% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Hvem er Apuls.dk? Få svaret her | Vores historie

"Vi driver vores forretning med hjertet."

Visionen

Vi brænder for motion, sundhed og velvære. Derfor leverer vi træningsudstyr, træningmaskiner, kosttilskud og wellness produkter, så vores kunder kan leve en sund livsstil. 
Udover sundhed er glade og tilfredse kunder også en vigtig faktor for os. Vores kunder er glade, fordi vi er serviceminded, billige og ærlige. Vi er serviceminded, fordi vi lever for vores kunder. Vi er billige, fordi vi køber stort ind og ønsker at give vores kunder de skarpeste priser. Vi er ærlige, fordi det kommer man længst med. 
Det er egentlig ret enkelt, og vi løber gerne så stærkt at vores puls kommer helt op og ringe for vores kunder.

Vores kroppe er fantastiske! Prøv og tænk hvad den gør hver eneste dag. Den gør at du kan stå ud af sengen, at du kan gå, løbe, cykle. Den er grunden til at vi kan gøre alt det vi gør hver eneste dag. Derfor er det så vigtigt at passe på den - og det vil vi gerne stå i spidsen for.  

Vores værdier

Hvorfor købe hos Apuls.dk?

Der findes mange gode grunde til at handle hos os, men hvis vi skulle liste dem alle sammen op vil det blive en ufattelig lang side. Vi nøjes derfor med at fortælle dig 4 gode grunde:

 1. Vi har kvalitetsprodukter, til en god pris
  Hver gang vi starter op med et nyt produkt, ligger der en utrolig lang proces bag. Det er nemlig altafgørende at vi fører produkter, som både har en super høj kvalitet samt en god pris. Vi arbejder konstant på at optimere sammensætningen af disse to faktorer, så vi kan give vores kunder, den bedst mulige oplevelse.

 2. Vi er ærlige
  Ærlighed og god samvittighed er grundstenene i Apuls. Vi kan stå inde for alle vores produkter, som er nøje udvalgt. Du er derfor altid sikret et produkt i en god kvalitet, hvor du får en masse værdi for pengene. 

  På trods af en lang række positive anmeldelser på Trustpilot og tilbagemeldinger fra kunder, er det stadigvæk en fest hver gang, vi får endnu flere glade kunder. Det er det vi brænder for, og det er hele årsagen til at vi startede Apuls.

  Ud over vores gode Trustpilot karakterer, er vi naturligvis også godkendt hos Webshop Mærket og du kan se vores certifikat ved at trykke her.
   
 3. Vi er fleksible
  Vi elsker det vi laver og dermed også hver enkelt kunde, der giver os den fornøjelse at servicere denne. Derfor er vi også meget fleksible, da det for os, udelukkende handler om at få en tilfreds og glad kunde.

  At vi er en lille virksomhed, giver os også kun endnu bedre muligheder, for at være fleksible, på alle områder, som f.eks. vejledning, forsendelse og betaling. Kontakt os endelig, hvis du har nogle særlige forespørgsler.
 4. Vi brænder for sport og motion
  Sport og motion har altid været en stor interesse for os. Derfor så vi ingen anden udvej, end at finde en mulighed, for at beskæftige os med det. Derfor startede vi Apuls.dk.

  Det betyder, at når du handler hos Apuls, får du ikke bare et lækkert produkt til en god pris, men også en passioneret betjening. Derfor forsøger vi også at vejlede vores besøgende så godt vi kan, med vores artikler.

Alt det vi ikke ved noget om

Der er naturligvis en lang række punkter, som vi ikke ved noget om. Hos Apuls er vi dog besat af at kunne rådgive vores kunder på alle punkter. Derfor har vi allieret os med en lang række sundheds- og ernæringseksperter, fysioterapeuter, træningsvejledere og mange flere, så kontakt os endelig, hvis du har et spørgsmål.

Vi vil gerne takke dig, fordi du har kigget forbi Apuls. Vi og vores fantastiske team glæder os til at betjene dig og levere nogle produkter, der er fyldt med høj kvalitet og passion.

Apuls er en dansk virksomhed, men vi sælger også fedt udstyr på Apuls24.se i Sverige, Apuls.fi i Finland, Apuls24.nl i Holland, Apuls.pl i Polen, Apuls.no i Norge, Apuls24.de i Tyskland, Apuls.at i Østrig, Apuls.be i Belgien, Apuls.it i Italien, Apuls.es i Spanien, Apuls.pt i Portugal, Apuls.fr i Frankrig, Apuls.cz i Tjekkiet samt Apuls.gr i Grækenland. Alle har ret til fedt træningsudstyr.