Sunde Snacks

Sunde snacks kan bruges som et alternativ til usunde snacks såsom slik, chokolade, chips og kage. Det er en god løsning, for dig, der er på kur eller gerne vil spise lidt sundere, men ikke helt kan komme af med den lille sult, der får dig til at spise små salt-, sukker- og fedtholdige snacks i løbet af dagen.

Læs mere

Der er mange fordele ved at erstatte de usunde snacks med de sunde af slagsen. Blandet andet:

  • Stiller de lækkersulten uden at tilføre din krop for mange usunde kalorier
  • Kan de hjælpe dig godt på vej til et vægttab og være med til at stabilisere dit blodsukker
  • Indeholder de mindre sukker og mere protein

Hos Apuls.dk tilbyder vi et varieret udvalg af sunde snacks til skarpe priser. Der er både noget til dig med hang til det salte og til dig med en sød tand. Tag et nærmere kig på vores udvalg af sunde snacks nedenfor og kom godt i gang med dine sunde snackvaner i dag!

Gør frokosten lidt sjovere med sunde snacks til madpakken

Mange er tilbøjelige til at få en stærk trang til små snacks i løbet af dagen. Lækkersulten melder sig ofte når energiniveauet falder.

Dette sker som regel hen ad eftermiddagen et par timer efter, at du har indtaget din frokost og der stadig er nogle timer i vente før du kan spise dig mæt i aftensmaden.

I en sådan situation er mange tilbøjelige til at panikkøbe chokolade, sodavand eller kage, der nemt og hurtigt stiller lækkersulten og giver et hurtigt skud energi til at klare resten af arbejdsdagen.

Vores udvalg af spændende snacks egner sig perfekt til at komme med på madpakken som en lækker og langt mere nærende snack.

På den måde kan du pifte din madpakke op og behøver ikke at fylde dig med usunde og sukkerholdige snacks når dit energiniveau falder.

En spændende og varieret madpakke kan gøre arbejdsdagen lidt sjovere, og er den ovenikøbet sund kan det bidrage til længerevarende mæthed, et forhøjet energiniveau og en større koncentrationsevne.

Gør din madpakke ekstra spændende, energigivende og tilfredsstillende ved at kombinere vores sunde proteinrige snacks med lidt udskåret frugt og grøntsager, og drik en masse frisk væske tilsat smag uden kalorier.

Hvorfor er jeg altid lækkersulten?

Det er ganske normalt at føle sig lækkersulten igennem dagen. Vores kroppe har brug for sukker, salt og fedt for at overleve, og det er derfor helt naturligt at føle trang efter disse ting op til flere gange om dagen.

Der er dog også et mentalt mønster forbundet med spisning. Du kan lynhurtigt vænne din krop til at spise ekstra måltider mellem dagens hovedmåltider. Når dette sker, vil du automatisk føle en stærk trang til at spise på disse tidspunkter.

Desuden er mange tilbøjelige til at spise ekstra mange snacks hvis de oplever stress eller nervøsitet. Er man inde i en travl periode kan man derfor lynhurtigt komme til at vænne kroppen til mange daglige mellemmåltider.

Det er dog ganske usundt at spise overflødige og usunde snacks flere gange om dagen. Er du endt i en sådan situation, hvor du ofte eller altid føler dig lækkersulten kan det være en god idé at skifte de usunde snacks ud med de sunde.

Gør sunde snacks til en del af din slanke kur 

Hos Apuls.dk finder du et udvalg af sunde snacks som du med fordel kan bruge som et supplement til at komme godt og succesfuldt igennem din slankekur.

Lækkersult og trangen til usunde snacks kan nemlig let komme i vejen for et succesfuldt vægttab. Dette er ofte tilfældet når:

  • Du har dyrket hård motion og deraf føler en stærk sult, som nemt og hurtigt kan stilles med en usund snack
  • Du bruger usunde snacks som belønning for at have overholdt din slankekur over en given periode
  • Når du ikke har sunde snacks til rådighed når lækkersulten melder sig

Er du eller skal du i gang med en slankekur, kan du med fordel skifte de usunde snacks ud med de sunde. Sørg for at gå dit køkken grundigt igennem og få ryddet ud i alle de usunde snacks du har liggende.

Fyld i stedet skabe, skuffer og køleskabe op med sunde snacks som du nemt kan komme til eller tage med på farten, når du har brug for noget hurtig energi, skal belønne dig selv eller når du skal fredagshygge eller i biografen.

Hvorfor tager jeg på af snacks?

Som udgangspunkt tager du på hvis du spiser flere kalorier end kroppen har brug for. Når du oplever en stærk lækkersult og mætter den med kalorierige snacks såsom chokolade, chips eller en pose slik, kan du få rigtig svært ved at forbrænde de ekstra kalorier du indtager.

Når du indtager kalorierige snacks på denne måde, vil de blive lagret som fedt, som særligt sætter sig på maven. At komme ind i en vane med mange daglige mellemmåltider bestående af usunde snacks, kan derfor naturligvis være en årsag til, at du tager på.

Her kan det altså være en rigtig god idé at finde nogle erstattende produkter, der er knap så kalorierige, som kan tilfredsstille dit mæthedsbehov og endda fungere som et dagligt proteintilskud.

Sunde snacks – køb dem, der passer til dit behov

Vores udvalg af sunde snacks er særligt sammensat så det afspejler ethvert behov. Der findes nemlig mange forskellige årsager til, at man snacker og samtidig har alle forskellige snackvaner.

Hvilke sunde snacks du skal gå efter, afhænger i udgangspunktet af om du spiser snacks fordi du er sulten, oplever en trang til sukker eller om du spiser af ren vane.

Inden du køber dine sunde snacks, bør du derfor overveje hvorfor du som regel har lyst til at spise snacks når det er tilfældet.

Hvis du oplever tilfælde af sult mellem måltiderne, er du sikkert tilbøjelig til at dykke ned i en pose chips eller at tilberede et egentligt måltid for at stille sulten.

Her kan det være en god idé i stedet at gå efter en sprød og sund snack, der er godt krydret og derfor tilfredsstiller smagsløgene.

Her er vores udvalg af ristede insektsnacks et rigtig godt alternativ fordi de er lækkert krydret og rige på protein hvilket gør, at de mætter i små mængder.

Det kan også være, at du ofte oplever en stærk sukkertrang i løbet af dagen. Her kan det være en god idé at gå efter en sund og proteinrig chokoladebar.

Du kan også finde kaloriefri smagsgivere, som kan bruges til at tilføre forskellige søde smage til alt fra vand til dine morgenprodukter. 

Planlæg dine spiserutiner og få det mest optimale ud af dine sunde snacks

Det, der ofte giver os lyst til at snacke er, at vores smagsløg ikke længere er tilfredsstillede. Hos Apuls.dk finder du derfor et udvalg af sunde snacks, hvor der er blevet sat fokus på den gode smagsoplevelse.

Hvad enten du normalt craver det salte eller det søde, kan du finde det hos os. Smagsoplevelsen er nemlig helt afgørende for, at du opnår en længerevarende tilfredsstillelse, som kan begrænse din lyst til snacks resten af dagen.

Hvis du er i gang med et vægttab eller bare ønsker at spise sundere, får du det mest optimale ud af dine sunde snacks ved at sætte nogle rammer for dine snackvaner og ved at bryde dit mentale spisemønster.

At sætte nogle rammer for dine snackvaner er vigtigt fordi det gør, at du ikke spiser ukontrolleret hele dagen. Det er i sammenhæng med dette en rigtig god idé at bryde dit mentale spisemønster, så du vænner din krop til at spise når den faktisk har brug for det.

Kombinerer du disse to ting med sund kost, sunde snacks og regelmæssig motion, har du et rigtig godt udgangspunkt for at tabe dig.

Nemme sunde snacks når lækkersulten melder sig

De fleste kender nok følelsen af, at lækkersulten melder sig og lynhurtigt tager fat. Før man ved af det, sidder man med et stykke kage eller en chokoladebar i hånden for at få et hurtigt skud energi og komme af med sukker trangen.

Derfor skal sunde snacks kunne tages med på farten og bruges til mange forskellige ting. Det skal være nemt at gribe fat i en snack når du har trænet og har brug for at få stillet den sult, der lynhurtigt melder sig efter en ekstra hård omgang træning.

Det er også helt normalt at blive meget lækkersulten om aftenen lige inden sengetid, hvor man ikke har det store overskud til at købe- eller lave en sund og lækker snack.

En sund snack skal også kunne ligge i tasken så man har den med sig når man er på arbejde, i fitnesscenteret, til møder, når man bruger lang tid på transport, og lignende.

Vi har udvalgt nogle sunde snacks, som kan bruges til mange forskellige ting og nemt kan tages med på farten. Dette er helt essentielt fordi du derfor er mindre tilbøjelig til at købe nogle hurtige og usunde kalorierige snacks når får lyst til et mellemmåltid.

Vores udvalg af proteinrig mælkechokolade kan brækkes i stykker og komme med på madpakken. Det kan også være et supergodt alternativ til fredagsslikket når der er en god film på fjernsynet, eller ligge i tasken som en hurtig snack hvis du går sukkerkold.

Vores udvalg af sukkerfri smagsgivere er ideelle til at tilfredsstille smagsløgene, og kan bruges til mange forskellige ting. Du kan frit vælge hvilken smag, der passer til dit behov og bruge smagsgiveren i vand som alternativ til sukkerrigt saftevand eller sodavand. Du kan også bruge det i din skyr eller yoghurt, eller til noget helt andet.

Vi har også sprøde og lækre proteinrige snacks til at stille den lille sult, hvor du normalt ville spise chips eller lignende.

Køb lækre sunde snacks hos Apuls.dk

Apuls.dk er en e-mærket webshop og du kan derfor trygt og roligt købe dine sunde snacks og andre produkter hos os.

Vi er eksperter inden for træningsudstyr, kosttilskud og lignende, og derfor har vi udvalgt de sunde snacks som vi mener er de bedste på markedet. Vi står derfor fuldstændig inde for de produkter vi tilbyder.

Hos Apuls.dk mener vi, at alle skal have mulighed for at kunne træne med det bedste udstyr og spise sundt med hjælp fra de bedste redskaber. Derfor ynder vi at give vores kunder mulighed for at købe vores kvalitetsbevidste udvalg af udstyr og produkter til skarpe priser.

Vi har også altid gode tilbud på diverse varer og produkter, og du kan derfor med fordel holde øje med vores udvalg af sunde snacks. Måske har vi et tilbud på netop dit favoritprodukt!

Kontakt os for gode råd og vejledning

Det kan være svært at finde rundt i hvilke produkter, der passer bedst til dig og dit behov. Hvis du er i tvivl om hvilke sunde snacks, der vil passe bedst til dig, dine almindelige spisevaner og dit kostmål, opfordrer vi dig til at kontakte os på telefonen. 

Vi sidder nemlig altid klar med gode råd, vejledning og svar på dine spørgsmål så vi sikrer os, at vores kunder altid er glade og tilfredse, og vigtigst af alt får de helt rigtige produkter til dem.