MMA Benbeskyttere

I kampsport, hvor spark spiller en stor rolle, kan det være rigtig godt givet ud, at iføre sig et par benbeskyttere. Hellere tage ekstra beskyttelsesudstyr på, end at gå på kompromis med kvaliteten... Læs mere

Mest populære produkter
Hammer shin guards fight Str. M benskinne

449 kr


Benbeskyttere

Når du dyrker kampsport, kan der være mange skader forbundet med sporten. Hvis du gerne vil undgå nogle af skaderne, er det vigtig ikke at gå ned på udstyr.

I kampsport, hvor spark spiller en stor rolle, kan det være rigtig godt givet ud, at iføre sig et par benbeskyttere. Hellere tage ekstra beskyttelsesudstyr på, end at gå på kompromis med kvaliteten.

Der findes flere forskellige typer af benbeskyttere. Alle benbeskyttere dækker som minimum skinnebenet, som ofte er det område der er mest udsat, under udførelsen af spark. Der er benbeskyttere, som kun dækker skinnebensområdet. Disse benbeskyttere er praktiske, fordi du stadig har muligheden for at have andet fodtøj på. Der er også fuldt dækkende benbeskyttere. Denne form for benbeskyttere, består af en sok, som benskinnen sidder indeni. Yderst er benbeskytterne typisk dækket af kunstlæder.

Benbeskyttere fås med forskellig grad af bevægelighed. Så du kan vælge netop de benbeskyttere, der passer bedst til din træning.  Alt efter hvor øvet du er, og hvor meget beskyttelse du har brug for.

 

Desuden findes benbeskyttere både som step-in og med velcro.


Filter

Filter

  • Pris
    -
  • Producent
    Vis mere ()
Anbefalede produkter
ODIN B3 Motionscykel

2.799 kr

ODIN R5 Romaskine

2.399 kr

ODIN T8 Løbebånd

7.999 kr

Odin R6 Romaskine

2.999 kr

ODIN B1 Foldbar Motionscykel

2.099 kr

ODIN B6 Motionscykel

3.799 kr

ODIN B5 Motionscykel

2.999 kr

ODIN B8 Bluetooth Motionscykel

6.999 kr

ODIN T6 Løbebånd

8.000 kr

ODIN R9 Romaskine

5.999 kr

Titan Life Circulation Trainer Motionscykel / Siddecykel

799 kr

ODIN T8 Løbebånd DEMO

6.999 kr