Bodypump


Bodypump

Rep Set er et sæt af en vægtstang samt vægtskiver, som er ideel til eksempelvis pump træning. Det er en billig måde at få vægtstang og vægtskiver til hjemmetræning eller professionel træning.

Med et godt rep set, kan du styrke hele kroppen, med en lang række øvelser og kombineret med et stepbræt, vil du få en god gennemgående træning.

Hvis ikke den medfølgende vægt på eksempelvis 19kg er nok, er det muligt at tilkøbe ekstra vægtskiver, så du kan få den belastning du har behov for. Grundlæggende burde et rep set med 19kg være rigeligt til enhver pump træning.

Huldiameteren på rep set er ofte 30mm og derfor vil du som regel også kunne benytte skiver og stænger på tværs af forskellige modeller.

Hvis du søger et billigt rep set, til hjemmetræning anbefaler vi Abilica Pump Rep Set inkl. 19kg og hvis du søger et rep set til professionelt brug, anbefaler vi Reebok Studio Rep Set med 17,5kg.

Den største forskel mellem de to rep set vægtstænger, er hvilket materiale vægtskiverne er fremstillet i. Det professionelle Reebok rep set, er fremstillet i solid lugtfri gummi. Abilica rep set sættet er fremstillet plastbelagte sandkabinetter.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvilket rep set, du har behov for.