Specifikationer - Gymnastikringe
Grebstykkelse 28 mm
Ydre diameter 23,8 cm
Indre diameter 17,2 cm
Materiale (ringene) Træ
Tilbehør Nej
Justerbart ophæng Ja
Bredde på rem i ophæng 28 mm
Længde på rem i ophæng 4,5 m
Maksimal bæreevne Ringe 300 kg
Maksimal bæreevne Ophæng 750 kg
Vægt ringe 568 gram
Vægt ophæng 680 gram
Total vægt 1,3 kg
Dimensioner (emballage) 24 x 24 x 7 cm, 1,322 kg

Anmeldelse: Magasinet Kano&kajak har anmeldt vores Apuls gymnastikringe, i plast, som er samme gode kvalitet som disse træ gymnastikringe.

Ringene benyttes i mange forskellige sammenhænge som eksempelvis Crossfit eller træning af roere. Kvaliteten af træet er helt i top og de er slebet med en lang række forskellige sandpapir korn, for at gøre deres finish helt perfekt.

Træ gymnastikringenes tykkelse er 2,8cm. Den ydre diameter er 23,8cm og den indre er 17,2cm. Træ gymnastikringene kan klare 300kg vægt.

Der medfølger 2 stærke nylon remme, som med sin bredde på 2,8cm, kan klare helt op til 750kg! Længden er 4,5 meter pr. rem. De spændes fast med et kraftigt spænde, som er let at justere under træningen.

Den totale vægt pr sæt inkl. remme er 1,23kg. Gymnastikringene hænger løst i remme og dette er en stor fordel, da det giver dig frihed til langt flere øvelser, end hvis remmen sad fast på dem. Derudover kan du benytte remmene som støtte ved skuldrene, hvis du er nybegynder.

Det er en stor fordel at du under træningen kan justere højden på ringene og det gøres let med spændet herunder. Du presser blot ned på splitten øverst. Justerbare træ gymnastikringe giver derved mulighed for hurtigt at variere din træning.

Da vores egen produktion er i så god kvalitet, tilbyder vi nu 3års garanti samt 90 dages returret, på alt Apuls træningsudstyr.

Datablad for Apuls Crossfit Gymnastikringe Træ 28mm
Crossfit Copenhagen
27/04/2017

De perfekte gymnastikringe! God holdbarhed på ringene og kraftige stropper. Kan varmt anbefale dem til pro og til hjemmebrug.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God