Yogamåtte

En god Yogamåtte giver dig den stabilitet, du har behov for i alle øvelserne.

Vikinger vælger Odin Yogamåtter:

Yogamåtten skal ikke være ret tyk, så du har den bedste kontakt med underlaget. Vi har mange forskellige Yogamåtter og der er nogle for ethvert ambitionsniveau.

Læs mere
Sorter efter:

Yogamåtte

En yogamåtte er en nødvendigt træningsredskab, til dig som ønsker at træne yoga eller lignende gulvøvelser. En yoga måtte og en pilatesmåtte er det samme og vil derfor have mange muligheder med din nye yogamåtte. Vi har altid mange yogamåtter på lager og vi har helt sikkert også en yogamåtte til der passer til dig. Stort udvalg af billige måtter.

Vi har yogamåtter i alle farver og helt sikkert også en yogamåtte til din smag. De naturlige design er blevet en stor del af en moderne yogamåtte og du har derfor mulighed for at vælge imellem rigtig mange flotte designs. Derudover er design ikke altid i dag ved yogamåtter. Naturlighed og økologi er også i fokus og vi har kun yogamåtter af sunde materialer.

Vælg den rigtige yogamåtte

Der findes et hav af yogamåtter på markedet og det kan være meget svært at vælge den rigtige yogamåtte. Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig, at vælge den rigtige yogamåtte. Det har vi gjort ved, kun at have yogamåtter i høj kvalitet og i sunde materialer. Dermed er du sikker på, at du modtager en kvalitets yogamåtte, hvis du køber fra os.

Yoga måtter findes i mange størrelser og tykkelser og det kan også være svært at vælge her. Ofte er yogamåtter helt tynde, men de findes også i tykkere udgaver. Tommelfingerreglen er her, jo tyndere din yogamåtte er, jo bedre er den at stå op. Omvendt kan man også sige det, at en yogamåtte med lidt tykkelse, kan være bedre at sidde på.

Det er dog meget vigtigt, at din yogamåtte ikke bliver for tyk, da den derved kan være svær at lave yogaøvelser på. Mange butikker sælger fejlagtigt almindelige træningsmåtter som yogamåtter. Dog kan de være billige, men du vil ikke få det optimale ud af dine yogaøvelser. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at tage fat i os, så hjælper vi dig.

yogaudstyr

Yogaøvelser på yogamåtte

Her kommer lige et par gode yogaøvelser til dig som er nybegynder til yoga:

·         Stil dig med samlede fødder på din yogamåtte.

·         Tag en dyb indånding, mens du strækker armene over hovedet. Mærk strækket og føl energien.

·         Derefter puster du langsomt ud og rækker ned efter dine fødder. Langsomme bevægelser og åndedræt.

·         Gentag denne øvelse et par gange helt langsomt og nyd roen i kroppen.

En anden yogaøvelse kunne være:

·         Sæt dig med strakte ben på din yogamåtte, så knæhaserne rammer yogamåtten.

·         Tag en dyb indånding og find roen.

·         Pust derefter langsomt ud og før hovedet frem så langt du kan, uden at det føles ubehageligt.

·         Der må gerne mærkes et lille stræk i ryg og nakke. Find roen og slap helt af.

·         Tag en dyb indånding og læn dig tilbage igen.

Nyd roen ved disse yogaøvelser og find dig selv i de langsomme bevægelser og den dybe ro.

Her kommer lige et par gode yogaøvelser til dig som er øvet indenfor yoga:

·         Stå med samlede fødder på din yogamåtte og find roen.

·         Tag en dyb indånding mens du strækker begge arme op mod himlen som et V.

·         Løft det ene ben op, så dine ben danner et 4’tal med foden mod låret.

·         Find roen og balancen i denne stilling og tag et par dybe vejrtrækninger.

·         Mærk strækket og nyd roen.

Endnu en yogaøvelse for øvede:

·         Sæt dig på yogamåtten og find roen.

·         Løft benene samlet, samtidig med du løfter overkroppen. Både ben og overkrop skal være strakt.

·         Ben og overkrop skal danne et bredt V med en ca 90 graders vinkel. Find balancen og slip med hænderne.

·         Find balancen og mærk strækket.

·         Før benene ned igen med et dybt åndedræt.

·         Gør dette et par gange og find din balance og ro.

Dette var bare et par bud på et par yoga øvelser. Det kan være en stor fordel at deltage i et par yogalektioner, for at få en masse yoga inspiration. Der findes rigtig mange øvelser og yoga kan være et rigtig godt værktøj til at få mere ro i din hverdag. Yogaøvelser som disse er med til at skabe stabilitet og velvære til din hverdag. Yoga er godt for kroppen.

Yogamåtte test

Vi har været med i mange produkt tests af yogamåtter igennem tiden. En af dem er bl.a. denne fra Politikken, som skriver lidt forskelligt om yogamåtter:

Yogamåtte test

Vi sørger altid for at vores produkter er af en kvalitet, som er en test som denne værdig. Det betyder meget for os som virksomhed, at kunne tilbyde de bedste til de bedste priser. Vi har mange andre yogamåtter af denne kvalitet og du er altid velkommen til at ringe til os og sprøge ind til vores produkter. Vi er altid klar til at guide dig til valg af yogamåtte.

Yogamåtte på tilbud

Vi har altid yogamåtter på tilbud og kører løbende kampagner på yogamåtter. Vi har et stort udvalg af alle typer yogamåtter og nogle af dem har nogle rigtig gode tilbud. Specielt op til jul eller i ugerne efter nytår, vil der være ekstra gode tilbud at finde på vores yogamåtter. Så husk at slå til, hvis du ser et godt tilbud på en yogamåtte hos os.

Billig yogamåtte

Det er vigtigt for os, at kunne tilbyde den bedste kvalitets yogamåtte til de billigste penge. Derfor vil du se, at vores yogamåtter er i en prisklasse, som alle kan følge med til. En billig yogamåtte kan være rigtig godt til dig, som gerne vil igang med yoga, men endnu ikke har bestluttet dig for, om yoga er noget for dig. Derfor tilbyder vi altid billige måtter.

Når du sammenligner vores priser med andre butikker derude, skal du være opmærksom på produkterne og ikke bare gå efter navnet. Mange butikker sælger træningsmåtter, som ikke er velegnet til yoga. Derfor skal du ikke altid gå efter det billigste af det billigste. Men gå efter den gode fornemmelse og de skarpe tilbud på yogamåtterne.

Tyk skånsom yogamåtte

Ønsker du at være lidt mere skånsom ved dine knæ og hofter, anbefaler vi at du vælger en yogamåtter på 0,5cm eller 0,6cm – Herved får du lidt mere tykkelse på dit underlag og dermed en mere skånsom yogatræning. Det kan være en stor fordel at vælge en tyk yogamåtte, hvis du har et meget hårdt gulv eller har været igennem en operation.

Vigtigst af alt er, at du passer på dig selv, så derfor kan det være en stor fordel at vælge en tyk yogamåtte, hvis du føler det gør ondt, når du sidder på en tynd måtte. Nogle af de tykkere yogamåtter, kan godt koste lidt mere end de tynde. Men det kan være pengene værd, hvis du ønsker at være skånsom ved din krop til yoga.

Kvalitets yogamåtte

Vi leverer kun yogamåtter i høj kvalitet og der er tænkt over materialerne. Mange af vores yogamåtter går under økologiske produkter, da det er skånsomme produkter. Derudover er de produceret under ordentlige forhold, så du ikke risikerer at få nogle uønskede stoffer med i din yogamåtte. Kvalitet frem for alt når det gælder din yogatræning.

Yogamåtter til hjemmebrug eller i yoga studio

Vi har yogamåtter der er velegnet til hjemmebrug og nogle i højere kvalitet, som er velegnet til centre, hvor yogamåtterne vil være i brug ofte. Vi har en yogamåtte til dit behov og kvaliteter i alle prisklasser.

Køb din yogamåtte her

Vi har Danmarks bedste udvalg af yogamåtter og vi sidder altid klar til at vejlede dig, hvis du ønsker hjælp til valg af den rigtige yoga måtte. Vi sørger altid for at yde den fulde service og sidder altid klar til at vejlede dig til dine yogaøvelser. Vi sørger for, at du får en god oplevelse ved køb af en yogamåtte hos os.