Om Apuls.dk

”Vi driver vores forretning med hjertet”

Hvorfor Apuls?
4 gode grunde til at vælge Apuls

 1. Vi har kvalitetsprodukter, til en god pris
  Hver gang vi starter op med et nyt produkt, lægger der en utrolig lang proces bag. Det er nemlig altafgørende at vi fører produkter, som både har en super høj kvalitet samt en god pris. Vi arbejder konstant på at optimere sammensætningen af disse to faktorer, så vi kan give vores kunder, den bedst mulige oplevelse.
   
 2. Vi er ærlige
  Ærlighed og god samvittighed er grundstenene i Apuls. Netop derfor har vi valgt at inkludere fragten i alle vores priser. Dette giver os muligvis, ved første øjekast, en dårlige placering i forhold til vores konkurrenter, da det godt kan se ud som om vi har højere priser, men vi vil langt hellere kunne se kunderne i øjnene, i stedet for at chikanere kunderne med uigennemsigtige fragtpriser eller gebyrer.

  Den pris kunden ser på webshoppen, er den pris produktet koster – ingen yderligere fragtomkostninger eller gebyrer. Dét giver god samvittighed.

  På trods af en lang række positive anmeldelser på Trustpilot og tilbagemeldinger fra kunder, er det stadigvæk en fest hver gang, vi får endnu flere glade kunder. Det er det vi brænder for, og det er hele årsagen til at vi startede Apuls.

  Ud vores gode Trustpilot karakterer, er vi naturligvis også godkendt hos Webshop Mærket og du kan se vores certifikat ved at trykke her.
        Miljøvenligpakning
 3. Vi er fleksible
  Vi elsker det vi laver og dermed også hver enkelt kunde, der giver os den fornøjelse at servicere denne. Derfor er vi også meget fleksible, da det for os, udelukkende handler om at få en tilfreds og glad kunde.

  At vi er en lille virksomhed, giver os også kun endnu bedre muligheder, for at være fleksible, på alle områder, som f.eks. vejledning, forsendelse og betaling. Kontakt os endelig, hvis du har nogle særlige forespørgsler.
   
 4. Vi brænder for sport og motion
  Sport og motion har altid været en stor interesse for os. Derfor så vi ingen anden udvej, end at finde en mulighed, for at beskæftige os med det. Derfor startede vi Apuls.dk.

  Det betyder, at når du handler hos Apuls, får du ikke bare et lækkert produkt til en god pris, men også en passioneret betjening. Derfor forsøger vi også at vejlede vores besøgende så godt vi kan, med vores artikler.

 

Alt det vi ikke ved noget om
Der er naturligvis en lang række punkter som vi ikke ved noget om som for eksempel kost og kroppens indre anatomi. Hos Apuls er vi dog besat af at kunne rådgive vores kunder på alle punkter. Derfor har vi allieret os med en lang række sundheds- og ernæringseksperter, fysioterapeuter, træningsvejledere og mange flere, så kontakt os endelig, hvis du har et spørgsmål.

 

Vi vil gerne takke dig, fordi du har kigget forbi Apuls. Vi og vores fantastiske team glæder os til at betjene dig og levere nogle produkter, der er fyldt med høj kvalitet og passion.