Returnering eller ombytning af vare

Ønsker du at returnere eller ombytte en vare, så hjælper vi gerne med det.

Returnering af pakker via GLS:

Skal du returnere en pakke via GLS pakkeshop, går den ind under ’småpakke’ kategorien og må veje op til 20kg. Det er vigtigt, at pakken som varen bliver sendt retur i, ikke er trekantet eller rund. Pakken skal være firkantet. Du er velkommen til at bruge egen label, men vi hjælper også gerne med at oprette label til dig. Vi skal dog gøre opmærksom på, at hvis vi skal oprette en returlabel for dig, vil dette koste 55,- inkl. Gebyr.

Du skriver blot ind til os på info@apuls.dk og udfylder nedenstående, så sørger vi for at oprette din returnering i vores system. Uanset om du ønsker ombytning af en vare eller returnering og pengene tilbage, så kan vi altid hjælpe dig med, at oprette en label til dig, som så bliver sendt til din mailadresse. Du skal efterfølgende blot printe den ud og sætte på din pakke. 

  • Ordrenummer*
  • Dato for køb*
  • Er du privatperson eller erhverv*
  • Produktnavn / varen returneringen omhandler*
  • Årsag for returnering*

Det er vigtigt, at pakkens dimensioner overholder GLS krav, da den ellers kan blive afvist hos dem. Du skal derfor være opmærksom på, at pakkens dimensioner er målt korrekt, så den kan godkendes til pakkeshoppen. Det er derfor vigtigt, at du overholder de tillade pakkedimensioner og vægt som er: 


Ønsker du at benytte egen label, skal returneringer ske til følgende adresse: 

Apuls ApS

Anker Andersens Vej 8

7160, Tørring

Danmark

+45 60627100

CVR: 39202441

 

*Bemærk at felterne markeret med * skal udfyldes før, at vi kan oprette og godkende din returnering. 

Levering  Returnering  Betaling

Erhverv  Ordrer  Om os