Floor Guards

Beskyttelsesunderlag er vigtigt, når du træner med redskaber for at skåne dit gulv mod slag og mærker.

Underlagene, der fungerer som samlemåtter, leverer derudover et godt og stabilt træningsareal, så du har bedre fodfæste under træning.

Læs mere
Sorter efter:

De bedste Floor Guards

Med træning i fitnesscenter er Floor Guards uundværligt udstyr, og til dig med hjemmegym er beskyttelsesunderlagene et must.

Med produktudgaver fra Reebok og Adidas får du solide, kvadratiske måtter, som måler 60x60cm. Med dem kan du nemt og enkelt selv sammensætte den størrelse på areal, du har behov for under din træning.

Hos Apuls.dk har du flere fordele og valgmuligheder, når det kommer til dette træningsudstyr:

 • Vælge stykvis eller sæt
 • Mange farvevalg
 • Kvalitetsprodukter
 • Flere mærker at udvælge i blandt
 • Forskellige tykkelser
 • Mulighed for at finde dine produkter på tilbud

Som følge af materialet, kaldes produkterne også for gummifliser.

Foruden disse fliser forhandler vi også kantlister, som er praktiske slutlister, der vil give bløde kanter på dit træningsareal.

Du har mulighed for at vælge forskellige tykkelser på dine gummimåtter. Dette element har stor betydning, når du vælger den produktudgave, som matcher dine træningsbehov.

Der er forskel på, om dit underlag primært er for at give stabilt fodfæste under træning, og om det primært er for at beskytte dit gulv i forbindelse med f.eks. styrketræning med håndvægte eller kettlebells.

Køb Floor Guards i forskellige udgaver

Du finder gummimåtter med både blødt og hårdt materiale. Uanset den specifikke tykkelse vil gummifliserne være lavet af skridsikkert materiale.

Til dig der styrketræner seriøst derhjemme, og som har brug for maksimal beskyttelse af dit gulv, vil den hårde gummiudgave være bedste valg.

Her skal dit underlag kunne håndtere vægtbelastningen i forbindelse med f.eks. dødløft.

Når du har et beskyttende træningsareal med Floor Guards, kan det tilmed give dig mere ro og fokus mentalt omkring din træning. Her kan du koncentrere dig helt om at udføre dine øvelser korrekt – og ikke spekulere på at skulle skåne dit gulv.

Har du en eller flere træningsmaskiner, vil det ligeledes være optimalt at lægge et areal af gummifliser underneden for at skåne gulvet samt sørge for, at maskinen står stabilt under træning.

Der kan være forskel på, hvad den rette udgave til dig vil være afhængig af dit træningsformål- og behov.

Hvordan vælger jeg de mest funktionelle udgaver af Floor Guards?

Du skal vælge dit produkt i forhold til:

 • Størrelse
 • Stykvis eller som sæt
 • Hårdhed
 • Pris
 • Farve

Til dig der har brug for at anlægge et større areal med beskyttelse, kan det være, at den helt store udgave på markedet, der måler 1010x1010 cm er det rette. Dette produkt (også kaldet fitness gulv) egner sig særligt til fitnesscentre, hvor det både kan fungere som underlag for maskiner samt område for styrketræning.

Dette er et komplet produkt, som leveres med kantlister, så du nemt og enkelt kan placere det, hvor du ønsker.

Til dig der træner derhjemme, vil gummifliserne du selv skal sætte sammen være et godt valg. Her kan du således selv vælge, hvor stort et beskyttelsesareal, du vil have.

Du kan vælge at købe Floor Guards i sæt. Her kan du få enten 4 eller 8 styk leveret. Dette er en fleksibel løsning, da du nemt og enkelt selv kan klikke dine gummifliser sammen.

Uanset hvilken størrelse gummifliser du vælger, skal du orientere dig mod hårdheden af dem. I træningscentre er der brug for hård gummi, der kan tåle maksimal belastning.

Prisen vil afhænge af, om du køber de store og solide fitness gulve eller de mindre og fleksible gummifliser. Og prisen vil afhænge af, om du køber enkeltvis eller sæt.

Det kan være en fordelagtig løsning for dig, der træner derhjemme at vælge enten sæt eller at købe Floor Guard på tilbud. Dette kan spare dig for penge.

Når du køber på tilbud, får du samme kvalitetsudstyr, som du ellers ville få, hvis du have givet fuld pris.

Dette kan gøre det nemt for dig at få indrettet dit eget hjemmegym.

 

Beskyt dit gulv når du træner

Den største kvalitetsmæssige forskel imellem de forskellige udgaver handler om tykkelse og om hårdheden af gummiet. Det er særlig vigtigt, at du er opmærksom på, hvilken hårdhed gummiet har, når du vil finde det bedste produkt til dine behov.

Er du seriøs med din styrketræning, er en tykkelse på mere end 2cm det anbefalede. Her skal gummiet være hårdt (den hårdeste udgave der findes).

Skal dine Floor Guards befinde sig under en træningsmaskine, kan du sagtens vælge et produkt med medium hårdhed og med en tykkelse på under 1 cm (du finder kvalitetsprodukter med en tykkelse på ned til 0,3 cm).

Beskyttelsesunderlag med skridsikker funktion finder ikke kun anvendelse i forbindelse med styrketræning. Dyrker du kampsport, vil du også få brug for et underlag, som i denne forbindelse vil være lavet af skum. Dette produkt kaldes Judomåtte og findes på samme vis som med Floor Guards i moduler, som skal sættes sammen.

 

Derfor er Floor Guards vigtigt træningsudstyr

Beskyttelse af gulv samt stabilt underlag er de primære faktorer, som får både private og professionelle til at anskaffe gummimåtter eller gummifliser.

Dog er den personlige sikkerhed omkring træning et ligeså vigtigt element. Har du ikke et støddæmpende underlag, hvor vægte og andet træningsudstyr kan lande stabilt, udsætter det dig for farlige situationer.

I mange eksplosive øvelser i forbindelse med crossfit bliver vægte kastet ned fra strakte arme over hovedet (olympiske løft), og her er det afgørende for sikkerheden omkring dig selv, eller dem der træner, at gulvet er beregnet til at kunne modstå belastningerne.

Desuden vil både vægte, kettlebells, vægtstænger mv. blive udsat for stor slitage og ødelæggelser, hvis de ikke anvendes under beskyttende rammer og forhold.

Dermed har Floor Guards flere værdier:

 • Beskytter dit gulv
 • Er med til at skåne dit træningsudstyr
 • Kan tilpasses ethvert træningsareal og sammensættes efter behov
 • Giver sikkerhed omkring dem som træner
 • Kan anvendes af både private samt professionelle

Hos Apuls.dk finder du kvalitetsprodukter til både private samt professionelle træningssammenhænge. Og du vil finde gode og billige priser, så det kan blive muligt for enhver uanset budget at få maksimal beskyttelse af gulv og personlig sikkerhed under træning.

Ønsker du at skåne dit gulv mod ridser fra en aktiv træning. Så dæk dig gulv af med et beskyttelseslag. Vi tilbyder forskellige tykkelser på floor guards, så du kan få det der passer præcis til dit behov.

Floor guards har den store fordel, at de kan sammensættes præcis som du har behov for. Du kan benytte dem uanset om du skal have gulv på 1,4m2 eller 1.000m2. Du kan kombinere flere sæt floor guards og dermed få gulvet til at passe til rummet. De mest populære floor guards fra Reebok og Adidas har en størrelse på 60 x 60cm pr. plade, hvilket giver dig gulv på 120 x 120cm pr. sæt.

Fordelen ved at have floor guards på gulvet, er at du både vil få et godt fodfæste og samtidig vil beskytte gulvet mod eksempelvis tabte håndvægte. Der medfølger altid afslutninger, så du får nogle glatte hjørner.

Hvis du søger et sæt gode floor guards anbefaler vi dette sæt fra Reebok.

Er du i tvivl om hvilke floor guards du skal vælge, kan du altid kontakte os hos Apuls.dk.