Multivitamin

Vitaminer er livsnødvendige næringsstoffer, der hjælper din krop med at fungere og sikrer dig et godt helbred og velvære. Det meste af dit vitaminbehov får du dækket ved at spise en sund og varieret kost. Det kan dog være svært at dække hele dit behov gennem kosten alene.

Læs mere
Sorter efter:

Find det bedste multivitamin til dit behov

For ikke at opleve vitaminmangel kan det derfor blive nødvendigt at supplere med et vitamintilskud. Her er multivitamin en rigtig god idé fordi du får et tilskud med mange forskellige nødvendige vitaminer og mineraler kombineret i ét og samme produkt, og derfor er garanteret en større dækning.

Hos Apuls.dk har vi nøje udvalgt markedets bedste multivitaminpiller, som på trods af de lave priser lever op til alle krav om kvalitet.

Find det bedste multivitamin til dit behov

Vitaminer og mineraler er livsnødvendige næringsstoffer, som din krop har brug for, for at kunne fungere optimalt. Hverken vitaminer eller mineraler dannes i kroppen. De findes i fødevarer og derigennem indtages de gennem din daglige kost.

Din krop har som udgangspunkt brug for alle vitaminerne. Da de forskellige vitaminer findes i forskellige fødevarer, kræver det naturligvis, at du spiser en meget varieret kost for at få dækket dit vitaminbehov. Selvom du altid bør spise varieret, kan det godt være svært at få dækket hele dit vitaminbehov igennem kosten.

Dette gælder for eksempel hvis:

 • du er vegetar eller veganer
 • du ikke spiser mælkeprodukter
 • du er allergisk over for bestemte fødevarer
 • der er fødevarer, du ikke bryder dig om

At skære en eller flere fødevarekilder fra i din daglige kost kan betyde, at du samtidig skærer et vigtigt vitamin fra. Dette kan få negative konsekvenser for dit helbred og resultere i alt fra et svækket immunforsvar til svage knogler (alt afhængigt af, hvilket vitamin du mangler).

Der er altid nogle ting vi spiser mere end andre. For at undgå et vitaminunderskud, kan det derfor være en rigtig god idé at sørge for, at dit vitamin- og mineralbehov er dækket ordentligt ind. Det kan du gøre ved at supplere din daglige kost med et tilskud af multivitamin.

Multivitamintilskud er som navnet antyder en kombination af forskellige vitaminer. Hos os finder du desuden multivitamintilskud kombineret med forskellige mineraler. Multivitamintilskud er et rigtig godt og alsidigt kosttilskud, der dækker flere af dine vitaminbehov på én og samme tid.

Vi har alle forskellige behov når det kommer til vitamintilskud. Hvilket et du har brug for, afhænger af forskellige faktorer såsom

 • Køn
 • Alder
 • Kropsstørrelse
 • Spisevaner
 • Trænings vaner
 • Helbred

Multivitamintilskud laves i forskellige kombinationer, der passer til forskellige behov. Det er til din fordel fordi du derfor kan finde en kombination, der dækker flere af dine vitamin- og mineralbehov på samme tid og derfor passer til dig.

Multivitaminpiller – et tilskud til sund kost og motion

Hvis du har besluttet dig for at begynde at supplere din kost med multivitamin, er det vigtigt at du husker på, at det fungerer som et supplement til en sund og varieret kost – og også gerne regelmæssig motion.

Det gælder for de forskellige vitaminer og mineraler (også kaldet mikronæringsstoffer), at de hver især har forskellige egenskaber og virker på forskellige måder i kroppen. Derfor kan de hverken erstatte hinanden eller stå alene.

For at skabe den rette balance i kroppen er det derfor nødvendigt, at du bruger dit multivitamintilskud til en varieret kost bestående af friske råvarer, der byder på en masse andre essentielle vitaminer og mineraler.

Mikronæringsstofferne giver dig ikke protein, kulhydrat og fedt (også kaldet makronæringsstofferne), men virker derimod ved at omsætte disse til energi i kroppen. Mikronæringsstofferne kan således ikke erstatte måltider, da de derved ikke har noget at arbejde med.

Supplerer du derimod en daglig frisk, sund og varieret kost med det rette multivitamin vil du få et rigtig godt udbytte, med positive effekter på dit helbred og velvære.

Multivitamin tilskud til højintensiv træning

Et godt multivitamintilskud med mineraler er især en god idé til dig, der holder dig fysisk aktiv med højintensiv træning – både når der er tale om styrketræning og motionstræning.

Når du træner meget, har du et ekstra stort behov for hyppigt at få dækket dit vitaminbehov ind. Når du træner højintensivt, kører dit stofskifte nemlig på et højere niveau hvilket betyder, at udskillelsesprocessen af vitaminer i din krop boostes.

Det betyder, at din krop har et ekstra stort behov for hyppigt og hurtigt at få tilført vitaminer tilsvarende dem, der udskilles. Selvom du kan dække meget af behovet ved at spise en varieret daglig kost, vil det blive svært at dække hele vitaminbehovet gennem kosten. Derfor kan det være en god idé at supplere med et alsidigt vitamintilskud. 

Du har også behov for de helt rigtige vitaminer. Når du træner meget, er det nemlig vigtigt, at dine knogler, led og muskler er stærke så du har en mindre risiko for skader. Hos Apuls.dk finder du vitamintilskud, der kombinerer forskellige vitaminer og mineraler, som styrker dine knogler og muskler.

Et udvalg af multivitamin tilskud baseret på test og ekspertise 

Der findes mange forskellige multivitamintilskud, der lover dig guld og grønne skove. Mange af dem kan dog ikke leve op til det, de lover.

Hos Apuls.dk har vi sørget for at have et udvalg af multivitamin, der rent faktisk virker. Vi tester nemlig altid vores varer inden vi vælger at forhandle dem.

Det betyder, at du hos os finder et udvalg af multivitamintilskud, der er nøje udplukket af vores eksperter og hvis kvalitet vi kan stå inde for.

Symptomer på vitaminmangel

Er du i tvivl om hvorvidt du mangler vitaminer og mineraler? Vitaminer og mineraler er nødvendige for kroppens funktion og dermed for dit helbred. Får du ikke nok vitaminer og mineraler vil du derfor kunne mærke det på din krop.

De mest almindelige symptomer på vitamin- og mineral mangel er

 • Hovedpine
 • Træthed
 • Smerter og ømhed i muskler og knogler
 • Ømt eller blødende tandkød
 • Tørt hår, flossede negle og tør hud 
 • Hvide pletter på neglene
 • Uren hud og udslet

Hvis du mærker til én eller flere af disse symptomer og er i tvivl om, hvorvidt du er i vitaminunderskud, kan det være en god idé at rådføre dig med din læge eller en diætist. Her vil du typisk kunne få et mere nøjagtigt svar på hvilke vitaminer du mangler og i hvor høj grad du mangler dem.

Multivitamin – tilskud, der er bedst i test

Behovet for vitamintilskud varierer meget fra person til person – et tilskud, der passer til en person, duer måske ikke for en anden. Hvilket multivitamin tilskud, der er markedets bedste kan derfor være svært at afgøre.

Et godt udgangspunkt når du vil købe det bedste tilskud er at gå efter et mærke, der laver produkter, som lever op til alle krav om kvalitet. Hos Apuls.dk finder du produkter fra de mærker som vi mener er bedst i test.

På vores webshop finder du for eksempel multivitaminpiller fra BodyLab, som er et af markedets bedste når det kommer til kosttilskud. Multivitaminpillerne herfra egner sig særdeles godt til dig, der træner meget – og så er kvaliteten i den absolut højeste klasse!

Hvordan skal du tage dit multivitamin tilskud?

Som det gælder med alle andre ting i livet, så er intet i for store eller for små mængder sundt. Ligesom, at du kan få for lidt vitaminer, kan du derfor også få for mange.

Det gælder multivitamin tilskud såvel som alle andre kosttilskud, at du bør følge de retningslinjer og anbefalinger, som angives på produktet. Du får ikke et fuldt udbytte ved hverken at under- eller overdosere produktet.

Helt generelt anbefales det, at du tager dine multivitaminpiller sammen med et måltid. Dette er fordi de vitaminer og mineraler som du supplerer med optages bedre i kroppen når de indtages sammen med rigelig væske og fedt.

Køb multivitamin voksen-tilskud

Har du brug for et godt multivitamin tilskud i høj kvalitet og til en billig pris, kan du nemt og sikkert købe det online hos Apuls.dk i dag.

Vores udvalg af multivitaminer er sammensat med et skarpt øje for egenskaber, virkning og kvalitet. Som det også gør sig gældende med de andre produkter vi sælger her på siden, finder du vores multivitamin tilskud til fordelagtige priser.

Husk på, at børn og voksne har helt forskellige behov når det kommer til vitaminer. Børn bør ikke tage multivitaminpiller, som er beregnet voksne mennesker. De multivitamin tilskud du finder hos os, er beregnet til voksne.

Vi hjælper dig gerne med at finde dit multivitamin tilskud

Har du et underskud af vitaminer fra din daglige kost, er det bare om at få er godt og dækkende tilskud af vitaminer købt hurtigst muligt.

Hvis du har svært ved at beslutte dig for, hvilket multivitamin du skal vælge, sidder vi klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål hvis du skulle have nogen.

Vitamintilskud – og multivitamintilskud især – kan være svære at finde hoved og hale i, og det er vigtigt, at du køber et produkt, som passer til dine behov og derfor vil have en positiv virkning på din krop, dit helbred og velvære.

Hos Apuls.dk er vi eksperter når det kommer til træningsudstyr, redskaber og kosttilskud. Vi vil gerne have, at du har den bedst mulige kundeoplevelse og derfor sidder vi altid klar ved telefonen til at hjælpe dig. Husk, at ingen spørgsmål er for små.