Zycle Smart ZBIKE 2.0

11999   15000
Fjernlager 4 - 6 uger

Med Zycle Smart ZBike 2.0 kan du forbinde til Zwift, KinoMap, Bkool og giver dig en gennemført træningsoplevelse.

Zycle Smart ZBike 2.0 er perfekt til både cykel- og fitnesstræning takket være dens pålidelige og nøjagtige måling af ydelse, kombineret med et realistisk integreret elektronisk gearskifte.

Zycle Smart ZBike 2.0 er en hybrid træningscykel, som gør det muligt for dig, at kører på dine yndlingsruter eller træn med på nogle af de bedste indendørs cykelsessioner, coachet af nogle af de bedste instruktører. ZBike 2.0 gør alt muligt via forbindelse til 3. parts APP's som Zwift og KinoMap.

Opdag revolutionen med Smart ZBike 2.0

Smart ZBike 2.0 kombinerer banebrydende teknologi med avancerede funktioner. Med et sofistikeret og elegant design er Smart ZBike 2.0 den perfekte træningsmakker for cyklister og fitnessentusiaster, der søger en unik oplevelse. Takket være gearskiftet, som simulerer det på en 15-speed single-plate cykel, vil du nyde en mere realistisk og udfordrende cykeloplevelse. Dette elektroniske knap-baggrundsbelyste system er fuldt integreret i styret, hvilket giver en oplevelse, der efterligner fornemmelserne af en cyklist på deres cykel. ZBike 2.0 er ekstremt stille.

Takket være dens Poly-V bælte er transmissionsystemets lyd minimal, hvilket gør det muligt for dig at nyde et fredeligt miljø, mens du fordyber dig i spændende virtuelle verdener under dine træninger. ZBike 2.0 er fuldt tilpasset til forskellige individer, både mænd og kvinder. Den er ideel til personer med forskellige træningsmotivationer. Perfekt til de brugere, der søger intens og effektiv træning, såsom at klatre op ad et legendarisk bjergpas, samt for brugere, der simpelthen ønsker at cykle, mens de nyder en indendørs cykelklasse med deres yndlingsmusik.

Men det er ikke alt; den nye ZBike 2.0 tilbyder nye gratis prøvekuponer til de bedste simulatorer og fitness-apps på markedet, hvilket giver dig mulighed for at udforske nye træningsoplevelser og tage dine sessioner til det næste niveau. For yderligere at forbedre dine træninger tilbyder den nye ZYCLE-app nyttige funktioner, såsom et dashboard, hvor du kan se alle de data, der er opnået under sessionen, blot ved at tilslutte din ZBike 2.0 til din smartphone eller tablet.

Hybridbrug til cykling og fitness. Automatisk justering af modstanden i henhold til din træningssession. Meget lav støj. USB-opladningsport. Nem og hurtig samling af en enkelt person. Perfekt position. V-ramme design med justerbar sadel og styr.

Kompatibel med de mest fremtrædende cykelsimulatorer. Kompatibel med mange fitness-apps.

2.000 W STRØM
± 2 % STRØMESTIMATION
MEGET STILLE DRIFT
AUTOMATISK MODSTAND
Gearskift Integreret i styret
Factor Q 188 mm
Kranklængde 170 mm
Transmission Poly-V bælte, meget stille
MAX watt ved 120 rpm 2000 W
MAX watt ved 90 rpm 850 W
Maksimal hældning 20 %
Estimeret strømnøjagtighed 2 %
Bremse Magnetisk Trådløs kommunikation
Bluetooth FTMS og ANT+
Dimensioner 860 mm x 1440 mm x 610 mm
Vægt 50 kg
Kompakt og stabil
Svinghjulsvægt 14 kg
Realtidsdata Strøm, kadence og hastighed

USB-port til opladning af din tablet eller smartphone under træningen.

zycle-stats

 • Brand
 • Bluetooth (Tilslutning af tablet & smartphone) Ja
 • Brugerprofiler Ja
 • Drift Remdrift
 • Indstigningshøjde Medium
 • Justerbar modstand Ja
 • Justering af modstand Elektronisk
 • Justering af stigning Elektronisk
 • Kinomap app Ja
 • Modstandsregulering Trinløs
 • Svinghjul 14 kg
 • Watt funktion Ja