% Fødselsdagsfesten er i gang - Find store besparelse på hele shoppen %

Kettlebell Black Friday

Står du og mangler en solid kettlebell til din træning? Hos Apuls.dk har vi et samlet et stort og spændende udvalg af nogle af vores bedste kettlebells af høj kvalitet. Her på siden finder du forskellige modeller i diverse farver, materialer og vægtklasser.

Find din nye Kettlebell blandt vores mange modeller herunder i anledningen af Black Friday

Læs mere
Sorter efter:

Få en effektiv træning med en kettlebell fra Apuls.dk

En kettlebell er en solid jernkugle med et håndtag, der kan benyttes til en lang række forskellige øvelser og sving. Med en god kettlebell får du en effektiv træning af hele kroppen, samtidig med at pulsen kommer helt i vejret. Du får en super all-round træning med en af vores mange kettlebells. 

Gå på opdagelse i vores mange forskellige modeller og find den perfekte kettlebell, der matcher dine ønsker og behov.

I anledningen af Black Friday har vi også udformet en række andre spændende tilbudskategorier, hvor vi har tilpasset priserne til netop dit budget. Se b.la. vores Black Friday Tilbud Under 300 kr., Black Friday Tilbud 300 - 600 kr, Black Friday Tilbud 600 - 1.500 kr og sidst, men ikke mindst Black Friday Tilbud Over 1.500 kr.

Derudover finder du en spændende Black Friday samling af træningsmaskiner fra nogle af de mest populære og ankerendte brands på markedet. Find dem her lige her hos Apuls.dk

Find den perfekte kettlebell i anledningen af Black Friday

Hos Apuls har vi specialiseret os i alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner, så vi kan tilbyde vores mange kunder nogle af de bedste løsninger til en sundere livsstil. Find den perfekte kettlebell her hos Apuls.dk i solid kvalitet til lave priser. Vi tilbyder altid et stort udvalg, lave priser og hurtig levering. Du er derfor i helt trygge hænder her hos Apuls.dk, hvor vi ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse.

Vores dygtige team af medarbejdere sidder altid klar til at give dig en personlig service og kompetent vejledning. 

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring en eller flere af vores modeller. Er du i tvivl om, hvilken kettlebell, der matcher dine behov og ønsker? Kontakt os med det samme på telefon 60 62 71 00 eller send os en mail på info@apuls.dk.Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig godt videre med den helt rigtige foam roller.

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt, og derfor er du også meget velkommen til at besøge vores mange spændende julegavekategorier. Her er der rig mulighed for at blive inspireret til julegave idéer til ethvert budget og samtidig finde de perfekte julegaver til en aktiv livsstil.

Vi ser frem til dit besøg og ønsker alle en god Black Friday!