MaXXwell Zagros 1750 W Infrarød Sauna til 2 personer

24438  
På lager (2 - 6 dage)

Denne Pladsbesparende, skub-sammen Infrarød sauna til to personer er den første af slagsen i Danmark. Den har et flot design og der er brugt lang tid på, at udvikle netop denne pladsbesparende sauna, hvor der stadig er en høj kvalitet og stadig ikke er sparet på udstyret.

Denne infrarøde Sauna er i top kvalitet, effektiv og hurtig at opvarme. Den infrarød Sauna har Bluetooth, så der kan spilles lidt afstressende musik eller du kan gennem de to højtalere høre din ynglings musik, du bestemmer.

Nyd en god bog, som let kan læses i det hvide læselys, eller læn dig tilbage og slap af, det bruntonet glas giver en hyggelig stemning i kabinen. Denne infrarød sauna har også et løst bundpanel, med dejlig varme til dine fødder, så du bliver godt varmet igennem i hele kroppen.

Denne pladsbesparende infrarød sauna har en ganske simpel teknik, med to skinner der glider ind i hinanden, det vil sige, at den kun stikker ca. 60cm ud fra væggen når den er skubbet sammen, mod de normalt 100 til 110cm, det gør det nemmerer, at få plads til en Sauna i hjemmet, på kontoret i sommerhuset eller hvor man kan tænke sig det og ikke har for meget plads, dette er en genial løsning.

Når Saunaen er sammenklappet har den følgende mål, bredde 115cm, dybde 60,5cm og højde 190cm. Denne sauna er i åben tilstand følgende, bredde 115cm, dybde 110cm og højde 190cm. Saunaen vejer 190 kg og er samlet i en kasse, næsten klar til brug, men det er dog nødvendigt med et par stærke arme til, at få den på plads.

2 års fuld garanti, 5 års garanti på carbonpaneler, 8 års suppleringsgaranti på reservedele, lav elektromagnetisk stråling (EMF).

Denne sauna leveres samlet.

  • Brand