Køb roligt alle dine julegaver nu - vi har 365 dage returret

Squat Rack Black Friday

Er du på udkig efter et solidt squat rack til en effektiv træning? Lad Apuls.dk hjælpe dig sikkert i mål. I anledningen af Black Friday finder du her på siden et stort udvalg af squat racks af høj kvalitet til lave priser.

Udforsk vores mange modeller herunder og find din favorit.

Læs mere

Stort udvalg af Squats Racks hos Apuls.dk

Et squat rack er et kraftig stativ, der kan holde din vægtstang og som kan benyttes til en lang række effektive styrkeøvelser. Brug det b.la. til squat øvelser eller som træningsredskab til benpres. Vi har samlet et stort udvalg her på siden i forskellige typer og størrelser. Der er derfor rigtig god mulighed for at finde et rack, der passer til dine ønsker og behov.

I anledningen af Black Friday har vi også udformet en række andre spændende tilbudskategorier, hvor vi har tilpasset prisniveauet til netop dit budget. Derfor kan du hurtigt og nemt finde det, som du leder efter til den rigtige pris. Se nærmere på kategorierne Black Friday Tilbud Under 300 kr., Black Friday Tilbud 300 - 600 krBlack Friday Tilbud 600 - 1.500 kr og endelig Black Friday Tilbud Over 1.500 kr.

Står du og mangler et solidt løbebånd, en romaskine eller en super fed motionscykel til din hjemmetræning? Hos Apuls.dk har vi ligeledes samlet en lang række træningsmaskiner til en skarp pris. Find din favorit træningsmaskine lige her og gør en god handel på Black Friday.

Køb dit nye Squat Rack i anledningen af Black Friday 

Hos Apuls.dk har vi specialiseret os i alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner til ethvert behov. Dette betyder, at vi kan tilbyde vores mange kunder nogle af de bedste løsninger til en sundere og mere aktiv livsstil. Vi ønsker at være din foretrukne leverandør af træningsudstyr af høj kvalitet. og derfor opdaterer vi løbende med nye og spændende produkter. Det gælder selvfølgelig også vores store udvalg af squat racks, hvor vi ønsker at tilbyde vores kunder de bedste racks, der kan give dig en hård og effektiv træning.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring vores forskelligt TRX udstyr. Ring til os på 60 62 71 00 eller send en mail på info@apuls.dk. Vores dygtige team af medarbejdere sidder altid klar til at give dig en personlig service og kompetent hjælp med udgangspunkt i lige præcis dine ønsker og behov. Så finder vi med udgangspunkt i dine behov den bedste løsning sammen, så du får den bedste oplevelse og kommer hjem med det rigtige rack til den rigtige pris.

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt, og derfor er du også meget velkommen til også at besøge vores mange spændende julegavekategorier. Her er der rig mulighed for at blive inspireret til julegave idéer til ethvert budget og samtidig finde de perfekte julegaver til en aktiv livsstil.

Giv din træning et boost med et af vores mange squat racks. Vi ser frem til at hjælpe dig sikkert videre!