Bodylab Carbs Kulhydrater (1kg)

Bodylab Carbs Kulhydrater (1kg)

89
På lager

Bodylab kulhydrater hjælper dig med at opnå den bedste ydeevne samt optimal restitution via tilførsel af kulhydrater til kroppen.

Denne type af kulhydrat kaldes maltodextrin og er hyppigt brugt af atleter, da den optages hurtigt og naturligt.

Du kan nemt ryste Bodylab Carbs sammen med vand, til indtagelse før, under og efter din fysiske aktivitet.

Efter din træning, bør du indtage Bodylab Carbs sammen med hurtig optagelig protein (Eksempelvis Bodylab Whey) Dette er med til at sikre en optimal restitution og genopbyggning af musklerne.

Brugsanvisning:

Bodylab Carbs Kulhydrater kan anvendes på mange forskellige måder, alt efter dit fårmål og dine omgivelser:

Træner du eksempelvis i kolde omgivelser, anbefales det, at du blander en 10% blanding (altså 112 gram pulver i 1 liter vand) Vi anbefaler dig, at du starter med lavere koncentrat og øger gradvis fra træningspas til træningspas.

Træner du i varme forhold, anbefales det, at du blander en 6% blanding (altså 70 gram pulver i 1 liter vand).

Optimal restitution:

Lige efter din træning, anbefaler vi, at du indtager kulhydrat (eksempelvis Carbs) sammen med proteinpulver, for at sikre din restitution de bedst mulige forhold.

Hvorfor indtage ekstra kulhydrater (Carbs):

Vi anbefaler, at du indtager kulhydrater for at sikre et tilstrækkeligt energiniveau til at præstere bedst muligt når det gælder. Det kan indtages før, under eller efter din træning, alt efter hvornår du føler dine energidepoter er lave. Vi ser ofte kulhydrat tilskud som dette anvendt hos fodboldspillere, vægtløftere, marathonløbere og hos cykelryttere mv.

Maltodextrin – en hurtig energitilførsel:

Når man skal optage kulhydrat, skal det passere mavesækken for at kunne optages fra tarmen til blodbanen og derfra ud til musklerne. Det er derfor nødvendigt at kigge på mavetømningshastigheden, som afhænger af antallet af partikler (osmolariteten), der er i den væske, som skal forlade maven. Oprethold derfor effektiv og naturlig mavetømningshastigheden, for derved at opretholde det høje energiniveau. Med det menes der, at du skal tænke over hvad du spiser og drikker. Indtag ikke tunge sager i forbindelse med din aktivitet.

Af denne årsag er Bodylab Carbs Kulhydrater på maltodextrin, da kæderne af glukosemolekyler hos maltodextrin kun tæller for en osmotisk partikel. På den baggrund kan du blande din kulhydratdrik mere koncentreret, uden du nedsætter din mavetømningshastigheden.

Bodylab Carbs Kulhydrater er 100% dansk produceret og kan indtages uden bekymring.

Ingredienser:
Maltodextrin (dextroseækvivalent 12-16)

  • Brand
  • Energi (Kcal / Kj) pr. 100g 1620 kJ / 390 kcal
  • Fedt pr. 100g 0 g
  • Fibre pr. 100g 0 g
  • Kulhydrat pr. 100g 97 g (4 g sukkerarter)
  • Natrium pr. 100g 0 g
  • Protein pr. 100g 0 g
  • Smag Neutral