TRX Black Friday

Mangler du det perfekte TRX udstyr til din træning? Find det helt rigtige udstyr her på siden. I anledningen af Black Friday har vi et samlet et stort og spændende udvalg af TRX udstyr af høj kvalitet til lave priser.

Gå på opdagelse herunder og find det perfekte udstyr hos Apuls.dk, der passer til dine ønsker og behov.

Læs mere
Sorter efter:

Stort udvalg af TRX udstyr til lave priser

TRX er en yderst populær træningsform og slet ikke uden grund. Denne form for træning giver nemlig hele kroppen en hård omgang træning. TRX træning tager udgangspunkt i forskellige øvelser med et stroppesystem og egen kropsvægt. Dette er med til at give en god all-round træning af kroppe, hvor du får pulsen op og samtidig styrker din muskelmasse

Her på siden finder du en lang række forskelligt udstyr af solid kvalitet til din TRX udstyr til din træning. Find b.la. bolde, reb, stativer og kraftige stroppesystemer til gode priser.

I anledningen af Black Friday har vi også udformet en række andre spændende tilbudskategorier, hvor vi har tilpasset priserne til netop dit budget. Se b.la. vores mange Black Friday Tilbud Under 300 kr., Black Friday Tilbud 300 - 600 kr, Black Friday Tilbud 600 - 1.500 kr og endelig Black Friday Tilbud Over 1.500 kr.

Mangler du et solidt løbebånd, en lækker romaskine, en super fed motionscykel eller måske en helt fjerde maskine til din træning? Du finder en bred samling af træningsmaskiner fra nogle af de mest populære og anerkendte brands på markedet lige her hos Apuls.dk. Find din favorit fitnessmaskine lige her og gør en god handel på Black Friday.

Find dit TRX udstyr i anledningen af Black Friday 

Hos Apuls.dk har vi specialiseret os i alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner. Dette betyder, at vi kan tilbyde vores mange kunder nogle af de bedste løsninger til en sundere og mere aktiv livsstil. Vi ønsker at være din foretrukne leverandør af træningsudstyr af høj kvalitet og derfor opdaterer vi løbende med nye og spændende produkter. Det gælder selvfølgelig også vores store udvalg af TRX udstyr, hvor vi ønsker at præsentere det bedste og mest varierede udvalg, der kan give dig en hård og effektiv træning.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring vores  TRX udstyr. Ring til os på 60 62 71 00 eller send os en mail på info@apuls.dk. Vores dygtige team af medarbejdere sidder altid klar til at give dig en personlig service og kompetent hjælp. Så finder vi med udgangspunkt i dine behov den bedste løsning sammen, så du får den bedste oplevelse og kommer hjem med det rigtige

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt, og derfor er du også meget velkommen til også at besøge vores mange spændende julegavekategorier. Her er der rig mulighed for at blive inspireret til julegave idéer til ethvert budget og samtidig finde årets julegaver til en aktiv livsstil.

Få mest ud af din yogatræning på Black Friday hos Apuls.dk, hvor du bestemt kan finde det helt perfekte TRX udstyr til din træning. Vi ser frem til at hjælpe dig sikkert videre!