Køkkenvægt

Hvad kan en køkkenvægt? En køkkenvægt kan selvfølgelig den basale funktion - at veje fødevarer. Der findes mange forskellige køkkenvægte i forskellige prisklasser, dermed fås de med forskellige funktioner. Autosluk er nærmest en konstant funktion, mens nogle vægte også bipper ved for høj vægt, da en køkkenvægt typisk kan veje ting alt fra 2 kg til 20 kg.

De fleste former for køkkenvægt kan indstilles i forskellige enheder, for eksempel gram ved fast stof og milliliter ved flydende, samt internationale måleenheder såsom ounces. Nogle køkkenvægte viser også klokken når de ikke er i brug.

Læs mere

En god digital køkkenvægt hjælper dig med at afmåle dine fødevarer helt ned til mindste detalje. En nøjagtig køkkenvægt er et uvurderligt køkkenredskab for dig, der går meget op i din kost og ønsker at holde en bestemt kur – hvad enten dit mål er at tabe dig, tage på eller at holde din vægt.

Hos Apuls har vi sammensat et spændende udvalg af gode digitale køkkenvægte, der alle lever op til dine forventninger om høj kvalitet og skarpe priser. Med en af vores præcise køkkenvægte, der laver vægtangivelser helt ned til intervaller på 1 gram, vil du kunne måle dine råvarer op helt nøjagtigt.

Køb din nye køkkenvægt online hos Apuls i dag!

Kom din kur til livs med den bedste køkkenvægt i test

En digital køkkenvægt er et ideelt redskab, hvis du har brug for at kunne holde styr på dit daglige kalorieindtag. Det kan være hvis du for eksempel er eller skal på diæt. Her kan en køkkenvægt, der kan afmåle selv helt små mængder fødevarer ned til mindste detalje, være et uundværligt redskab. Almindelige køkkenvægte som vi kender dem fra gamle dage, vil nemlig typisk afmåle for upræcist til dette formål

Kom for eksempel din kur godt fra start med testvinderen Beurer KS51. Denne lille køkkenvægt i stilrent design er blevet kåret som bedst i test hos forbrugerrådet TÆNK. Den er, udover det lækre æstetiske udtryk, anerkendt for at være let-betjenelig og veje dine fødevarer nøjagtigt hver gang. Den kan måle helt op til 5 kg og måler med et vægtinterval på 1 gram. Den måler desuden også OZ og ml, og er altså en rigtig god standard køkkenvægt for dig, der har brug for et nemt og lækkert apparat til at hjælpe med at få kontrol med din kost og vægt.

Hvorfor er det en god idé at veje din mad når du vil tabe dig?

En køkkenvægt, der måler præcist og detaljeret er et uvurderligt redskab når du vil tabe dig fordi et vægttab ikke kun handler om at spise sund mad, men i høj grad også om hvor meget du spiser og hvordan du sammensætter dine måltider.

Alt for mange mennesker spiser alt for store portioner og tager på af det. En god køkkenvægt, der måler præcist, kan hjælpe dig med at nedjustere dine portioner. Det er desuden vigtigt for din vægt, at dine måltider er korrekt sammensat. Ikke kun i forhold til, at du skal skrue ned for kalorierne, men også i forhold til din træning. For eksempel kan forkert sammensatte måltider med den forkerte mængde protein på tallerkenen have negative konsekvenser for din restitution efter en hård træning.

Du behøver således hverken at sulte eller helt at droppe dine måltider hvis du vil tabe dig. Du skal faktisk bare tænke over hvad og hvor meget du spiser. Alle har forskellige kropstyper, behov og formål og en køkkenvægt kan hjælpe dig med at skræddersy dine måltider så de passer til lige netop dine behov. Se det derfor sådan, at du får det maksimale udbytte af selve måltidet og også af din træning ved at veje dine måltider med en målepræcis køkkenvægt.

Køb din køkkenvægt på tilbud – også selvom du har brug for avanceret udstyr

Hos Apuls mener vi, at alle skal have råd til god træning og godt velvære. Derfor finder du altid redskaber og udstyr i høj kvalitet og til venlige priser. Desuden gør vi meget ud af at have gode tilbud på de produkter vi sælger.

Vores udvalg af køkkenvægte er sammensat med øje for, at der skal være noget til forskellige behov – dette gælder både i forhold til pris og brug. Hos os kan du derfor både finde gode og billige køkkenvægte til almindeligt hverdagsbrug, og intelligente køkkenvægte til mere avanceret brug.

Sidstnævnte kan være nødvendig, hvis du for eksempel er professionel sportsudøver og har brug for at kunne veje din mad til professionelt brug. Her kan det være oplagt at investere lidt flere penge i et apparat, der har flere intelligente funktioner end de mere almindelige køkkenvægte til hverdagsbrug.

Hvad er en intelligent køkkenvægt?

Der eksisterer efterhånden et kæmpestort marked for køkkenvægte. Det betyder også, at der bliver udviklet køkkenvægte på fuld skrue. Der findes således køkkenvægte, der passer til alle behov og niveauer.

Med en intelligent køkkenvægt får du et yderst avanceret apparat med forprogrammerede madvarer og ekstra hukommelse indbygget således, at du også selv kan tilføje flere madvarer. Du får også en køkkenvægt med indbyggede værdier (kcal, KJ, fedt, protein, kulhydrater og kolesterol).

Denne type køkkenvægt ligger i den lidt højere prisklasse, men vi mener bestemt, at det er en fornuftig investering for dig, som har et stort behov for at kunne veje dine madvarer på et mere avanceret niveau. Dette er for eksempel et rigtig godt og foretrukket produkt blandt professionelle bodybuildere, som i særdeleshed har brug for de avancerede funktioner for at få en god og nøjagtig afmåling af deres mad.

Vægtpræcision og nøjagtighed med en digital køkkenvægt

I gamle dage brugte man store og klodsede køkkenvægte til at veje sine fødevarer når man skulle lave mad. Den dag i dag finder man dog i overvejende grad digitale køkkenvægte, som altså giver en mere præcis afmåling af fødevarerne når du arrangerer dine portioner.

Dette er helt essentielt hvis du vil være sikker på at kunne kontrollere din kost og vægt. Selv de helt små forskelle i måden, vi anretter vores måltider på, har en indflydelse på vores kropsvægt. Det duer simpelthen ikke at gætte når det kommer til afmåling af fødevarer. At slumpe på mængden og sammensætningen af din kost viser sig lynhurtigt på vægten, og kan komme til at stå i vejen for dit kropsmål.

Hvordan får jeg mest ud af min digitale køkkenvægt?

Du får mest ud af din digitale køkkenvægt ved at planlægge din kost overskueligt. Dette gælder både, hvis du ønsker at tabe dig, at tage på eller at holde din vægt ved lige. Det er først og fremmest en rigtig god idé at sætte dig godt ind i, hvad de forskellige værdier betyder – det vil sige kcal, KJ, fedt, protein, kulhydrater og kolesterol.

At begynde at kontrollere sin kost er en spændende og lærerig proces. Du kommer til at få en bedre forståelse for indholdet af de forskellige fødevarer du bruger i din kost. Det er også helt personligt en lærerig proces fordi du finder ud af præcis hvilken kostsammensætning, der passer bedst til dig.

Et godt tip når du skal til at bruge din nye køkkenvægt optimalt er at supplere med en kostdagbog. Du kan både skræddersy en detaljeret madplan sammen med en kostvejleder. Du kan også finde diverse kostdagbøger online, som du kan bruge til selv at skræddersy din kost. En kostdagbog giver dig både et godt overblik over det, du skal spise, men det er i særdeleshed også en god motivation til at holde din kur i live.

Billig køkkenvægt i høj kvalitet

Hos Apuls opdaterer vi altid vores udvalg af produkter så vi er sikre på altid at kunne tilbyde dig markedets bedste og billigste redskaber og udstyr. Vores køkkenvægte er udvalgt med øje for høj kvalitet, prisvenlighed, og at der skal være noget til ethvert behov.

Hvilke køkkenvægte kan du finde hos os?

  • Digitale og nøjagtige køkkenvægte
  • Køkkenvægte med forskellige vægtkapaciteter
  • Køkkenvægte til køkkenbordet såvel som den væghængte slags
  • Køkkenvægte i forskelligt design
  • Batteribesparende køkkenvægte

Hos os tilbyder vi et udvalg af køkkenvægte, der alle er digitale og let-anvendelige. De oplysninger du har brug for når du vejer din mad, angives på en let-overskuelig LED-skærm. Vores udvalg af køkkenvægte har forskellige funktioner, blandt andet i forhold til hvor meget vægtkapacitet de har og hvilke målinger de kan lave.

Langt de fleste af vores køkkenvægte har en vægtkapacitet på op til 5 kg. Denne vægtkapacitet passer til langt de fleste almindelige behov i køkkenet. Du finder også en køkkenvægt med en højere vægtkapacitet på hele 20 kilo. En sådan køkkenvægt er tiltænkt dem som af den ene eller den anden årsag har brug for en vægt, der kan klare lidt mere end det almindelige køkkenbrug.

Alle vores køkkenvægte er små og pladsbesparende. De kan nemt gemmes væk i køkkenskabet når de ikke bliver brugt. Har du minimal plads i dine køkkenskabe eller har du ganske enkelt brug for at have en køkkenvægt let ved hånden ofte, passer en væghængt model måske bedre til dit behov. Vores brede udvalg af køkkenvægte afspejler desuden, at der skal være noget for alle uanset smag. Du finder således køkkenvægte i forskelligt design og i forskellige farver.

Alle de køkkenvægte vi forhandler er i øvrigt batteribesparende idet de har autosluk. Dette er en stor fordel, hvis du har det med at glemme at slukke for dine apparater. Du slipper på den måde for at skifte batterier hele tiden.

Find den bedste køkkenvægt til dit behov 

Med vores brede og spændende udvalg af køkkenvægte er vi sikre på, at du hos os kan finde en køkkenvægt, der passer til dig og dit behov. Dette gælder hvad enten du har brug for et mere avanceret og professionelt overblik over mængden og sammenhængen af dine måltider med et intelligent apparat, eller om du har brug for en køkkenvægt i høj kvalitet til almindeligt hverdagsbrug hvis du for eksempel drømmer om at tabe dig eller tage på.

Når du handler online, er det vigtigt, at du gør det hos en god og troværdig forhandler som du kan stole på. Apuls.dk er en e-mærket webshop, og du kan derfor trygt vælge at handle hos os. Dette gælder både i forhold til de produkter vi sælger og som vi kan stå inde for fuldt ud, og i forhold til, at du kan være sikker på at få de varer du køber leveret trygt og sikkert. 

Kontakt os og få hjælp til at finde den rigtige køkkenvægt til dig 

At handle udstyr og redskaber til en god træning og nogle gode kostvaner, skal være en god oplevelse! Vi gør derfor meget ud af at kunne yde vores kunder den bedst mulige kundeservice. Der findes mange forskellige køkkenvægte på markedet og det kan godt være svært at finde hoved og hale i, hvilke køkkenvægte, der kan hvad – og vigtigst af alt, hvilken køkkenvægt, der passer bedst til dig og dit behov.

Hvis du er i tvivl om, hvilken køkkenvægt, der passer til dig, kan du altid kontakte os på telefonen med dine spørgsmål – og husk, at intet spørgsmål er for lille! Vi står altid klar med rådgivning, vejledning, fifs og gode råd til dig så du kan komme godt i gang med en køkkenvægt, og få skræddersyet nogle måltider, der passer til lige netop dig og dit kropsmål.

Få styr på kosten med en køkkenvægt

En af de bedste måder, at holde styr på den eksakte mængde mad man indtager, er med en køkkenvægt. Kun med de eksakte mål fra en køkkenvægt kan man være helt sikker på, at man regner sine kalorier ud rigtigt. 

Hvorfor er en køkkenvægt bedre end et målebæger? 

Hvis man tager et kig på professionelle restauranter og bagerier, så bruger de aldrig decilitermål, men derimod en køkkenvægt. Dette er der en god grund til, og den gælder også, hvis man måler sin kost af for eksempelvis at nå et bestemt kalorieindtag. Hvad man tror er eksempelvis 2 teskefulde peanutbutter i en ske, kan hurtigt vise sig at svare til det dobbelte når man går hen og vejer det.

At regne sin kost ud med målebægre kan nemt lede til at man får spist en del over eller under sit beregnede kalorieindtag for dagen. Skeer og kopper har forskellige størrelser, nogen putter top på mens andre ikke gør, og en deciliter mel vejer jo eksempelvis ikke det samme som en deciliter flormelis. Heldigvis kan du dog spare dig selv bøvlet og de forkerte beregninger med en køkkenvægt der altid giver dig det eksakte svar. 

Køkkenvægten som den trofaste spisemakker 

I nyere tid er en køkkenvægt nærmest blevet fast inventar hos de fleste folk der beregner kalorier. Mange fører kaloriedagbog ved hjælp af forskellige apps i dag. Dette er en fin måde at gøre det på, da de mange apps kommer med en masse forslag til opskrifter og fordeling af makronæringsstoffer. Dog kan en app jo ikke måle din mad af, så her er en køkkenvægt en god ven.

Det er hurtigt og nemt at veje mad af, uden at skulle producere ekstra opvask i form af decilitermål, skeer og skåle. Man kan blot sætte aftensmadstallerkenen på, og derefter måle en madvare af, nulstille vægten, og så ellers fortsætte med den næste. Man er simpelthen nødt til at indse, at det ikke dur bare at hælde mad op på øjemål, hvis man fører kaloriedagbog.

Mange vil blive overraskede over, at de sandsynligvis indtager flere end først antaget. Eksempelvis er beskrivelsen af næringsindholdet af en portion cornflakes på pakken sjældent den samme størrelse som den man rent faktisk indtager, da man har en tendens til at overvurdere hvor store de anbefalede portioner af diverse fødevarer er.

En køkkenvægt er både nem at have med, eksempelvis på besøg eller på ferie. Den skal hverken vaskes op eller sættes i stikkontakt, så der er ingen undskyldning for ikke at benytte en køkkenvægt frem for andre målemetoder.