Hammer Boxing PUNCH MMA Handsker L-XL (one size)

392   449
Fjernlager 12 - 20 dage

Disse MMA Handsker er åbne fingerhandsker, der er egnet til standsning, holde og gribe teknik, men er tit og ofte brugt til kampsport. Disse MMa Handsker er af høj kvalitet og er lavet af læder, handskerne lukkes med velcro, et bredt stykke velcro på håndleddet, der vikles to gange om håndleddet som en bandage. Dette giver også den optimale beskyttelse af dine håndled og der er dog stadig rig mulighed for, at dine håndled kan bevæge sig optimalt. Disse MMA handsker bruges bland andet til free fight og MMA (Mixed Martial Arts) og andre lignende selvforsvarsteknikker.

MMA er en fuld-kontakt sport som tillader en bred vifte af teknikker, mange af de forskellige teknikker er taget fra andre kampsportsgrene og der bruges en del af de helt gamle teknikker, men dog fornyet.

MMA er for mange bare god træning, nogle bruger det til shows og andre kan sågar gøre en levevej ud af det og har derfor mange kampe om året. Selve navnet Mixed martial Arts kom første gang frem i 1995 af skaberen af Battlecade Rick Blume.

MMA er den hurtigste voksene sport i verden, den har pt. overhalet wrestling (WWF) og boksning.

Så prøv denne voksende sport, køb de gode Hammer MMA handsker og kom godt igang.

  • Brand