Fodbold

Spiller du fodbold? Eller overvejer du at begynde? Apuls.dk har masser af fedt udstyr til din fodboldtræning.

 

Læs mere
Sorter efter:

Bliv bedre til fodbold med agility træningsudstyr

Fodbold er den mest populære holdsport i Danmark, og dette er ikke uden grund. Det er benhård fysisk træning, det er sjovt og det giver et særligt sammenhold blandt spillerne. For at blive god til fodbold, er der forskellige slags agility træningsudstyr, du kan bruge i din træning. Disse redskaber kan forbedre færdigheder som hurtighed, koordination og præcision.

Hos os kan du finde et stort udvalg af redskaber, der kan hjælpe dig til at blive en bedre fodboldspiller. Læs mere om her, hvordan vores produkter kan hjælpe dig.

fodboldmålfodbold stige

Køb et anførerbind, hvis du er holdkaptajn

Hvis du er holdkaptajn for dit fodboldhold, har du helt sikkert brug for et anførerbind. Holdkaptajnen er den spiller, der sørger for, at spillerne følger den aftalte strategi, tager initiativet til taktikker på banen og sørger for at holdspillet fungerer optimalt. Anføreren har altså en super vigtig rolle på holdet, og det er derfor vigtigt at både medspillere, modspillere, dommere og tilskuere kan kende dig.

Det er derfor vigtigt at vælge et anførerbind, der kan ses. Det vil sige, at den helst skal skille sig ud fra spilledragten. Eksempelvis kan du vælge et gult anførerbind til en rød spilledragt eller et sort på en helt lys dragt. Vi har anførerbind i mange forskellige farver, så du let kan finde den rette farve i forhold til din holddragt.

Når du skal vælge anførerbind, er det også vigtigt at sikre sig, at bindet er i ordenlig kvalitet. Den skal være i det rette materiale og have den rette pasform for, at den ikke irriterer dig under kampen. Hos Apuls.dk kan du finde anførerbind i lækkert materiale med kraftig lukning. Disse sidder behageligt på armen og skrider ikke ned undervejs.

Som anfører har du et stort ansvar både i forhold til, hvordan spillet fungerer, men også i forhold til dine medspilleres trivsel. Et anførerbind er et symbol på vigtigheden af din rolle på holdet. Find det rette anførerbind hos os og bær det med stolthed til din næste fodboldkamp. Her vil alle, både modspillere og publikum, kunne se, at det er dig, der står i spidsen for dette hold.

Vi synes ikke, at et anførerbind skal være en stor udgift. Derfor kan du hos købe disse bind rigtig billigt hos os. Du kan også være heldig at finde disse på tilbud i vores webshop. Køb dit anførerbind i dag, så du er klar til din næste fodboldkamp.

anførerbind

Træn din koordination med fodbold stige

Hvis du ønsker at blive bedre til fodbold, kan en fodbold stige være det helt rette redskab. En fodbold stige eller agility stige er et redskab, der er meget brugt inden for fodboldtræning til at hjælpe spillerne med at forbedre deres koordination.

Der findes uendelig mange måder, hvorpå du kan træne med stigen. De fleste stiger kan bruges både indendørs og udendørs. De fungerer således, at de blot lægges på gulvet indenfor eller sættes fast med medfølgende pinde udendørs. Øvelserne består typisk af forskellige kombinationer af hop eller lignende ned til enden af stigen. Øvelserne kan tilpasses efter dit niveau, og du kan så arbejde dig op mod mere avancerede kombinationer af øvelser eller hurtigere tider.

Denne træningsform styrker nervesignalerne mellem din hjerne og din krop, hvilket gør, at du hurtigere og mere præcist kan reagere på hjernens signaler. Dette er særligt fordelagtigt i foldbold, da denne sport kræver, at du er super hurtig og præcis i dit fodarbejde.

Agility stigen kan også bruges til andet end koordination og præcision. Den kan også forbedre din balance, styrke og kondition. Dette skyldes mulighederne for meget varierede øvelser med stigen. For at træne balance, kan du fokusere på øvelser på ét ben. Hvis du gerne vil kombinere styrketræning med din stigetræning, kan du sagtens flette forskellige styrkeøvelser ind i træningen. Dette kan eksempelvis være armbøjninger eller jump squats. Hvis du vil bruge fodbold stigen til at træne din udholdenhed, skal du fokusere på tempo. Få pulsen op ved at lave øvelserne i et højt tempo, og udvid eventuelt øvelserne med høje knæløftninger eller lignende. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvilke øvelser, du kan lave med stigen.

I vores webshop kan du finde flere forskellige varianter af den klassiske agility stige. For eksempel kan du vælge en, hvor stigetrinene kan indstilles i størrelsen efter ønske. Du kan også vælge en, hvor trinene kan eleveres, så du også skal indtænke højde, når du laver øvelserne. Mulighederne er mange, så find den der passer bedst til dig. Ofte kan stigerne sættes sammen, hvis du køber flere af samme slags, så de bliver til en længere bane. Dette kan være en fordel, hvis de bruges i forbindelse med holdtræning.

Træn hastighed med fodbold kegler

Fodbold kegler er det ideelle redskab til at træne hastighed og kondition. Disse kaldes også agility kegler. Med disse kegler kan du nemt lave en bane eller et afgrænset område, som du kan benytte til forskellige øvelser og træning.

Keglerne er normalt meget hårdføre, og kan derfor sagtens klare at man træder på dem eller sparker til dem, hvilket let kan ske, når det skal gå hurtigt.

De kan både bruges som afmærkning, eksempelvis til forskellige opvarmningsøvelser i løb, eller de kan bruges til sprint. Hvis du træner sprint med keglerne, kan du træne mere end blot fart og kondition. Du bliver også hurtig til retningsskift, hvilket også er nyttigt i forbindelse med fodbold. De kan også opsættes til en helt bane, hvor koordination og præcision også udfordres. Disse kegler har altså mange gode fordele for fodboldspillere.

De kan både bruges til holdtræningen i fodboldklubben og derhjemme i haven. Faktisk kan de også godt bruges indendørs, hvilket er en fordel for fodboldklubber, der spiller inde om vinteren. Herved vil I kunne lave mange af de samme øvelser og træningsrutiner, som I er vant til, selvom I er rykket indenfor.

Disse fodbold kegler fås i flere forskellige varianter i vores webshop. Du kan finde dem i forskellige størrelser og højder, hvor nogle af dem giver mulighed for at lave små spring, som kan være både sjove og nyttige som en del af en bane. De fås også i forskelligt antal. I nogle sæt er der 4 kegler, mens i andre kan der være helt op til 20 eller 30 kegler. Hvilke kegler, du bør købe, afhænger af, hvordan du planlægger at træne med dem. Der er naturligvis også forskel på pris, afhængig af, hvor avanceret en model du vælger, og hvor mange kegler, der er i sættet. Undersøg vores udvalg her i webshoppen, og find det sæt der passer til dine ønsker og dit budget.

fodbold kegler

Køb stiger og kegler til fodbold

Der er mange fordele ved både stigerne og keglerne, som du kan drage fordel af som fodboldspiller. Faktisk er disse redskaber også særdeles nyttige i forbindelse med andre sportsgrene, som eksempelvis håndbold, tennis eller badminton. Disse er nemlig også sportsgrene, hvor koordination og hurtighed er afgørende færdigheder at have.

Også selvom du ikke dyrker en bestemt sport, er der masser af fordele ved at træne med disse redskaber. Alle mennesker kan drage fordel at træne koordination, balance, styrke og udholdenhed. Processen med at styrke nerveforbindelserne mellem hjerne og kropsdele, er også noget, der gavner alle mennesker.

Så uanset om du er fodboldspiller eller ej, bør du overveje om ikke en agility stige eller agility kegler kan hjælpe dig. Du kan også forslå det til din træner i din lokale sportsklub, hvis ikke det er redskaber, I allerede bruger. Herved er det noget, som hele dit hold kan få gavn af.

Hvis budgettet ikke er til nyt træningsudstyr lige nu, kan du holde øje med, om nogle af produkterne kommer på tilbud. Vi har nemlig altid masser af tilbudsvarer på vores hjemmeside, så du ofte kan spare penge på dine køb.

Hvis du er heldig at finde de ting, du gerne vil købe, på tilbud, kan du også bedre købe dem i større mængder uden at sprænge budgettet helt. Ved køb af flere stiger, kan de lægges i forlængelse af hinanden til en længere bane. Hvis du køber mange kegler, kan du lave længere og mere avancerede baner.

Køb vores forskellige stiger og kegler i dag, og oplev hvad det kan gøre for din sportspræstation. Særligt som fodboldspiller er der masser af fordele ved at inddrage disse agility redskaber i din træning. Når du køber hos os, er du sikret, at de produkter, du køber, er af høj kvalitet. Køb på Apuls.dk i dag og kom i gang med træningen.