% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Stopur

Et stopur er et smart trænings- og tidtagningsredskab, som du kan bruge til at tage tid med indenfor forskellige sportsgrene eller funktionelle træningsøvelser. Stopuret er uundværligt i sportsgrene, hvor du skal konkurrere på tid eller som motivationsfremmende middel til at nå dine mål, når du træner. Hos Apuls finder du et stort udvalg af digitale stopure af høj kvalitet. Udforsk vores sortiment og find din favorit model allerede i dag.

Læs mere

Hvad er et stopur?

Et stopur er velegnet til tidtagning indenfor en lang række sportsgrene, fysiske aktiviteter og funktionel træning. Stopuret er egnet til tidtagning indenfor f.eks. svømning eller cykling og kan samtidig være med til at optimere din træning. Her kan du bruge stopuret til at tage tid på dine forskellige øvelser, både cardio- og styrketræning og på den måde være med til at motivere dig under din træning.

Modellerne er udstyret med forskellige betjeningsknapper og funktioner, som du kan benytte til at få den mest præcise og detaljerede tidtagning. Et solidt stopur kan bruges både af den almindelige motionist og den professionelle sportsudøver. Stopuret er ideelt til alle former for idræt og sportsgrene, hvor det handler om at konkurrere på tid.

 

Stopurene har forskellige funktioner alt efter behov:

  • Stopur
  • Alarm
  • Kalender
  • Timer
  • Dato og kalender
  • Termometer

 

Se vores store udvalg her på siden og find den model, der skal være med til at forbedre din præstationer under træning. Her finder du forskellige stopure i forskellige farver og med forskellige funktioner indbygget.

 

Hvorfor skal du bruge et stopur?

De fleste smartphone på markedet er i dag udstyret med et digitalt stopur til tidtagning. Selvom det er smart at bruge mobilen til tidtagning, som du oftest alligevel har lige ved hånden, så er der alligevel en række fordele ved at bruge et rigtigt stopur i stedet for.

Ved at bruge et stopur undgår du at blive forstyrret unødvendigt under din træning af telefonopkald eller notifikationer, og samtidig undgår du at ødelægge din smartphone ved slag eller tab på jorden. Vi anbefaler derfor at bruge et rigtigt stopur, som den mest optimale og sikreste løsning, når du skal tage tid på dine træning.

 

Spændende udvalg af stopure hos Apuls til skarpe priser

Hos Apuls forhandler vi et bredt udvalg af smarte digitale stopure til lave priser. Her finder du lækre stopure af høj kvalitet, der er både hurtige og nemme at betjene, og som samtidig ligge behageligt i hånden. Med et stopur fra Apuls er du i stand til at tage både præcise og detaljerede målinger i henholdsvis min. sec. og 1/100 sec via. de forskellige betjeningsknapper. Stopurene er udformet i et stilrent design og udstyret med alle nødvendige funktioner til ethvert behov.

 

Find alt til en sund og aktiv livsstil hos Apuls

Hos Apuls har vi specialiseret os i alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner, så vi kan tilbyde vores både kunder de bedste træningsløsninger til en aktiv og sund livsstil. Vi ønsker at være din foretrukne leverandør af træningsudstyr m.m. af professionel kvalitet, og derfor opdaterer vi løbende med nye og spændende modeller, så vi altid har nogle af de mest populære produkter på lager til dig.

Dette gælder også for vores mange stopure, som du finder her på siden. Ligeledes holder vi os altid up to date med branchens trends og tendenser, så du hos os kan finde nogle af de bedste og mest populære produkter på markedet. Du er meget velkommen til at gå på opdagelse her på siden og finde inspiration blandt vores store udvalg af stopure af professionel kvalitet.

Vi har altid fokus på langtidsholdbare kvalitetsprodukter, hurtig levering og professionel kundeservice, og du er derfor altid i trygge hænder, når du handler hos os. Vi har presset priserne helt i bund på vores forskellige stopure og i stedet for skruet helt op for både kvalitet og service. Selvom vi har lave priser, går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet, holdbarhed eller sikkerhed på vores sortiment af stopure til tidtagning.

 

Kontakt os i dag og få personlig rådgivning

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring en eller flere af vores stopure. Er du i tvivl om, hvilken model, som lige netop, du har behov for, så giv os et kald med det samme. Vores dygtige team af medarbejdere sidder altid klar til at give dig en personlig service og kompetent vejledning baseret på netop dine ønsker. Så finder vi med udgangspunkt i dine behov den bedste løsning sammen, så du får det helt rigtige stopur med hjem.

Vi sætter en stor ære i at give alle vores kunder den bedste oplevelse og vægter kundetilfredshed meget højt. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os på eller sende os en mail, så hjælper vi dig godt videre.

Vi glæder os til at høre fra dig!