært overvægtig eller super muskuløs og trænet, uden at en normal badevægt kan fortælle noget om det. Det kan en kropsanalysevægt dog. En badevægt med kropsanalyse kan oftest give dig information omkring dit BMI-tal, fedtprocent og vandindhold samt muskel- og knoglemasse. På denne måde vil du ikke være i tvivl om hvorvidt din vægt er godt fordelt, eller derimod en skæv fordeling af muskler og fedt.

 

Læs mere

Hos Apuls.dk finder du et nøje udvalgt sortiment af badevægte i høj kvalitet med alt hvad du har brug for af funktioner til at holde en god kontrol med din vægt. Vores udvalg byder på badevægte, der alle fungerer som kropsanalyse badevægte.

Du finder her en række yderst brugervenlige og funktionelle badevægte, som du blandt andet kan koble op på din smartphone, som kan indstilles til flere brugere på én gang og som kan genkende dig automatisk. Med andre ord får du rigtig meget ud af din badevægt.

En multifunktionel og brugervenlig badevægt er en god investering, hvis du er i gang med at tabe dig eller gerne på anden vis vil have god kontrol med din vægt. Tag et nærmere kig på vores forskellige badevægte nedenfor og køb din nye badevægt hos Apuls.dk til en skarp pris i dag!

Badevægt test – vi har et udvalg af markedets bedste badevægte

En badevægt er ikke længere hvad den plejede at være. Vi bliver som mennesker mere og mere bevidste om vores kroppe. Det betyder, at vi har tilegnet os meget mere avanceret viden om kroppen end hvad man førhen besad. 

Det betyder også, at vi har større behov for at kunne tackle vores kropsvægt på en hel anden måde end vi plejede. For eksempel er det generelt et anerkendt faktum blandt helt almindelige mennesker, at ens vægt ikke kun kan gøres op i fedtprocenter.

Vi sætter derfor langt større krav til de redskaber, der hjælper os til at forstå og forbedre, eller vedligeholde vores kropsvægt. Badevægte er i dag således udviklet sådan, at de har langt flere funktioner end bare at kunne måle din vægt.

Blandt vores udvalg af kvalitetsbadevægte, kan du for eksempel finde modeller, der både kan måle dit BMI, muskelmasse og fedtprocent. Eller sagt med andre ord – de kan give dig en hel kropsanalyse. En fordelagtig funktion er, at du kan indstille din badevægt så den passer til lige præcis din individuelle kropsbygning og dit individuelle aktivitetsniveau. Det bliver dermed nemmere for dig at følge din personlige kropsudvikling.

Hvad er BMI?

BMI er en forkortelse for den engelske betegnelse Body Mass Index og betyder altså på dansk kropsmasse indeks. Dit kropsmasse indeks bruges til at give dig en forståelse for forholdet mellem din vægt og din højde. Dit BMI kan altså på denne måde give dig en nogenlunde klar idé om, hvorvidt du er overvægtig, vejer for lidt, eller ligger lige dér, hvor du skal vægtmæssigt.

Man siger generelt, at en BMI på mellem 25-30 er lig med overvægt, mens et BMI på over 30 tyder på svær overvægt. Har man et BMI på under 18,5 karakteriseres man som undervægtig og har man et BMI, der ligger på mellem 18,5-25 er man ganske normalvægtig.

BMI måles normalt ved at dividere din vægt med din højde gange din højde. Med et smart og avanceret apparat som en kropsanalyse badevægt kan du dog samle alle dine mål i én enhed, og dermed få et nemt og overskueligt overblik – også over dit BMI.

Køb din nye badevægt på tilbud

Hos Apuls.dk mener vi, at alle skal have god mulighed for at købe noget godt og effektivt træningsudstyr og tilbehør i høj kvalitet og til billige penge. Vi sælger derfor altid kvalitetsprodukter til skarpe priser, og sørger desuden for altid at have gode tilbud på diverse udstyr og tilbehør.

Det betyder, at du med fordel kan finde din nye badevægt hos os til en god pris, og hvis du er heldig endda til et godt tilbud, uden at skulle gå på kompromis med hverken kvalitet, holdbarhed eller design. Vores udvalg af kvalitetsbadevægte har alle en vægtkapacitet på op til 180 kg. Det betyder, at de har god holdbarhed når det kommer til store belastninger, og at de herved dækker langt de fleste behov.

Hvorfor er en badevægt et godt redskab til et succesfuldt vægttab?

En god og avanceret vægt som for eksempel en kropsanalyse badevægt kan bruges som et effektivt redskab når du ønsker at tabe dig. Et succesfuldt vægttab handler om flere forskellige faktorer, der skal gå op i en højere enhed.

Disse faktorer er for eksempel dit BMI, mængden af kropsvæske, knoglemasse, muskelmasse, dit stofskifte, dit aktivitetsniveau, dine kostvaner, og meget mere. Disse ting kan være rigtig svære at få et godt og overskueligt overblik over.

Her kan et avanceret og intelligent redskab som en kropsanalyse badevægt være din redning. Her kan du nemlig ved hjælp af dets mange funktioner nemt få plottet alle de nødvendige informationer ind så de samlet giver god mening.

Når du har et fået skabt dig et godt overblik over din kropstype, har du et godt udgangspunkt for at kunne gå ind og kontrollere din vægt. Dette er i bund og grund den vigtigste forudsætning for at kunne tabe sig. Her kan badevægten i øvrigt virke motiverende igennem din vægttabsproces.

Find den bedste badevægt til hele familien 

Én af de allerbedste funktioner, som du kan finde i alle vores badevægte, er evnen til at indstille badevægten til flere forskellige brugere. De intelligente badevægte kan kobles trådløst til din smartphone, hvor du via en app kan overføre dit afmålte data og få et godt overblik over dine vægværdier og dine fremskridt.

For at gøre det hele endnu smartere, kan vores kropsanalyse badevægte indstilles til flere brugere. Dette er en rigtig smart funktion fordi det betyder, at hele familien kan få rigtig meget glæde af badevægten. Hos nogle af vores badevægte finder du også en funktion med automatisk genkendelse. Det betyder, at du blot behøver at træde op på vægten for, at den genkender dig og indhenter dine informationer.

Hvordan kommer jeg bedst i gang med mit vægttab?

Når du vil i gang med dit vægttab, er det som udgangspunkt vigtigt, at du sætter dig et realistisk mål. Det nytter ikke at overdrive i forhold til dit ambitionsniveau. Gør du dette kan du lynhurtigt miste interessen og motivationen fordi det enten bliver for hårdt for dig at tabe vægt, eller fordi du mister interessen idet vægttabet ikke går så hurtigt, som du havde forventet.

Når du har sat dig et realistisk mål er det en god idé at sætte dig godt ind i de forskellige begreber du kommer til at støde på under dit vægttab. Det kunne for eksempel være BMI, BMR (grundlæggende stofskifte), AMR (aktive stofskifte), kcal og så videre. Når du har lært disse begreber, bliver det nemmere for dig at navigere rundt i vægttabsuniverset.

Det gælder både i forhold til at vælge og afmåle dine fødevarer, og når du skal have det optimale ud af din kropsanalyse badevægt. Får du sat dig godt ind i dine begreber kommer vægttabet desuden til at virke mindre fjernt, og bliver nemmere til en integreret del af din hverdag. Det kommer til at gøre det nemmere for dig at holde ved din vægttabsproces.

Beurer badevægt – garanteret høj kvalitet og brugervenlighed

Hos Apuls.dk er vi glade for at være forhandlere af badevægte fra det kvalitetstestede mærke Beurer. Her er man nemlig i særdeleshed sikker på at få en badevægt i et lækkert design og en helt sublim kvalitet. Helt essentielt er det selvfølgelig også, at man er sikker på at få en badevægt med høj målepræcision.

Beurer laver badevægte i et stilrent og eksklusivt design. Du er derfor helt sikker på at få et apparat, som vil se godt ud hjemme på dit badeværelse. Med en badevægt fra Beurer, er du sikret stor brugervenlighed. Badevægtene er nemlig udviklet til at være særligt intelligente og avancerede, og det er vist ikke for meget at hævde, at Beurer er en af de førende producenter af badevægte på markedet.

Af brugervenlige træk hos nogle af de forskellige badevægte fra Beurer er disse især værd at nævne:

  • Høj målepræcision
  • LCD-skærm med store bogstaver så du nemt kan se dine vægtmål
  • Mulighed for at oprette op til flere brugerprofiler via Bluetooth funktionen
  • Mulighed for at skifte imellem forskellige vægtangivelser (kilo, pund, stone).
  • Quick start hvilket betyder, at apparatet tænder når du træder op på det
  • Automatisk genkendelse hvilket betyder, at personen automatisk genkender dig når du træder op på vægten

Det skal du være opmærksom på inden du køber en kropsanalytisk badevægt fra Beurer

Det anbefales ikke, at personer med pacemaker eller andre former for elektroniske implantater anvender denne type kropsanalytisk vægt. Dette er fordi disse badevægte fungerer med trådløs forbindelse og derfor komme til at forstyrre driften af implantatet.

Det er desuden vigtigt, at du har en smartphone, som du kan koble din badevægt op på. Vores udvalg af badevægte skal som udgangspunkt kobles op på iPhone 4s og opefter, samt Android telefoner med Bluetooth 4.0 eller nyere.

Hvilken badevægt skal du vælge? Badevægt bedst i test

Hvis du er på udkig efter en funktionel badevægt i stilfuldt design, der kan det hele kan du således med fordel vælge én fra vores udvalg af Beurer. Her er du sikret intelligente funktioner og en vægt, der passer ind i ethvert hjem. Vi har desuden sørget for at have et udvalg af badevægte i lidt forskelligt design, så der er til enhver smag.

Hvis du er i tvivl om, hvilken badevægt du skal vælge, kan vi anbefale, at du tager et godt kig på modellen Beurer BF 700 Kropsanalyse Badevægt, som er blevet kåret som bedst i test hos forbrugerrådet TÆNK. Denne kropsvægt måler naturligvis din vægt helt nøjagtigt. Den er ekstremt brugervenlig og kan både måde BMI, kropsvæske, knoglemasse og muskelmasse.

En fantastisk funktion er, at du kan indstille vægten til 5 forskellige aktivitetsniveauer. De går fra ingen til meget høj fysisk aktivitet. Det betyder, at du kan indstille dit eget individuelle aktivitetsniveau og således få endnu mere præcise målinger og endnu mere ud af din badevægt.

Ligesom med vores andre vægte, kan denne badevægt kobles op på din telefon, så du kan overføre dine data og få et rigtig godt overblik over din krop. Denne badevægt har hukommelse på helt op til 8 brugerprofiler, hvilket vil sige, at I kan være rigtig mange mennesker om at bruge den.

Desuden får du en badevægt med den helt vilde funktion, at den automatisk kan genkende de forskellige mennesker, der bruger den. Du får altså således en super brugervenlig badevægt! Lyder det ikke som noget for dig? Vi har heldigvis også flere andre badevægte i samme høje kvalitet som du trygt kan vælge imellem.

Køb en billig badevægt hos Apuls i dag

Hvis du står og mangler en god, pæn, avanceret og intelligent badevægt, er vi sikre på, at vi med vores nøje sammensatte udvalg af kvalitetsvægte har noget for dig. Hvad end du drømmer om at tabe dig nogle kilo, tage nogle kilo på eller holde din vægt ved lige, så er en kropsanalytisk badevægt altså et rigtig godt redskab. Med dens mange funktioner hjælper den dig nemlig med at give dig det overblik, der skal til før, at du kan komme til at kontrollere din vægt!

Hos Apuls.dk holder vi af at kunne tilbyde vores kunder træningsudstyr og tilbehør i høj kvalitet til skarpe priser. Det betyder nemlig, at alle kan være med. Det gælder også vores udvalg af kvalitetsbevidste badevægte. Når du handler online hos os, kan du føle dig helt sikker. Vi er nemlig en e-mærket webshop, og kan derfor stå 100% inde for vores services og de produkter, vi forhandler.

Vores dygtige og kompetente medarbejdere sidder altid klar til at rådgive dig og svare på selv de mindste spørgsmål, hvis du skulle være i tvivl. Har du spørgsmål til vores udvalg af badevægte, noget du ikke forstår eller noget du føler, at du ikke har fået svar på, er du derfor til hver en tid velkommen til at ringe på vores telefon.

Der er ingen undskyldning. Forkæl dig selv, din familie og dit badeværelse med en kropsanalytisk badevægt købt online hos Apuls.dk i dag og kom godt i gang med at forstå og vedligeholde din krop på bedst mulige vis og på en måde, der er skræddersyet til lige netop dig!

Badevægt med kropsanalyse; mere end bare en badevægt

Som den moderne teknologi udvikler sig, er en badevægt ikke bare en badevægt mere. Med en kropsanalysevægt kan du få masser af data, som tilsammen er meget mere brugbare end blot et tal på kiloene.

Hvorfor er et simpelt kilotal på en badevægt ikke nok?

Mange er tilbøjelige til at lade et simpelt tal på badevægten fuldstændig dominere ens opfattelse af, om man er sund eller usund, i god eller dårlig form, overvægtig eller undervægtig. Det antal kilo man vejer udelukkende kan slet ikke afspejle disse ting. Derimod er det meget mere interessant at se på, hvor meget af ens krop egentlig er fedt, og hvor meget der egentlig er muskler. Med en badevægt med kropsanalyse bliver der også taget højde for vægt af knogler og væsker, så man heller ikke skal bekymre sig om disse ting.

Hvad kan man bruge data fra en badevægt til?

En badevægt med kropsanalyse kan give dig dit præcise BMI som udgangspunkt. BMI er et fint fingerpeg til hvordan din krop ligger i forhold til hvad der er sundt, men det bliver klart forbedret med de mange flere tal, som en kropsanalysevægt kan forsyne dig med. Fedtprocent kan være en vigtig indikator for din sundhed, da man hurtigt kan finde ud af om den er for høj eller for lav, og hvorvidt man bør lægge sin livsstil om. Mange folk der træner en del går meget op deres fedtprocent, da man træner bedre og mere optimalt hvis den ikke er for høj.

Hvad for en badevægt skal jeg have?

Mange tror fejlagtigt, at en badevægt med kropsanalyse er meget dyr. Sådan behøver det slet ikke at være. Hvis man bare skal have de basale funktioner som vægt, bmi, fedtprocent og muskelmasse, behøver det slet ikke koste en bondegård. Prisen stiger lidt (ikke meget), hvis man også skal AMR og BMR kalorieberegning. AMR er en vurdering af antal kalorier kroppen anvender i aktivitet, mens BMR er en vurdering af antal kalorier kroppen anvender i hviletilstand. Dette kan være meget behjælpeligt, hvis man er i tvivl om hvor meget man bør indtage via kosten, i forhold til hvor meget man forbrænder. Nogle kropsanalysevægte har også en bluetoothfunktion, så man kan overføre informationerne fra vægten til eksempelvis en computer eller en smartphone.