Bordfodbold

Bordfodbold er et fantastisk sjovt spil, som er let at forstå, men som stadig kræver en del træning at blive god til.

En af fordelene ved bordfodbold er, at alle kan spille det.

Læs mere
Sorter efter:

Skab sjov og hygge med bordfodbold

En af fordelene ved bordfodbold er, at alle kan spille det. Her giver fysik, køn og alder ikke nogen begrænsninger. Derfor er bordfodbold også blevet ganske populært, både derhjemme, i institutioner, på arbejdspladser og i bylivet. Du har helt sikkert også selv prøvet det i flere forskellige sammenhænge.

Se vores udvalg af bordfodbold borde og bolde, og find præcis det, der passer til dine ønsker og behov.

Tag et spil bordfoldbold og lad dig inspirere

Bordfodbold er et spil, som du hurtigt bliver fanget af. De simple regler, gør at alle kan forstå spillet, og I behøver ikke ud i lange diskussioner om reglerne.

Det er et spil, der ikke tager ret lang tid, hvilket gør, at det forbliver sjovt hele spillet igennem, og det er nemt at holde energien oppe. Det er noget man godt lige hurtigt kan gøre, uden at binde sig selv til et timelangt spil.

Det er også et socialt spil, hvor man typisk er mellem 2 og 4 spillere. På grund af spillenes længde, kan flere også være en del af det, hvis man skifter spillere efter hvert spil.

Herudover skaber spillet ofte en rigtig god stemning. Det er et behageligt og sjovt samlingspunkt for en gruppe. For selvom der måske kun er 2 eller 4, der spiller lige i øjeblikket, kan alle omkring let følge med.

Spillet kan bruges med flere formål. Nogle bruger det bare som sjovt og hyggeligt tidsfordriv med vennerne, familien eller kollegaerne. Andre går mere op i det som en hobby, hvor man træner for at blive god til spillet, og spiller bordfodboldkampe. Der er ikke noget formål, der er mere rigtigt end noget andet. Dog kan der godt være forskel på, hvilket slags bordfodbold bord, du anbefales at købe, alt efter, hvad du har intention om at bruge spillet til.

Hvis du overvejer, om det kunne være sjovt at have sådan et spil derhjemme eller på arbejdspladsen, så opsøg et sted med et bordfodbold bord og prøv kræfter med spillet. Måske du bliver afklaret omkring om det er noget for dig.

Du vil hurtigt blive bedre til spillet, hvilket ofte også gør det lidt sjovere. Inviter dine venner eller din familie ud et sted, hvor du ved, der er et spil bordfold og tag nogle kampe. I vil helt sikkert have det vildt sjovt, måske du bliver overbevist om, at dette må være din næste investering.

Sådan vælger du det rette bordfoldbold bord

Hvis du ikke rigtig har forstand på det, kan det være lidt overvældende at skulle vælge et bordfodbold bord. Der er rigtig mange muligheder, og det er mange penge du bruger på det, så selvfølgelig vil du gerne være sikker på at vælge den rette. Bare rolig, vi skal nok guide dig gennem valget.

Funktionalitet

En af de ting, du skal overveje, når du vælger, er hvilke funktioner dit nye bordfodbold bord skal have. Der er er nemlig mange at vælge i mellem, og hvert bord har sine unikke træk.

Eksempelvis skal du tage stilling til om stængerne skal være gennemgående eller teleskopstænger. Hvis de er gennemgående, kommer de ud på den anden side af bordet under spillet, når du rykker med dine spillere. Hvis du vælger teleskopstænger, vil stængerne ikke bevæge sig ud på den anden side. Dette er en fordel, hvis meningen er, at børn ofte skal spille med for at sikre, at de ikke bliver ramt af stængerne, hvis de ikke er opmærkesomme på dem under et spil.

Du kan også overveje bordets højde. Vi tilbyder naturligvis bordene i standard højde, men du kan også købe et mini bordfodbold bord, der er specielt designet til børn. Herudover har vi et bordfodbold bord, der kan justeres i højden. Dette gør bordet helt ideelt til institutioner, hvor personer af forskellige højder skal kunne spille.

Design

En anden relevant ting at overveje, når du skal købe dit spil, er designet. Beslut hvor bordfodbold bordet skal stå, så du kan vælge designet herefter. Hvis den skal stå hjemme i stuen, skal den måske være sort eller i laminat. Hvis den skal stå på arbejdspladsen eller i en institution, skal den være i hårdfør materiale, så den kan holde til at blive udsat for lidt af hvert. Hvis den er til en bar, et fritidscenter eller et andet offentligt sted, tilbyder vi også et bord med glasplade og møntindkast.

Vælg de rette bordfoldbold bolde

Det er heller ikke helt lige meget, hvilke bordfodbold bolde, du vælger. Der er nemlig forskel på, hvordan de forskellige bolde er at spille med. Du kan finde bolde hos os i flere forskelige materialer og design. Læs her, hvordan du vælger de rette bolde i forhold til dit bord og dine ønsker.

Hvis det bord, du har eller gerne vil købe, har en glat overflade, da kan hvide bolde være et godt valg. Hvide bolde kan du finde i vores sortiment i pakker af ti.

Hvis bordet har en sandblæst overflade, kan det være nødvendigt kan investere lidt ekstra penge i bolde af særlig høj kvalitet med en speciel overflade til formålet.

Hvis du synes, det er sjovest, når spillet går super stærkt, så er hårde plastbolde det rette valg. Med almindelige hårde bolde af plast, suser bolden nemlig afsted, og du får virkelig trænet dine reflekser. Bolde i kork er også lette og hurtige, så disse er også ideelle til denne type spil.

Hvis du herimod er til mere kontrollerede spil, kan du vælge en bold, der vejer lidt mere. Denne vil være lettere at kontrollere i spillet, og du vil lettere kunne nå at reagere, når bolden kommer i din retning. Dette kan eksempelvis være vores High Control bolde eller bolde i gummimateriale.

Bolde til bordfodbold fås også i forskellige design. Her på vores webside kan du finde dem i forskellige farver og mønstre. Eksempelvis kan du købe bolde, der ligner små fodbolde eller bolde, der er orange, så de er lette at få øje på.

Vi har masser af bolde i forskelligt materiale og forskellige størrelser, så det er bare om at finde dem, der passer til dit bordfodbold bord og til din smag. Nogle fås i pakker med ti bolde, mens andre kan købes enkeltvis.

Skal jeg vælge et mini bordfoldbold eller et i almindelig størrelse?

Hvis dit nye bordfodboldspil er tiltænkt hele familien, kan det være svært at skulle vælge om det er bedst at købe et mini bordfodbold bord eller et bord i almindelig højde.

Dette kommer naturligvis an på børnenes alder lige nu og her. Vores mini bordfoldboldspil er særligt egnet til børn mellem 4 og 9 år. Hvis dine børn er ældre end dette, eller begynder at have højden til at kunne nå op til et bord i almindelig højde, er der ingen grund til at købe et mini bord.

Derimod hvis du har ret små børn, og du gerne vil inddrage dem i spilleherlighederne, er et mini bord en super fin løsning. Her kan familiens mindste også nemt selv få nogle gode timer til at gå med bordfoldbold.

Dog kan højdeproblemet også løses med en stabil platform, som dit barn kan stå på. Her er det dog vigtigt at indtænke sikkerheden, så barnet ikke falder ned, når han eller hun bevæger sig rundt i løbet af spillet.

Der er også løsningen med vores justerbare bord, der kan indstilles i højden. Her kan I hæve eller sænke spillet efter, hvem der spiller. Herved er der ingen, der behøver at gå på kompromis, hvis der er stor variation i højde i familien. Dette er også en bæredygtig løsning, så spillet ikke behøver at blive skiftet ud om nogle år, når alle er blevet for store til mini spillet.

Tænk over hvem i din familie, der vil bruge spillet og vælg højden herefter. Tænk også gerne lidt fremad, så dit valg stadig fungerer et par år ud i fremtiden. Du vil sagtens kunne finde en løsning, som gør alle i familien glade. Spørg gerne efter deres mening, når du skal vælge spillet. De har helt sikkert også en mening om, hvad der er bedst.

Køb bord og bolde til bordfoldbold hos os

Se vores udvalg af bordfodbold borde og bolde. Alle vores produkter er i super høj kvalitet. Vi forstår nemlig godt, at det er mange penge, du investerer i spillet, og derfor er det vigtigt at kvaliteten er i top, så det kan holde i mange år ud i fremtiden.

Prisen er selvfølgelig også noget, du bør overveje, når du skal vælge et bordfodboldspil. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget disse borde koster. Prisen afhænger naturligvis at funktionaliteten. De borde, der kan noget særligt i forhold til funktioner, design eller kvalitet, er dyrere. Men mon ikke du kan finde et spil inden for dit budget.

Hvis du har et stramt budget, kan du satse på at købe spillet på tilbud. På Apuls.dk har vi altid masser af vores produkter på tilbud, så det kan være, at du er heldig at finde det bordfodbold bord, du drømmer om, på tilbud. Hold øje med vores webshop, så du kan slå til når tilbuddet dukker op.

Også vores mange forskellige bordfoldbold bolde kan du ofte finde på tilbud. Her kan du med fordel købe større ind af dem, hvis du ved, at du har tendens til at smide dem væk.

Et bordfoldbold spil er en investering, der giver så meget tilbage. Der kan ikke sættes en pris på alle de sjove og fantastiske minder, der skabes omkring disse spil. Dette er uanset om du køber spillet for at styrke sammenholdet mellem dine kollegaer, for at have det sjovt med vennerne, for blive virkelig god til spillet eller for have en masse hyggestunder med dine børn omkring spillet.

Hvis du har brug for yderligere vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper dig med at træffe det helt rette valg, når du skal købe dit bordfoldbold spil. Køb det hos os i dag, hvis du heller ikke kan vente med komme i gang med at spille.