% Foråret og vores forårs udsalg er her endelig - UDSALG på alle kategorier %

Blogger

blogger-bg 

Er du blogger?

Hos Apuls.dk sætter vi utrolig stor pris på bloggere, som skriver om deres erfaringer og meninger om forskellige produkter inden for fitnessbranchen. Vi følger løbende med på blogs og Facebook-sider, som omhandler emnet motion og fitness.

Vi samarbejder i dag allerede med en lang række blogs, hjemmesider og Facebook-sider, der får tilsendt varer fra os, som interesserer dem. De har herefter mulighed for at skrive deres personlige og ærlige mening om produktet og/eller at udlove det i en konkurrence. På den måde finder vi sammen ud af, hvilke varer der er værd at købe og sælge.

 

blogger-icons.png

    

Kom i gang

Før du kan få tilsendt varer fra os, er det vigtigt for os at kende forskellige forhold om dig og din blog, hjemmeside eller Facebook-side.

Vi vil gerne kende disse informationer vedrørende din side:
* Hovedemne
* Ca. antal besøgende pr. måned
* Hvor lang tid har du blogget/været i gang
* Et link til din side

Kontakt os på apuls@apuls.dk.

Bemærk, at der kan være lidt længere svartid på denne type mails.

For at det skal være interessant for os, skal det selvfølgelig være en side, som har nogle læsere/fans og er relevant for Apuls.dk. Vi vurderer fra gang til gang, om et samarbejde er relevant, og hvor mange produkter vi kan give. Vi kan ikke garantere, at vi samarbejder med alle, der kontakter os.

PS. Du kan tjene penge ved at have vores bannerannoncer eller tekstlinks på din side. Læs mere her.