Sund Slik

Sund slik kan erstatte de usunde snacks såsom slik, chokolade, chips og kage. Det er en god løsning, hvis du er på kur eller gerne vil spise lidt sundere, men ikke helt kan give slip de små snacks. 

Hvis du bevæger dig mod et mål i forbindelse med..

Læs mere

Hold diæten og spis sund slik

Hvis du bevæger dig mod et mål i forbindelse med din træning, tænker du måske at slik og søde sager ikke har nogen steder hjemme her. Men faktisk har vi hos Apuls.dk et bredt udvalg af sund slik og andre sunde snacks. Dette kan være med til at gøre, at du bedre kan holde din kostplan, fordi du stadig kan nyde lækre snacks uden at skulle føle, at det ødelægger din diæt. Vi tilbyder mange forskellige former for sund slik, så der er helt sikkert noget, der falder i din smag.

Der er mange fordele ved at erstatte de usunde snacks med sund slik. Disse er bl.a.:

 • Stiller lækkersulten uden at tilføre kroppen usunde kalorier og sukker
 • Kan hjælpe dig godt på vej til et vægttab og være med til at stabilisere blodsukkeret
 • Indeholder mindre sukker og mere protein

Læs mere om her, hvilke muligheder du har for at slukke din sukkertrang med sunde snacks.

Gør de små mellemmåltider mere sunde

Det er ret almindeligt at få en trang til små snacks i løbet af dagen, og dette sker ofte på grund af at energiniveauet falder. Det sker som regel et par timer efter frokost og hen på eftermiddagen, hvor der stadig er et par timer til aftensmaden. I den situation er det nemt at stille sulten med chokolade, sodavand og kage, som giver et hurtigt skud energi til resten af dagen. 

Vores udvalg af sund slik er perfekte til dette øjeblik på dagen, hvor du får en lækker og langt mere nærende snack. De er nemme at proppe i madpakken eller tasken, og så har du hurtigt en nem og nærende snack. 

Kombiner evt. vores sunde slik med udskåret frugt og grøntsager, samt drik en masse vand eller drikke med tilsat smag - dog uden sukker og kalorier. 

Nyd sunde snacks og slik med god samvittighed

Det kan være rigtig svært at afholde sig helt fra slik og usunde snacks, selvom du ved, at det er kan sænke dig i din fysiske udvikling. Det behøver dog ikke at være så svært. Du kan nemlig få smagen og oplevelsen af det slik, du kender, men bare i en sundere version. Hos os kan du finde den form for slik, du er allermest vild med, men som et sundere alternativ.

Sunde snacks og sund slik kan være den ideelle løsning for dig, der prøver at tabe dig, men ikke har viljestyrken eller lysten til at afholde dig fra søde sager.

Der er ingen grund til at have dårlig samvittighed over at åbne slikposen eller chokoladebaren på en fredag aften, så længe det er sundt, og du gør det med måde.

Smagen i vores sunde alternativer er helt i top. Du vil måske ikke engang kunne smage, at det er sundere end det, du plejer at spise.

Så ingen grund til at gå i stå i din diæt bare fordi slik ikke er godkendt. Med vores lækre udvalg af sund slik, kan du lettere holde motivationen oppe og stadig nyde en sød snack fra tid til anden med god samvittighed.

Hvis du en gang i mellem spiser sunde snacks og sund slik, kan det faktisk hjælpe dig med at holde dig til din kostplan. Disse sundere udskejelser gør, at du ikke bare giver helt op på din diæt, bare fordi du bliver sukkertrangende eller får lyst til en snack. Disse produkter kan derfor hjælpe dig gennem dit vægttab eller hvad end du gerne vil opnå.

Selv hvis du kommer til at spise noget usundt i løbet af din slankekur, behøver du ikke se det som et stort nederlag. Det er ikke fordi alt dit hårde arbejde er tabt på jorden, fordi du kommer til at spise en kage eller en slikpose. Det er bare op på hesten igen.

Hvorfor er man lækkersulten i løbet af dagen?

Det er ret normalt at føle sig lækkersulten i løbet af dagen. Vores kroppe har nemlig brug for sukker, salt og fedt for at klare sig, og derfor kommer trangen efter disse ting i løbet af dagen.

Der er dog også tale om mentale mønstre forbundet med spisning. Man kan hurtigt vænne sin krop til at spise ekstra måltider mellem hovedmåltiderne. Man vil derfor automatisk føle en trang til at spise på visse tidspunkter. 

Ved stress og nervøsitet kan mange også opleve en trang til at spise ekstra mange snacks. Her er det vigtigt at skifte de usunde ting ud med sundere alternativer. 

Det er nemlig usundt at spise overflødige mellemåltider og usunde snacks flere gange om dagen, men det er til gengæld sundt at spise 6 mindre måltider om dagen, så længe det bare er sunde måltider. Hvis du er endt i en situation, hvor du ofte føler trang til de søde sager, kan det være en god idé at skifte de usunde snacks ud med sund slik. 

Sund slik som en del af din slanke kur

Hvis du er i gang med eller overvejer en slankekur, så vil vores udvalg af sund slik være et godt supplement til at få en succesfuld slankekur. 

Trangen til usunde snacks og slik kommer nemlig tit i vejen for et vægttab. Dette sker ofte når:

 • Man har dyrket hård motion og føler en stærk sult
 • Man bruger usunde snacks og slik som belønning 
 • Man ikke har sunde snacks til rådighed

Sørg for at få ryddet de usunde snacks og slik ud i køkkenet og fyld skabet med sunde snacks, som du nemt kan tage med, finde når du har brug for energi, skal belønne dig selv eller fredagshygge.

Spis slik uden sukker og hjælp dit helbred

Vi tilbyder også lækre produkter til dig, der gerne vil spise slik, men ikke ønsker at indtage sukker. Der kan være mange grunde til at man gerne vil undgå sukker. Måske du forsøger at tabe dig. Måske du prøver at komme ud af en sukkerafhængighed. Eller måske du er diabetiker. Lige meget hvad dine grunde er, har vi det du søger. Hos os kan du finde lækre snacks og slik helt uden tilsat sukker.

Der kan være mange fordele ved at undgå sukker. Her er en liste over nogle af de fordele du vil opleve ved at droppe sukkeret:

 • Bedre hjertesundhed
 • Lavere risiko for at udvikle diabetes
 • Bedre humør
 • Bedre søvn
 • Bedre hukommelse
 • Hurtigere vægttab
 • Yngre udseende
 • Stærkere immunforsvar
 • Mere energi
 • Bedre viljestyrke
 • Færre ledsmerter og mindre inflammation
 • Sundere mund
 • Øgning i niveauet af det gode kolesterol i kroppen
 • Mindre risiko for fedtlever
 • Sænket risiko for visse kræfttyper

Dette er blot nogle af de positive effektiver, det har for din krop at droppe sukkeret. Det er ikke kun dagligdagsfordele som bedre søvn og mere energi, men også vigtige helbredsmæssige fordele som mindre inflammation i kroppen, bedre hjertesundhed og mindre risiko for kræfttyper som livmoderhalskræft, brystkræft og bugspytkirtelkræft.

Derfor er det ofte en rigtig god beslutning for din krop, når du vælger sukkerfri slik frem for noget med masser af sukker.

Dette gør dog kun en mærkbar forskel, hvis du også siger farvel til sukkeret i resten af din daglige kost. At vælge sukkerfri slik vil ikke gøre en forskel, hvis du bare fylder sukkerdepoterne op med en masse andre ting. Dog er det altid en god beslutning for din krop, hver gang du vælger noget uden sukker.

Men hvis du har taget en beslutning om at droppe eller bare tage en pause fra sukker, kan sukkerfri slik være en god løsning for dig, så du ikke behøver at opgive slik fuldstændigt.

Sund fredagsslik til børnefamilien

Hvis du er på en streng diæt i forbindelse med dit træningsprogram eller et vægttabsforløb, kan det være en udfordring når resten af familien stadig hygger med søde sager. Derfor kan det være en fordel for dig at skifte fredagsslikket ud med sund slik, så du ikke behøver at gå glip af hyggestunderne på grund af for mange fristelser. Vi tilbyder mange varianter af sund slik som dine børn helt sikkert også vil elske.

Fredagsslik er en hyggelig tradition hos mange børnefamilier. En tradition, du ikke bare kan bryde med på hele familiens vegne, fordi du er på en stram diæt. Hvis det er for svært for dig bare at sidde og se på, at din familie fylder sig med lækre godter, kan du skifte det usunde slik ud med sund slik.

Det er ikke engang sikkert, at dine børn kan smage en forskel. De sunde erstatninger for almindeligt slik er så udviklede nu, at de ofte smager mindst lige så godt som det I er vant til. Derfor bør du ikke være nervøs for at introducere det sunde slik fredag aften. For dem er det helt sikkert vigtigere, at du er der til at hygge sammen med dem. Det kan også være din partner, der måske kræver lidt overtalelse til at skifte over til andre former for slik end de I måske er vant til. Alting kræver tilvænning, så bare giv din familie lidt tid til at vænne sig til de nye slikvaner.

Så saml familien fredag aften og introducer dem for det nye slik. Hvis det mod forventning ikke fungerer for din familie, kan du jo bare spise det, mens resten af familien spiser deres eget slik. Herved sidder du ikke med følelsen af ikke at være en del af fredagsslikhyggen, men du holder dig stadig fra det usunde slik og ødelægger ikke din diæt.

Sunde alternativer til slik

Hvis du gerne vil bevæge dig helt uden om slik, findes der uendelig mange sunde alternativer. Der kan være mange grunde til, at du gerne vil undgå slik helt. Måske du går meget op i at spise helt rent, eller måske du bare gerne vil gøre op med dine slikvaner. Hvad end din grund er, findes der mange lækre og sunde alternativer, der efterlader dig med en god følelse indeni.

Det allerbedste alternativ til slik er frugt. Frugt indeholder stadig gode mængder af frugtsukker, så det giver dig stadig tilfredsstillelse og energi. Frugt har uendelig mange fordele for din krop, så at vælge frugten frem for slikket er aldrig en dårlig beslutning.

Et godt råd er at skære alle dine yndlingsfrugter i små stykker og putte det i en skål. Så kan du sidde med en lille gaffel og nyde din frugtskål helt som en dessert. Faktisk er det mindst lige så lækkert.

Hvis du er meget til chips og dip, kan du prøve at lave grønsagsstave af eksempelvis gulerødder og agurker, og dyppe dem i en sund dip. Du kan eksempelvis lave din egen hummus eller en anden fedtfattig dip. Dette er et super lækkert og sundt alternativ til chipsene.

Muligheder er der nok af når du leder efter sunde snacks, der kan erstatte dine slikvaner. Hvis overgangen fra slik til sundere alternativer er svær, kan du altid bare trappe lige så stille ned. Forandring sker ikke bare over natten, så det er okay, at det tager tid for både din krop og dit sind at tilvænne sig nye vaner.

Hvis det er svært for dig at gå helt uden om slik, kan du med fordel vælge sund slik, når du har brug for at forkæle dig selv eller ved særlige lejligheder. Sund slik i ny og næ, er ikke noget der står i vejen for, at du kan nå de mål du har sat dig inden for træning eller vægttab.

Sund slik - køb dem, som passer til dig 

Vores brede udvalg gør at vi har sund slik til ethvert behov. Det er nemlig forskelligt fra person til person, hvorfor man snacker og hvilke vaner man har. 

Du skal derfor oveje hvorfor du har lyst til at spise snacks og slik, fordi hvilken sund slik du skal gå efter, afhænger af om du spiser slik fordi du er sulten, oplever en trang til sukker eller om du spiser af vane. 

Hvis man oplever sult mellem måltider, er man tilbøjelig til at spise en pose chips eller tilberede et måltid for at stille sulten. Her skal man i stedet gå efter noget sprødt og sundt, som er godt krydret. Her kan et eksempel være vores insektsnacks, fordi de er godt krydret og er rige på proteiner. 

Hvis man oplever sukkertrang i løbet af dagen kan det være en god idé at gå efter en sund og proteinrig proteinbar.

Vi har også kaloriefrie smagsgivere, som du kan bruge til skyr, smoothie, vand m.v., hvis du har en trang til søde smage.

Planlæg dine spiserutiner

Hvis du er på slankekur eller bare ønsker at leve sundere, er det en rigtig god idé at sætte nogle rammer for dine snackvaner. Dette gør at du ikke spiser ukontrolleret. Kombinerer du dette med sund kost, sund slik og træning, har du et godt udgangspunkt for at tabe dig og få en succesfuld slankekur.

Køb sukkerfri slik og andre sunde godter hos os

Hos Apuls.dk kan du altid regne med, at kvaliteten på de produkter, du køber, er helt i top. Når du køber sukkerfri slik hos os, er du sikker på at få kvalitetsprodukter til den bedste pris.

Vi har et bredt sortiment, hvilket gør, at du ofte vil kunne finde mange af vores produkter på tilbud. Når du køber vores produkter på tilbud, er der ofte mange gode penge at spare, som du kan bruge på andre af vores lækre varer. Det kan også være en fordel for dig, der har et stramt budget at holde øje med vores mange gode tilbud. Mon ikke det slik, du drømmer om at smage, kommer på tilbud på et tidspunkt.

Du kan nemt købe dine yndlingsprodukter i større mængder, når de så er på tilbud, hvis du gerne vil spare mange penge.

Sund slik har mange fordele for dig. Det er uanset om du er i gang med at tabe dig, eller om du bare forsøger at leve sundere.

Hvis du ikke er klar til at skifte slikket ud med gulerodsstave, kan sukkerfri slik være et nemt og lækkert alternativ. Prøv vores forskellige produkter og find ud af hvilke varianter, du synes er de lækreste.

Køb dit sunde slik hos os og gør dine dårlige vaner til gode vaner. Server det for dine venner eller din familie, og se om de overhovedet kan smage forskellen. For den høje kvalitet gør, at det slet ikke smager dårligere end det slik I er vant til at spise. Men forskellen er der, og den vil du mærke, når du erstatter dit usunde, sukkerfyldte slik med vores sunde alternativer. Denne løsning vil gøre det muligt for dig at komme igennem dine stramme diæter uden af gå helt kold. Nå dine mål og forkæl dig selv med vores lækre og sunde slik.