MaXXwell Taurus 1500W Infrarød Sauna (1 person)

17899
På lager (2 - 6 dage)

Denne elegante infrarød Sauna er super flot, tidsløs og ganske rummelig. Der er kræset for denne Sauna, både design og effekt er i top.

Saunaen passer ind i de fleste steder med, dens tidsløse design og den hvide farve, det kan være på badeværelset, soveværelset eller hvor du ønsker. du kan drømme dig til sydens sol, med et glas vin og lidt godt musik i de to højtalere og bluetooth afspiller.

Find rygstøtten frem og sæt dig til rettte og bare nyd varmen og den rene luft, der er ionizer som sikre ren luft i kabinen. Ionzer fjerner støv, bakterier, pollen og andre forurenende partikler. Det infrarød sauna indeholder også terapilys og du kan indefra og udefra se data i displayet.

Saunaen har hvidt læselys, så du kan sætte dig godt tilrette og læse en god bog eller dagens avis. Saunaen har ligeledes en indvendig temperaturføler. Nyd livet i nogle afstressende minutter og lad op.

Denne Sauna er 95cm bred, 105cm dyb og 195cm høj, Canadisk FSC certificeret Hemlock træ indvendig og hvidlakeret finer udvendig, der medfølger en reprationslak til eventuelle småskrammer. 230V tilslutning (alm. stikkontakt)

Denne MaXXwell Taurus 1500W Infrarød Sauna har 2 års fuld garanti, 5 års garanti på carbonpaneler, 8 års suppleringsgaranti på reservedele og lav elektromagnetisk stråling (EMF).

  • Brand