% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Dartpile

Læs mere
Sorter efter:

Dartpile

Her vil du finde vores udvalg i dartpile til almindelig dart samt elektronisk dart. Dartpilene til almindelige dart kaldes steeltip og pilene til elektronisk dart kaldes softtip / softip.

Hver dartpil findes i flere forskellige vægtklasser og dette vælges under selve produktet. Hvis du er i tvivl om hvilke dartpile du bør vælge, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Dartpilens vægt
Hvilken vægt du skal vælge er helt op til dig. Der er ingen stor spillemæssig forskel på at have en let eller en tung pil, men hver enkelt spiller har sin egen favorit. Hvis du er nybegynder indenfor dart, kan det være en fordel for dig, at vælge en af vores pakker med flere forskellige vægte af dartpile. Derved kan du finde frem til den pil du foretrækker.

Der er dog en stor fordel i at vælge en dartpil, der er fremstillet i det rigtige materiale. Almindelige dartpile er fremstillet af messing eller nickel, men hvis du vælger en dartpil der er fremstillet i tungsten, vil du kunne få en meget tyndere pil i bundstykket. Hvis du ser på billedet her til højre, vil du kunne se en tungsten dartpil til venstre og en messing dartpil til højre. Begge disse to dartpile vejer 25 gram.

Den tyndere tungsten dartpil vil have meget lettere ved at være på skiven. Dette skal forståes på den måde, at der rent fysisk vil være plads til 3 dartpile i pointfeltet der giver 3x20.

Tungsten dartpile fås i flere forskellige procenter. Jo højere procent en dartpil indeholder tungsten, jo tyndere vil den være. Den mest almindelige procentdel er mellem 80-90%.