Titan Life Løbebånd T63

11247   13500
Fjernlager 4 - 10 dage

TITAN LIFE Treadmill T63 har et overskueligt display, hvor træningsdata vises enkelt og tydeligt. Displayet viser tid, hastighed, distance, stigning, forbrændte kalorier og puls. Med Bluetooth indbygget kan du have forbindelse til vores træningsapp, Fitshow. Træningsdata kan ses på tablet/smartphone og naturligvis på display i realtid og kan lagres i app'en. Træningshistorik kan fremkaldes og arbejdes videre på iht. optimering af træningen. Hastigheden er fra 1-21 km/t og kan derfor udfordre de fleste stærke løbere med intervaltræning, hvor der kan gives ekstra modstand med op til 22 niveau stigninger. De 22 stignings intervaller og den høje maks. hastighed, giver muligheder for at træne varieret, og træne forskellige muskelgrupper.

Løbebåndet kan foldes sammen og fylder derfor ikke meget. Der er monteret et ”soft close” system, der gør det nemmere og mere sikkert at slå løbebåndet op og ned.

Løbebåndet kan kobles op med disse 3 apps:

Zwift

Zwift er en træningsapp, som blander videospil med intensiteten fra en seriøs træning for at øge din hurtighed. Med Zwift har du mulighed for at tilpasse din egen træningsplan med en smart drag & drop løsning. Der er adgang til mere end 130 forskellige træningsruter fra hele verden og mere end 1000 træninger lavet af elitetrænere. Zwift forbindes via Bluetooth og giver dig mulighed for at se og analysere dine træningspas.

Fitshow

Via Bluetooth kan du med Fitshow oprette forbindelse til din træningsmaskine, hvor du kan se et hav af træningsruter med kort og landskaber, samt få tilpassede træningsprogrammer med muligheden for at sætte egne mål. Med Fitshow er der adgang til Kinomap og Zwift. Dine træningsresultater lagres, så du hele tiden kan optimere din træning og dele dem som motivation.

Kinomap

Få adgang til tusindvis af tilgængelige videoer, hvor du kan komme verden rundt på din træningsmaskine og vælge den sværhedsgrad, som passer til dig. Du får adgang til coaching, intervaltræning, FTP tests mm., så du kan analysere dine træninger for konstant udvikling. Del dine resultater, opmuntre dine følgere og få support og kommentarer fra Kinomap fællesskabet. Med Kinomap kan du udfordre dine venner eller andre brugere ved brug af Multiplayer mode, hvor du kan konkurrere med folk fra hele verden.

  • Maks. brugervægt: 130 kg.
MODEL NAVN TITAN LIFE Treadmill T63
BRAND A-Å TITAN LIFE
VARENUMMER 270-200056
FUNKTIONER Flaskeholder, Foldbart , Motor DC, Transporthjul
VIS Baggrundsbelysning, Kalorier, Distance, Håndpuls sensorer, Pulssensorer , Hældning, LCD, Hastighed, Tid
TEKNOLOGI Bluetooth, Fitshow, Kinomap, Zwift
PRODUKTTYPE Produkt til Hjemmebrug
MAX. BRUGER VÆGT (KG) 130
MOTOR HK 2,75
HASTIGHEDS INTERVAL KM/T 1 - 21
ANTAL PROGRAMMER 21
STIGNINGS INTERVAL 22
% MONTERET 85
HØJDE (GULV-LØBEFLADE) CM 15,5 - 19,5
OPSTILLET MÅL H X B X L (CM) 135 x 84 x 189
OPKLAPPET MÅL H X B X L (CM) 150 x 84 x 143
LØBEFLADE L X B (CM) 140 x 51
EMBALLAGE MÅL H X B X L (CM) 36 x 91 x 194
EAN KODE 5701000169531
  • Brand