Blackroll

Blackroll er høj kvalitet og brugervenlighed på første klasse. 

Restitution er vigtigt for at få det maksimale ud af din træning. For at opnå den bedste restitution kan selv myofascial frigørelse (SMR - self myofascial release) eller "selv massage" bedrage. Blackroll er hårdere end en almindelig foamroll, hvilket giver en dybdegående effekt, og befrier brugeren for muskelspændinger og smerte. Færre muskelspændinger betyder øget mobilitet og fleksibilitet og derfor højere ydeevne og forbedret præstation. Blackroll kan bruges både før og efter træning. Bruger du blackroll før træning vil du øge din blodcirkulation og derved få mere ilt- og næringsholdigt blod transporteret ud til musklerne.  Ligeledes hjælper en øget blodcirkulation også på at affaldsstoffer fjernes fra muskler, celler og huden. 

Blackroll kan også bruges til at træne balance og stabilitet. Blackrolls produkter findes i mange varianter, hvor du bruger din egen krops vægt og styrke til at forbedre muskler og øge blodcirkulationen. 

Fordelene ved at bruge et Blackroll produkt er mange - øget fleksibilitet, mobilitet og ydeevne - forebyggelse af muskelspændinger - mindre risiko for skader pga. overbelastende muskler. - øget blodcirkulation - styrket balance og coremuskler og derved bedre holding - øget velvære. 

Blackroll kan bruges af alle uanset alder og fysiskeformåen. 

Balckroll er ideel til anvendelse i fysioterapioutske behandlinger. 

Blackroll er lavet af 100% genanvendelige materialer og er fri for problematiske kemikalier.  Alle Blackroll produkter er vandfaste, lette, kompakte og nemme at rengøre. All produktion af Blackroll foregår i Tyskland. Produktionen er energi effektiv. 

Virksomheden Blackroll blev etableret i 2007 af tyskeren Jürgen Dürr. Frem til 2007 var der ikke et 100% professionelt foam roller produkt på det europæiske marked. Det lavede Jürgen Dürr om på og grundlage Blackroll, som siden da, har produceret verdens førende foam roller. En af kvaliteterne hos Blackroll, er at de ikke går på kompromis med kvaliteten. 

Læs mere
Sorter efter: