Leasing - få et leasingtilbud | Apuls.dk

Til erhvervskunder kan vi tilbyde leasing af vores træningsmaskiner- og udstyr. 

Dette gør vi gennem vores samarbejde med Ikano Bank, hvor vi har en stærk samarbejdsrelation, hvilket gør at du som kunde er i helt trygge hænder. 

Hvad er leasing?

Leasing er en finansieringsform som kan ses som en mellemting mellem leje og lånefinansiering. Udlejer har ejendomsretten til leasingobjektet, mens leasingtager eller lejer har brugsret. Med en leasingaftale kan du derfor lease/leje alt det lækre træningsudstyr du har brug for til din forretning. 

Ikano Bank køber udstyret af os og ejer det, mens du som kunde har brugsretten til udstyret i hele perioden. Ikano overdrager rettigheder i forhold til reklamation m.v. til dig. 

Leasing igennem Ikano Bank

Igennem Ikano Bank kan vi tilbyde dig leasingperioder imellem 24-60 mdr, og undtagelsesvis ned til 12 mdr. Leasingydelsen er fuld fradragsberettiget og der er ingen momsudlæg på dag 1 - den betales henover leasingperioden.

Det kan være fornuftigt at sprede sine investeringsbehov, så man ikke 'har alle æg i samme kurv'. Det kan være fordelagtigt af bruge sin bank kredit til formål som ikke er leasing-egnet, og bruge leasing hvor det giver mening.

Ved leasing af træningsudstyr- og maskiner betaler du det samtidig med at jeres kunder kan bruge det. Det gør det muligt at generere en indtjening samtidigt.

Få et tilbud

For at vi kan undersøge muligheder for et leasingtilbud til dig skal vi bruge:

- CVR-nr.

- Hvad du ønsker at lease

- Ønsker til vilkår (såsom løbetid, udbetaling m.v.)

Ikano Bank vil foretage en kreditvurdering og der udarbejdes en leasingaftale mellem dig som kunde og Ikano Bank, hvor vi, Apuls.dk, er leverandør. 

Du skal bare henvende dig til os med dine ønsker, og så sørger vi for at undersøge leasingmulighederne. Det gør det nemt og bekvemt for dig. 

 

Apuls.dk
Anker Andersens Vej 8
7160 Tørring
Danmark
CVR: 3920 2441  

Telefon: 60 62 71 00  
Mail: info@apuls.dk