MMA Handsker

Der findes forskellige typer af kamphandsker.

Der er de helt store handsker af kunstlæder, som støtter alle fingre, inklusiv tommelfingeren.

Der er også kamphandsker med separat rum til hver finger, men med fuld bevægelighed til tommelfingeren. Disse handsker er særligt gode til kampe eller træningssessioner, hvor man også har behov for at kunne lave greb. 

Læs mere
Sorter efter:

MMA Handsker

Kamphandsker er uundværlige for en hver kampsportsudøver.

Handsker er med til at sørge for både din, og din modstanders sikkerhed. Med handsker på, mindsker du risikoen for skader på dine knoer eller fingre, som følge af slag. Særligt dine håndled er udsatte, når du træner kampsport. Men med handsker i den rigtige størrelse, bliver der også støttet op om dine håndled. Samtidig er handskerne også med til, at skåne din modstander for alt for mange blå mærker.

Kamphandsker er gode til frikamp. Under frikamp er det upraktisk at skulle holde en slagpude, men det er vigtigt ikke at gå på kompromis med sikkerheden. Kamphandsker er et rigtig godt alternativ til en pude, fordi handsker og fungerer som en barriere, mellem dig og din modstander.

Der findes forskellige typer af kamphandsker. Der er de helt store handsker af kunstlæder, som støtter alle fingre, inklusiv tommelfingeren. Der er også kamphandsker med separat rum til hver finger, men med fuld bevægelighed til tommelfingeren. Disse handsker er særligt gode til kampe eller træningssessioner, hvor man også har behov for at kunne lave greb.