Vi sender som normalt

Gaiam Durablock Yogablok Blå (Ekstra fast)

Gaiam Kork Yogablok er en kvalitets yogablok fremstilllet af naturlige materialer. Denne yogablok har afrunede kanter der giver ekstra komfo.. Læs mere
Forventet på lager: 22. juni

199 kr

Gaiam Kork Yogablok er en kvalitets yogablok fremstilllet af naturlige materialer. Denne yogablok har afrunede kanter der giver ekstra komfort. 

Stor tekstur, behagelig of fleksibel, disse blokke giver et optimalt greb og trækkraft.

Yogablok med dejlig naturlig overfalde og fremstillet på skånsom vis. 

En yogablok som Gaiam Kork Yogablok, er velegnet som støtte til dine yogaøvelser. Du tilføjer stabilitet og styrke til øvelserne, som er rigtig godt ved rigtig mange yoga øvelser.

Gaiam Durablock er 50% mere faste i forhold til den normale yoga blok.

Mål: 22,5 x 14,7 x 7,3 cm

Om Gaiam

Gaiam blev oprettet som et livsstilsfirma med visionen om, at folk ville vælge en livsstil, der er sund og livsforbedrende for sig selv, deres familier og jorden. Gaiam livsstil er en stemme for individuel sundhed samt den fremtidige bæredygtighed af jordens ressourcer. Gaiam tilstræber at give kunderne alternativer til traditionelle produkter ved at tilbyde naturlige eller sunde versioner, der sammenlignes med stil, kvalitet og pris på konventionelle produkter. Gaiams mål er at blive den pålidelige kilde og samlende mærke for deltagere af livsstil for sundhed og bæredygtighed. De forstår, at muligheden for at påvirke folks liv med information og produkter er både et privilegium og et ansvar. Gaiam tager hensyn til alle aspekter af vores liv og den indflydelse, vi har på planeten. Forskning tyder på, at dette koncept appellerer til ca. 50 millioner mennesker alene i USA. Gaiams strategi for at levere den særprægede kvalitet, som de er kendt for, er at samarbejde med eksperter inden for sundhed / wellness, øko-liv og personlig udvikling for at udvikle proprietære produkter, som opfylder vores kunders behov med meningsfulde løsninger. Navnet GAIAM er en sammensmeltning af ordene Gaia (navnet på Moder Jord fra den Minoanske Civilisation i det gamle Kreta), og jeg minder os om, at vi alle er sammenhængende med Jorden, luften og vandet og meget en del af Dette levende system, der opretholder os alle.

Datablad for Gaiam Durablock Yogablok Blå (Ekstra fast)
Produkter fra samme kategori
cPro9 Yogablok Lilla

69 kr

cPro9 Yogablok Grøn

69 kr

Gaiam Yogablok Lilla

149 kr

Blackroll Block

177 kr

Blackroll Block Set Black/Green/Pink

350 kr

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God