Odin

Løbebånd, motionscykeler, håndvægte, kettlebells, sjippetove, slam balls, foam rollers, yogamåtter. Du finder alt inden for træningsudstyr og træningsmaskiner hos brandet Odin! Om du skal have udstyr til hjemmet, kontoret eller centeret, så finder du meget vel det du søger lige her. Find kun Odin hos Apuls.dk - hvor Kundeservice kender brandet ind og ud, så du altid vil kunne finde professionel information til dine udvalgte Odin produkter!

 

Læs mere
Sorter efter:

Odin, Kvalitetsudstyr Til Overkommelige Priser! 

Træningsudstyr og træningsmaskiner dækker over et større sortiment i dagens samfund. Alt lige fra romaskiner, løbebånd og motionscykler - til håndvægte, kettlebells, foam rollers og meget mere. Det kan være svært at navigere sig igennem alle disse produkter og brands. Det kunne være dejligt med ét brand, som havde alt hvad man skulle bruge til sin træning, til en let og overkommelig pris, hvor kvaliteten er helt i top. Her kan vi stolt præsentere dig for vores gode træningspartner: Odin.

Odin er et dansk udviklet brand, som har kvalitet, som første prioritet. Odin har et ”massivt” udvalg inden for træningsudstyr og træningsmaskiner. Du finder alt til dit fitness-behov hos Odin. Om du skal bruge udstyr til hjemmet, centeret eller kontoret - så finder du det helt sikkert hos Odin. Skal du bruge en spinningscykel til din crossfittræning, nogle håndvægte til din styrketræning eller et løbebånd til at holde din kondi ved lige, så kan vi varmt anbefale Odins produkter.

Anbefalinger Fra Odin

Odin har en lang række produkter inden for træning og fitness. Det kan være svært at finde det helt rigtige i mængden af produkter. Dog, med vores fine kendskab til Odin, så kan vi komme med nogle gode rekommandationer til dit træningsbehov her. Så som, hvis du skal have din kondi op i gear, så er du meget vel på udkig efter et løbebånd. Odin har et fremragende løbebånd, i form af et Odin Løbebånd T800. Du får her utroligt meget for dine penge i det her bånd, da båndet er meget solidt og slidstærkt. Båndet spilder ikke din tid, og viser dig derfor kun de mest baselle informationer, så du ikke selv skal fumle rundt i menuer på displayet. Helt specifikt, så får du alle disse fede features med i dette produkt:

  • 180 x 86 x 139 cm stort bånd
  • Hastighed helt op til 20 km/t
  • Elektronisk justering af hældning
  • Båndet kan læse din puls
  • Samt, så har båndet hele 12 træningsprogrammer

Som du kan se, så har dette bånd alt hvad man skal bruge til sin træning. Om det er en gåtur, løbetur, sprint eller intervalløb, så finder du meget vel glæde i dette bånd fra Odin af.

Vi kan derved også varmt anbefale Odins håndvægte, hvis du skal i gang med din styrketræning, eller har brug for en opgradering.

Odin laver og levere håndvægte i mange former, størrelser, materialer og vægte. Alt sammen til en overkommelig pris, hvor der er sat fokus på kvaliteten. Dette betyder, at du får et produkt, som er solidt bygget, kan holde til sine slag - men du får det til en fair og god pris.

Odin har et stort udvalg af håndvægte og dumbbells. Dette udvalg består i:

  • Jern, plastik, gummi, neopren, krom og vinyl, som du finder udvalget på lige her.

Hvis du er lige begyndt med at træne, og du ikke har så meget erfaring i at håndtere tunge vægte, vil vi anbefale at kigge på vinyl, krom og neopren. Dette vil være de mest brugervenlige håndvægte.

Dog, hvis du har mere erfaring under bæltet, og skal løfte på noget mere seriøst, så skal du kigge på jern eller gummi. Vores anbefalinger her vil helt klart være Odin Hex Håndvægte i Gummi. Her får du god, solid kvalitet til fornuftige penge. Og med disse håndvægte, kan man også tilkøbe et håndvægtstativ så du har overblik og kontrol over dine vægte.

Så uanset hvad du har brug for, om det er til din styrketræning, cardio eller crossfit, så har du gode valgmuligheder hos Odin.

Apuls Anbefaler Disse Odin Produkter

Med et så stort sortiment, som Odin har, kan du kan derfor meget vel finde det rette produkt, hvis du har modet på at lede mængden igennem. Dog, som en hjælp til dig, vil vi gerne komme med nogle anbefalinger, så du måske nemmere kan komme frem til det helt rette udstyr.

Hvis du vil have en maskine, hvor du får ramt hele kroppen med maksimal effekt på din kondi og styrke, så vil vi helt klart anbefale en romaskine. Odin kan tilbyde en helt række maskiner inden for roning. Du finder maskiner med vand, magnet og luftmodstand. Forskellen på disse tre er følelsen på trækket, komfort og hvor tung modstanden føles. De mest behagelige maskiner vil være vand og luft. Derved er magnet den tungeste og den maskine du får mest modstand for dine penge.

Odin har et større udvalg af romaskiner - du er velkommen til at se vores udvalg af Odin romaskiner igennem her, og finde noget til dit behov.

Et andet godt alternativt til stykketræning og cardiotræning vil være et Bodypump sæt. Med et Bodypump sæt får du både vægtstang og skiver med i købet til en relativ meget billig pris. Sættet er nemt at håndtere, da det er lavet i plastik og derved ikke vejr så meget.
Med et Bodypump sæt kan du opnå en høj puls og få en høj modstand. Dette kommer af, at sættet har i alt 20kg i vægtskiver, som har høj funktionalitet da vægtene starter fra 1kg og op efter.

Du kan bruge sættet i intervaller, hvor du går efter at opnå en så høj plus som muligt for at forbrænde kalorier – eller i stedet for, få en god styrketræning med en højere vægtbelastning på stangen.

Vi kan varmt anbefale Odins Bodypump sæt, som du finder i et større udvalg hos vores webshop, lige her.

Gå På Opdagelse i Træningsudstyr Fra Odin

Som du nok har læst dig frem til, så er udvalget fra Odin utroligt stort. Den ovennænvte tekst skulle gerne inpsirere dig til, at finde frem til dit behov af udstyr, eller give dig en ide om, hvad du har behov for. Uanset hvad, så vil vi meget gerne byde dig velkommen til at tage et kigge igennem Odins sortiment. Du vil med stor sansynlighed finde det helt rette produkt til dit behov. Om det er løbebånd, motionscykeler, håndvægte, kettlebells, sjippetove, slam balls, foam rollers, yogamåtter m.m., så vil du kunne finde det hos Odin, inde på vores hjemmeside.

Vi håber du finder det du søger – har du spørgsmål til Odin, træningsudstyr, maskiner eller noget helt fjerder, så er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail. Så hjælper vi dig med dine spørgsmål.

Velkommen til!