% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

365 dages fortrydelsesret

Udover de lovpligtige 14 dages fortrydelsesret, så har vi også vores 365 dages fortrydelsesret hvor følgende gælder:

Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen på hver enkelt vare, fra den dato du har modtaget den specifikke vare. 

Fristen indebærer, at du har 365 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb, hvis varen er fuldkommen ubrugt. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

I det tilfælde, at varen er taget i brug, har du 30 dage, fra leveringstidspunktet, til at returnere den til os. Ved modtagelse hos os, vil vi refundere dig et beløb, som stemmer overens med varens stand, antal dage den har været i brug, markedsprisen for demo modeller, emballagens stand m.m. Typisk vil vurderingen ligge på 50-65% af købesummen.

Fortryder du dit køb efter de lovfæstede 14 dage, gælder nedenstående betingelser: 

  • Produktet skal være i samme stand som da du modtog det. det vil sige, at produktet ikke må være taget i brug (inden for rimelighedens grænser)
  • Produktets emballage skal være intakt. 
  • Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan altså derfor altid gøre brug af 365 dages fortrydelsesret, så længe at varen ikke har været brugt samt at emballagen er intakt.

 

Levering  Returnering  Betaling

Erhverv  Ordrer  Om os