Bestil julegaverne indtil 21. december

cPro9 Yoga Begyndersæt (Måtte, Strap & 2 Bloks)

  • - 71%
    cPro9 Yoga Begyndersæt (Måtte, Strap & 2 Bloks)
  • <
  • cPro9 Yoga Begyndersæt (Måtte, Strap & 2 Bloks)
  • cPro9 Yoga Begyndersæt (Måtte, Strap & 2 Bloks)
  • cPro9 Yoga Begyndersæt (Måtte, Strap & 2 Bloks)
  • cPro9 Yoga Begyndersæt (Måtte, Strap & 2 Bloks)
  • +32
  • >
Yogasæt fra cPro9, med alt du skal bruge til at komme rigtig godt i gang med yoga eller pilates. Dette yoga sæt indeholder en yoga.. Læs mere
449 kr

129 kr

Specifikationer - Træningsmåtte
Type Yogamåtte
Tykkelse 4 mm
Længde 170 cm
Bredde 61 cm
Materiale Fast skum
Ophængshuller Nej
Tilbehør 2 x Yogablok & 1 x strap
Vægt 769 gram
Dimensioner 170 x 61 x 0,4 cm
Dimensioner (emballage) 63 x 27 x 12 cm

Yogasæt fra cPro9, med alt du skal bruge til at komme rigtig godt i gang med yoga eller pilates. Dette yoga sæt indeholder en yogamåtte, to yoga blokke og en yogastrap. Tilsammen får du yogaudstyr, som gør det muligt at lave næsten alle yogaøvelser. Yogaudstyret er alt sammen af høj kvalitet og udført af neutrale produkter. Materialerne og udstyret er nøje udvalg af erfarne yogaudøvere, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Yogamåtten måler 170cm x 61cm og har en tykkelse på 0,4mm - Perfekt til de stående og siddende øvelser. Yogamåtten er udført med en nubret overflade, så du oplever skridsikkerhed under yogaøvelserne. Det er vigtgit med en skridsikker overflade, for at få mest muligt ud af din yogatræning. Stabilitet er et nøgleord i yoga og pilates. cPro9 yogamåtten vejer 769 gram og er derfor nem at have med på farten.

Hver yogablok måler 22,5cm x 14,7cm x 7,3cm - Ideele mål til langt de fleste øvelser. Yogablokken har en behagelig og skånsom overflade for dine hænder. Perfekt skridsikring, så du har stabiliteten med i dine øvelser med yogablokkene. Der medfølger 2 yoga blokke, da der er mange øvelser, som kræver 2 blokke. Når du træner med yogablokkene, har du mulighed for at skifte imellem de 3 forskellige højder på yogablokkene. Dette er en stor fordel, da du så åbner op for et utal af yoga øvelser. Hver yogablok vejer 124 gram. Tilsammen 248 gram.  

Der medfølger også en praktisk yoga strap, som du kan bruge til rigtig mange yogaøvelser. Denne cPro9 yogastrap har en længde på 193cm og en bredde på 4,1cm. Tykkelsen på yogastrappen er 2mm. Endestykket er udført med et lille metalspænde for holdbarehedens skyld.

Emballagen du modtager dette cPro9 Yoga Begyndersæt i, måler 63 x 27 x 12 cm

Datablad for cPro9 Yoga Begyndersæt (Måtte, Strap & 2 Bloks)
Rikke
24/02/2017

Nu går jeg meget op i yoga og vil mene jeg har forstand på kvalitet. Jeg købte dette yogasæt hos apuls og jeg er meget tilfreds. Jeg synes på ingen måde lugten er slem (hvilket jeg ellers har oplevet på yogasæt i samme prisklasse)

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God