% Foråret og vores forårs udsalg er her endelig - UDSALG på alle kategorier %

Massage

Massage har mange egenskaber i forhold til at lindre muskelinfiltrationer og myoser, afspænde muskler og til at skabe et større kropsligt velvære. Afhængig af dit behov findes der forskellige effektive redskaber, som egner sig både til det professionelle fitnesscenter samt til anvendelse i hjemmet.

Læs mere
Sorter efter:

Massage redskaber og tilbehør til ethvert behov

Det kan være produkter såsom specialcreme, som kan hjælpe dig med at løsne muskelspændinger op. Derudover kan du finde større hjælpemidler, som kan komme til at udgøre en stor værdi for dig i din dagligdag. Det kan være en massagepude- eller stol eller en briks.

Når du som enten privat eller professionel kunde har brug for at kunne udføre afspændingsteknikker, vil en briks være det rette valg for dig.

Herunder kan du få råd og vejledning til at finde de redskaber og det tilbehør, som matcher dine behov.

Massage pude til nakke, lænd og ryg

Der er flere fordele forbundet ved at anvende en pude med indbyggede, masserende kugler, som kan afspænde og lindre muskelømhed. Der findes forskellige udgaver af de små men effektfulde puder.

De fås i kvadratiske designs, og disse udgaver egner sig til at blive anvendt både ved nakken og ved lænden. Med den kan du selv vælge, hvor på ryggen puden skal fungere.

Derudover finder du specialdesignede puder til brug for nakken. Her er puden designet i forhold til at kunne blive placeret på den øverste del af dine skuldre, så den giver et komfortabel fit.

Begge udgaver af puder er pladsbesparende redskaber, som du nemt kan tage med dig på arbejde eller på en ferie.

Alle kan få glæde og gavn af at anvende disse puder, som kan bruges, når du sidder ved din computer ved hjemmearbejdspladsen, på kontoret eller i sofaen. Det vigtigste er, at din stol eller sofa har et ryglæn, så puden kan placeres mellem ryglæn og din ryg for at få sin optimale virkning.

Vælg massage pude til dit behov

Der er flere producenter, som fremstiller de populære og betydningsfulde puder til hjemmebrug. Der vil være forskellige prisklasser afhængig af, hvilke egenskaber og funktioner puderne har.

Du skal vælge pude, som matcher dine behov for funktioner.

Herunder kan du se en række af de funktioner, som de moderne udgaver af massage puder fås med:

 • 2 eller 4 roterende kugler
 • Varmeafgivende effekt
 • Bestemt antal programmer
 • Design af pude (beregnet til nakken eller til hele rygområdet)

De fleste puder fungerer med enten 2 eller 4 indvendige kugler, der giver afspænding i kraft af deres rotationer og vibrationer. Der kan være størrelsesforskelle på de indvendige massagekugler. Des flere kugler din pude har, og des flere størrelser de er skabt i, des mere dybdegående massage har du mulighed for at få.

Til dig med tendens til tilbagevendende spændinger og milde muskelsmerter kan det være oplagt at vælge de puder, som er i stand til at afgive varme. Dette kan lindre dine ømme muskler og forebygge yderligere muskelinfiltrationer og myoser i at opstå.

De mest avancerede puder har flere programmer at vælge imellem. Dette kan være betydningsfuldt for dig, som har brug for forskellige trykmassager. Når du er øm og anspændt ved nakken eller ryggen, skal du starte med at bruge et program med store og bløde bevægelser for at varme muskulaturen op. Derefter kan du vælge et mere dybdegående program til at behandle dine muskelspændinger.

Massage stol til behandlende og forebyggende formål

En stol med indbyggede, masserende funktioner til både skulder, ryg, lænd og ben er et populært redskab i mange forbindelser. Det bruges til mange erhvervsformål på arbejdspladser, hvor der kæres om medarbejdernes fysiske trivsel, of hvor redskabet har positiv betydning for at undgå længerevarende sygdomsperioder.

Til privat brug bliver disse stole mere og mere udbredt i takt med, at markedet udvides med forskellige modeller og designs.

Stolebehandlinger er i stand til at afspænde og lindre opstående muskelinfiltrationer, og med forebyggende behandlinger kan stolen sørge for, at du undgår muskelspændinger.

Vores hverdage og livsstile er i høj medvirkende til, at flere og flere danskere døjer med periodevise eller kroniske ømheder i ryg, lænd og nakke. Forkerte arbejdsstillinger, for stillesiddende arbejde, overbelastning af muskler under fysisk aktivitet samt stresstilstande kan alt sammen være med til, at vores muskler anspændes.

Når først vi er ramt af myoser og anspændthed, kan det hæmme os i vores dagligdag.

Her har det stor betydning, at du selv kan lindre dine ømheder og blive smertefri igen.

Massagestole kan give velvære i både krop og sind som følge af de positive effekter fra behandlingerne i stolen.

Hvordan vælger jeg den bedste massage stol til mit behov?

Den bedste stol afhænger af individuelle behov. En stol er en investering i din fysiske trivsel og mentale velvære i mange år frem.

Til både professionel brug i erhvervssammenhænge samt til privat anvendelse er det vigtigt at være opmærksom på følgende forhold omkring valg af rette stol:

 • Type af materiale
 • Design og størrelse
 • Pris

Til erhvervsmæssige formål skal betrækket være slidstærkt og tåle at blive brugt på hyppig basis. De mest holdbare stole kommer i designs med ægte læder. Når du vælger en stol med ægte læder, får du et produkt, som kan holde i mange år, og som ikke vil bære tegn på slid.

Til det private behov findes der mere budgetvenlige udgaver med betræk af kunstlæder.

De mest avancerede stole kommer med mange forskellige indstillingsmuligheder. Her kan stolens ryglæn skubbes tilbage, mens fodstøtten skubbes frem. Dette giver en behagelig, liggende stilling. Disse modeller kræver god plads, da stolen vil kræve ekstra plads om sig.

De mere enkle modeller kommer i et fast design og kan være at foretrække til privat brug.

Massagestole bliver mere og mere almindelige at anskaffe sig privat. Dette medvirker til, at du kan finde kvalitetsstole med mange betydningsfulde egenskaber (forskellige programmer samt forskellige størrelser af masserende kugler) til rimelige priser.

Massage lotion med mange egenskaber

Massagelotion har plejende og blødgørende egenskaber, og produktet anvendes af både private og professionelle. Når du skal vælge den rette lotion til din praksis og dine behov, skal du blandt andet være opmærksom på, hvor hurtigt lotionen trænger ind i huden.

Til professionelt brug er det vigtigt at vælge et produkt, som har plejende egenskaber, og som du kan arbejde optimalt med på klientens ryg, skuldre, ben og nakke. Til dette formål skal din lotion kunne trænge hurtigt ind i klientens hud, når du har færdiggjort behandlingen.

Den bedste lotion til professionel brug finder du hos Apus, hvor vores produkter kommer med følgende egenskaber:

 • Absorberes optimalt af huden efter endt behandling
 • Fri for parbener
 • Giver en god og glidende effekt af hænderne

Når du vælger en lotion af høj kvalitet, får du de bedste effekter fra både olie og creme. Denne kombination giver optimale muligheder for at arbejde med glidende bevægelser, uden at der skabes for meget friktion.

Lotion kan bruges til både let wellnessmassage og til den dybdegående og spændingslindrende behandling.

Ved at vælge en lotion med et indhold af naturlige ingredienser og ekstrakter, får behandlingen længerevarende og plejende effekter. Du finder kvalitetslotioner med indhold af alt fra mandelolie og Tea Tree Oil over vitamin E til ekstrakter fra citronmelisse og kamille.

De naturlige ingredienser absorberes af huden og vil gå ind og efterbehandle de ømme områder under huden efter endt behandling. 

Lotion til individuelle behov og særlige hensyn

Behandlingsprodukterne kan være tilsat forskellige dufte og andre tilsatte ingredienser, som ikke alle hudtyper tåler. Til dig der har allergi eller en særlig sensitiv hud, findes der neutrale lotioner, som vil have samme positive egenskaber som produkterne med dufte.

Lotion bruges både privat og professionelt. Der vil være forskel på, hvilken produktudgave der vil være mest fordelagtig for dig med hensyn til mængde af indhold.

Massagelotioner fås i følgende størrelser:

 • 250 ml.
 • 500 ml.
 • 1 l
 • 2,5 l
 • 5 l
 • 10 l

Der kan være forskel på, hvad de forskellige produkter er designet til. De mindste produktudgaver er fremstillet i emballage med en pumpe, så du nemt selv kan dosere, hvor meget lotion du har brug for.

De større produkter kan være fremstillet i emballager med skruelåg. De største produktudgaver kommer i spande. Disse er beregnet til professionel brug.

Det anbefales at bruge lotion efter træning, hvor dine muskler er varme, og hvor du vil få størst udbytte af massagens plejende og afspændende effekter.

Massage cream og tilbehør til mange anvendelsesformer  

Hos Apuls får du creme og lotion i bedste kvalitet. Vores produkter er udviklet i samarbejde med nogle af landet førende fysioterapeuter og massører. Du kan bruge vores cremer til hjemmebrug eller til professionelle formål, hvis du har din egen massageklinik. Derudover finder cremen anvendes i fitnesscentre, hvor der kan være behov for, at medlemmerne har adgang til at pleje muskler efter endt træning.

Når du handler hos os, kan du finde alt det, du har brug for. Du kan nemt vælge den produktudgave af creme, som mængdemæssigt passer til dit formål. Når du køber vores største cremeprodukter, som kommer i spande eller i emballage med skruelåg, har du mulighed for at tilkøbe en pumpe.

Med en pumpe får du en effektiv og problemfri anvendelse af din creme.

Du kan bruge creme til mange forskellige anvendelsesformer:

 • Mindske spændinger i muskler og løsne myoser
 • Fremme mental velvære
 • Mindske stress
 • Forebygge anspændtheder i muskler

Massage har positiv indvirkning både fysisk og mentalt. Det er i sig selv et effektfuldt redskab til at fremme det psykiske velvære ved at give mulighed for fuldstændig fysisk afslapning. Derfor bruges behandlingsformen blandt andet til at mindske stresstilstande hos personer, som har tendens til anspændtheder som følge af psykisk pres.

Cremerne fra Apuls kan du bruge på hele kroppen.

Massage er en anerkendt behandlingsform, sm har gavnlig effekt på flere tilstande i kroppen.

Creme til forskellige massageformer

Der findes mange forskellige udgaver af massage. Til velvære og afslapning findes der en wellness udgave, hvor formålet er at øge den fysiske afslapning og øge det mentale velvære. Derudover findes der en fysiologisk eller klinisk udgave, som har til formål at behandle myoser og infiltrationer i musklerne. Her kan det være nødvendigt med behandlinger á flere omgange. Til dette formål er det oplagt at købe creme i større mængder.

Der vil være forskel på trykintensiteten i de forskellige behandlingsformer. Til wellness vil der bruges et middelhårde tryk. Til den behandlende udgave er der brug for både let samt hårdere tryk.

Fordelene ved at bruge en kvalitetscreme er, at den egner sig til begge formål og til alle niveauer af tryk. Ved det lette tryk vil cremen skabe en friktionsfri effekt, hvor hænderne kan bevæge sig ubesværet på huden. Til det hårdere tryk vil cremens ingredienser gå ind og efterbehandle huden med de positive egenskaber.

Det anbefales at opbevare din creme tørt og i et rum med stuetemperatur, mens den er skånet mod sollys.

Sådan bruger du massagecreme til muskelspændinger

Creme til at løsne myoser og muskelinfiltrationer er et funktionelt og effektivt hjælpemiddel, som alle kan bruge. Spændinger i kroppen er et udtryk for, at dine muskler er belastede, og de opstår ofte efter træning eller fysisk aktivitet på intensivt niveau. Det er vigtigt, at du lytter efter din krops signaler og behandler og smidiggør musklerne. Herved undgår du, at spændingen ikke udvikler sig til en kompliceret og smertende tilstand, som kræver professionel behandling.

Der findes masser af effektive massageteknikker, som du selv kan anvende på egen krop, og som kan løse anspændte muskler.

Når du bruger kvalitetscreme, kan du behandle og lindre både akutte og kroniske smerter. For at du får den største effekt af din creme, skal du behandle dine ømme muskler i forhold til deres intensitet af ubehag og gener. Til forebyggende formål kan du undgå ømme muskler ved at massere de områder på kroppen, som har stor risiko for at få gener. Det drejer sig om skuldre, nakke, ben og lår.

Hvis du udøver en bestemt sport eller træningsform, som lægger øget belastning på udvalgte muskelgrupper, kan du med fordel massere disse efter træning.  

Massage teknik og gode fif til behandling af triggerpunkter

Når først muskelinfiltrationerne er opstået, kræver det behandling med massage. Det er særligt området omkring øvre del af skuldrene samt rundt om skulderbladet, som er udsat for at få spændinger. Dette kan være forårsaget af overbelastning eller som følge af bestemte arbejdsstillinger.

Muskelømheder kan opstå på alle de muskelgrupper (og på det omkringliggende bindevæv), som til daglig er udsat for belastning. Det kan være på lår, lægge, ved hofterne samt på overarme.

De ømme områder samt muskelspændinger kaldes triggerpunkter.

Når du vil behandle og lindre anspændtheder, skal du massere med din creme på 2 trykniveauer:

 1. Først skal du varme det anspændte område op med bløde, runde bevægelser og følge musklens form, så du har mulighed for herefter at arbejde med den. Brug din håndflade og indersiden af dit håndled til at smidiggøre området.
 2. Når musklen og bindevævet er blevet varmet op, kan du begynde at massere dine triggerpunkter. Brug tommelfingeren og kør i cirkler rundt om det anspændte område.

Afhængig af hvor øm du er, kan du holde tommelfingeren på punktet med et middel tryk og slippe efter cirka 5 sekunder. Gentag trykket et par gange og massér efter med runde bevægelser.

Det er en god ide at massere dine ømme muskler om aftenen.

Vælg en massagebriks i den bedste kvalitet

En briks til at udføre massagebehandlinger på er en massørs vigtigste arbejdsredskab. Briksen finder anvendelse både professionelt og i private sammenhænge, hvis du går op i at arbejde med behandlingsformen som en fritidsbeskæftigelse.

Briksen har til formål at gøre det nemt for en massør at udføre behandlinger på hele kroppen hos en klient.

Der findes forskellige designs og konstruktioner af det uundværlige arbejdsredskab, som kan fås i forskellige prisklasser. Det kan være funktionelt for dig at vælge de brikse, som du kan slå sammen og transportere. Dette kan være en fordel for dig, som har brug for at tage din briks med dig til og fra arbejde eller behandling.

Når du skal vælge den rette briks til dit formål, skal du ikke kun tænke på dens egenskaber i forhold til dig. Du skal også være opmærksom på, hvordan briksen er designet af hensyn til komforten hos klienten.

Vælg en massagebriks i høj kvalitet og med forskellige funktioner

Hos Apuls finder du brikse, som er designet af hensyn til både klient og massør.

Der er flere punkter, du skal være opmærksom på, når du vil købe den mest funktionelle og slidstærke briks til dit behov. Du kan med fordel gå efter de brikse, som er designet med følgende egenskaber:

 • Komfortabelt hul til ansigt og støttepuder
 • Sammenklappelig og transportabel design
 • Behagelige overflademateriale der er nem at rengøre
 • Højdejusterbar konstruktion

For dig der har brug for en avanceret model, der kan give dig størst komfort som massør, kan det være en god ide at vælge de modeller, som kan justeres i højden. Her kan du selv indstille briksen i henhold til din højde og på dén måde selv undgå fysiske gener som følge af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.

Vores brikse er designet med tyk skumpolstring på hele liggeoverfladen, så du kan være sikker på, at klienten har komfortable og behagelige forhold, når du masserer. Du kan selv vælge, om polstringen med skum skal være enten 5cm eller 7cm i tykkelsen. Du kan nemt vedligeholde og rengøre overfladen, der kan tørres af med en våd klud.

Uanset hvad dit behov er, kan du finde de redskaber og det udstyr, som kan tilgodese dine ønsker. Vi forhandler et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra førende producenter på markedet, så du kan få glæde af dit udstyr i mange år frem.

Find dine rette massageprodukter i dag og forebyg muskelspændinger hos dig selv og dine klienter.

Få alt til massage hos Apuls. Vi tilbyder fuld udstyr til en sportsmassør eller fritidsmassør. Få de optimale forhold til behandling af mindre sportsskader og massage af ømme muskler. Det er vigtigt du har en rigtig arbejdshøjde som massør, for ikke at få skader i ryggen. Det er derfor vigtigt du vælger et massagebord i en tilstrækkelig kvalitet. Er du i tvivl om noget i forbindelse med massage, er du altid velkommen til at kontakte os hos Apuls.