% Fødselsdagsfesten er i gang - Find store besparelse på hele shoppen %

Jeg er ikke hjemme, når pakken ankommer. Hvad gør jeg?

Hvis du ikke har mulighed for at være hjemme, når fragtmanden kommer forbi og afleverer din pakke, så kan vi arrangere, at de blot kan stille pakken på din adresse uden kvittering, hvis dette er muligt. Dette kræver dog, at du mundtlig eller skriftligt giver lov til det, ved at kontakte os. Så giver vi informationen videre til fragtmanden. 

Hvis du ikke når at give besked om ovenstående og fragtmanden allerede har været forbi for at levere din pakke, men uden at træffe nogen på adressen, så tager de pakken med retur til deres terminal og du vil efterfølgende høre fra os angående ny genlevering af din pakke.

Ved GLS leveringer, skal der udfyldes en fuldmagt, hvis de gerne må sætte pakken uden kvittering. Dette kan udfyldes via dette link: gls-group.eu/DK/da/fuldmagt.

Har du en GLS pakke, som er bestilt til en pakkeshop, vil du modtage en sms så snart den er klar til afhentning. Her finder du også dit pakkenummer, som du skal bruge. 

Hverken Danske Fragtmænd eller GLS tilbyder opbæring/indbæring af pakker. Du har dog altid mulighed for at spørge dem, når de ankommer for at aflevere pakken, om de har lyst til at hjælpe, men som udgangspunkt, tilbyder de det ikke. Det er desværre deres regler og dem kan vi ikke ændre på.

 

Levering  Returnering  Betaling

Erhverv  Ordrer  Om os