Pre workout

Hvad er pre workout? Pre Workout er et kosttilskud i form af en drikbar væske, der som det engelske navn siger, indtages før træningen. Pre Workout kosttilskud indeholder ofte ingredienser som kan booste energien, muskeløgningen og præstationsevnen ved træning. Ofte finder du blandt andet koffein, beta-alanin og BCAA i Pre Workout produkter. Koffein er et naturligt stof der er med til at øge energiniveauet, eksempelvis i forbindelse med træning eller opgaver hvor man enten skal koncentrere sig eller yde fysiske præstationer.

Beta-alanin og BCAA er begge aminosyrer. Aminosyrer fungerer som proteinets byggesten, og er dermed til at øge muskelopbygning og forbrænde fedt i stedet for muskler. Ligesom koffein øger aminosyrerne energiniveauet, og udsætter træthedsfornemmelsen, samt forkorter tiden som restitutionsprocessen mellem træningspas tager. Blandingen af blandt andet disse elementer er med til at skabe en fantastisk hjælpende hånd til træningen, især hvis motivationen halter lidt bagud... Læs mere


Giv den gas til træningen med Pre Workout kosttilskud

Hvis du vil have mest muligt ud af din træning, kan det være en god idé at kigge på pre workout kosttilskud. Uanset om du er til tyggegummi eller lime-smag, så skal der nok være et pre workout kosttilskud der passer netop dig. 

Hvorfor tage pre workout? 

Pre Workout er dog ikke blot et kosttilskud til at få energi til træningen, nej det er nemlig meget mere end det. Med Pre Workout øger du din muskelstyrke, i det at din præstationsevne bliver væsentligt forbedret sammen med din udholdenhed. Pre Workout kan tilmed bruges i situationer hvor man har brug for øget fokus og koncentration. Da BCAA’erne øger proteinsyntesen sikrer man sig også at muskelnedbrydningen mindskes markant, da proteiner er med til at opbygge musklerne. Energifremkaldende og aminosyre-rige fødevarer kan være svære at indtage en optimal mængde af gennem kosten, især hvis man træner. Derfor er et kosttilskud som Pre Workout et strålende bud på, hvordan man får lige præcis det som ens krop mangler. 

Hvor meget pre workout bør jeg tage og hvornår? 

Som altid er alle kroppe og behov forskellige fra person til person, og der findes derfor ikke et endegyldigt svar om, hvad den enkelte person har brug for og kan tolerere. Det anbefales dog at man tager pre workout 30-45 minutter inden træningen påbegyndes. Som udgangspunkt er der altid en deklaration på varen, der fortæller dig de anbefalede mængder du bør indtage. Du skal dog være opmærksom på, at BodyLab Pre Workout indeholder fødevarestyrelsens maksimalt anbefalede daglige mængder af både koffein og beta-alanin. Det anbefales derfor, at du selv finder din egen tolerance af dette produkt. Tænk over hvad du indtager i løbet af dagen, hvis du tager fuld dosis af BodyLab Pre Workout, eller tag evt. lidt mindre BodyLab Pre Workout og suppler op med anden hverdagskost. Vi anbefaler, at du bruger BodyLab Pre Workout uden pause i 14 dage og derefter holder ca. en uges pause med BodyLab Pre Workout. Dette er med til at tilvende kroppen dit BodyLab Pre Workout.

Bivirkninger ved pre workout 

Ved optimal og korrekt dosering af Pre Workout bør man ikke opleve nogen opsigtsvækkende bivirkninger. Da Pre Workout indeholder beta-alanin kan man dog risikere at huden rødmer eller føles prikkende. Dette er dog umiddelbart helt harmløst.


Filter

Filter

 • Pris
  -
 • Producent
  Vis mere ()
 • Energi (Kcal / Kj) pr. 100g
 • Protein pr. 100g
 • Fedt pr. 100g
 • Kulhydrat pr. 100g
 • Natrium pr. 100g