TITAN LIFE WEIGHT SET 100KG GARAGE GYM

8299   8999
Fjernlager 4 - 10 dage

TITAN LIFE Weight Set 100 kg. (Garage Gym) er en træningsstation med 100 kg. vægtsæt, som både inkluderer en træningsbænk, squat rack, vægtstang og vægtskiver.

Træningsbænken måler 154 x 60 x 35 cm. og har en samlet vægt på 24 kg. Den har en ryg, som kan justeres i 6 forskellige positioner og som måler en bredde på 25 cm. og et transporthjul, så man nemt kan rykke på den. Sædet har en tykkelse på 5 cm. skum, er justerbar og tåler en høj belastning.

Det medfølgende rack er et robust og stabilt stativ, som bl.a. kan bruges til squats og bænkpres. Det er et fritstående rack, som passer til alle vægtstænger og er et fantastisk redskab til hjemmetræningen, da det ikke fylder særlig meget. Brug stativet i øvelser som squat, skulderpres, biceps curls eller kombiner stativet med træningsbænken til bænkpres. Rack'et vejer 13,5 kg. og har en maks. højde på 138 cm. for vægtstangen og en minimumshøjde på 88 cm. for vægtstangen.

Vægtstangen er lavet i robust stål, har et grip på 30 mm. og måler 220 cm. Den kan nemt bruges alene eller sammen med træningsbænken og træningsstationen. Stangen vejer 20 kg. og passer til vægtskiver med en diameter på Ø50 mm.

Der medfølger vægtskiver på hhv. 5, 10 og 15 kg., som alle har en gummibelagt jernkerne, som er perfekt til alle former for vægttræning, styrkeløft, funktionel træning mm. og som skåner gulvet mod evt. tab. De passer alle til Ø50 mm. vægtstang og der medfølger et sæt af hver af de 3 størrelser.

5 kg - 28 cm. diameter - 4 cm. tykkelse
10 kg - 32 cm. diameter - 5 cm. tykkelse
15 kg - 36,5 cm. diameter - 5 cm. tykkelse

Vægtskiven har praktiske håndtag, som gør det muligt, at træne mange øvelser på samme måde, som med en kettlebell eller håndvægt - dette er praktisk, hvis der skal laves cirkeltræning.

Alt træningsudstyr på billederne medfølger i denne pakke.

  • Brand