% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Polar Tilbehør

Polar tilbehør til gammel og garvet teknologi - Siden 1977 har Polar produceret trådløse pulsmålere som de første i denne branche, og er meget kendt for nøjagtig pulsmåling i produkter af høj kvalitet. Så høj kvalitet at de endda benyttes som hjælp til forskninger og som redskab til pulsmåling hospitaler. Verdens første trådløse pulsmåler blev tilmed skabt af stifteren af Polar, finnen Seppo Säynäjäkangas, fordi han var træt af, at han ikke kunne måle sin puls imens han løb langrend. Foruden de mange cykelcomputere, fodpods, pulsure og aktivitetsarmbånd, har Polar produceret en lang række tilbehør til disse produkter, så man kan tilpasse dem til lige netop ens personlige behov og stil.

Læs mere
Sorter efter:

Stærkere, flottere og bedre med Polar tilbehør

Om du er til et lyserødt eller gråt armbånd til dit pulsur, soft strap eller elastisk strap til din pulsmåler, så har vi et bredt udvalg af muligheder inden for tilbehør, så du kan skabe den bedste Polar oplevelse til lige netop dine behov.

Optimér dine træningsgadgets med Polar tilbehør

Med udvalget af Polar tilbehør kan man tilpasse, forbedre og tilføje funktioner til sit Polar udstyr. Med det forskellige tilbehør fra Polar kan man både opgradere sit pulsur, aktivitetsmåler, cykelcomputer og pulsbælte. Du kan både skifte farve og design på dine produkter, men også købe ekstra batterier, skifte eller tilføje nye beslag, købe kabler til synkronisering fra din måler og til computeren, eller købe en avanceret sensor til at præcisere og gøre dine målinger mere avancerede. 

Polar tilbehør: Wristbands

En del af sortimentet inden for Polar tilbehør indeholder et hav af farver inden for wristbands. Vi tilbyder udskiftelige wristbands til både Polar A300 aktivitetsmåler og Polar A360 pulsur i mange forskellige farver. Wristbandet til Polar A300 er one-size fits all, mens det til Polar A360 findes i størrelserne S, M og L.

Polar tilbehør: Batterier

Vi tilbyder også batterisæt som tilbehør til en masse forskellige produkter fra Polar. Vi har et udvalg af batterier til alle pulsmålere og computere (CR2025), CS400/CS500/CS600 (CR2354),  FT4/FT7 (CR1632) og RS400/RS800CX/RCX5 (CR2032). Uanset hvilket batteri du køber, medfølger der manual til udskiftning af batteriet.

Polar tilbehør: Pulsbælte og Straps

En populær og kvalitetsrig mulighed for at optimere sin pulsmåling i eksempelvis sit pulsur og eller aktivitetsmåler er et pulsbælte som tilbehør. Med et pulsbælte får man en mere præcis pulsmåling, end den der foretages i håndleddet med ens pulsur eller aktivitetsmåler. Vi tilbyder pulsbæltet Polar T31, som foruden at kunne det som et pulsbælte skal kunne, også er vandresistent. Som tilbehør fås der også et soft strap bælte og et elastic strap bælte, som er bløde og behagelige bælter til dine Polar produkter.

Polar tilbehør til cykelcomputere

Vi besidder et bredt udvalg af tilbehør til cykelcomputere, så du kan træne mere effektivt. Vi tilbyder cykelbeslag der passer til alle cykelstel, Polar Speed Sensor Bluetooth Smart som måler hastigheden på din cykel og farverige covers til din Polar cykelcomputer.

Gratis ekstra tilbehør: Polar Flow App - en dagbog hvor end du er

Når du køber et produkt fra Polar, kan du også vælge at benytte dig af Polar Flow appen. Med denne app kan man let se ens registrerede aktivitet, fremgang og mål. Du kan også træne med dine venner, eller dele resultater med din træner, så fremskridtene nemt kan tilgås. Denne app kan downloades kvit og frit til både iOS og Android.