Power Rack

Leder du efter et kraftigt power rack af professionelt kvalitet? Så er du havnet det helt rigtig sted her hos Apuls. Her finder du et bredt og spændende udvalg af power racks til attraktive priser. Se vores mange forskellige modeller her på siden og bliv meget klogere på dit valg af power racks

Læs mere

Hvad er et Power Rack?

Et Power Rack er et større og kraftigt træningsstativ, til frivægtstræning, hvor du har stor mulighed for at justere højden efter behov. Disse stativer benyttes ofte i professionelle sammenhænge og alle vores Power Racks er også fremstillet i en solid kvalitet, der kan klare brug i et fitnesscenter. Et power rack består typisk af et stort bur bestående af firkantede stålrør af kraftig kvalitet.

Denne stålramme giver maksimal stabilitet og muliggør et utal af forskellige træningsmuligheder med f.eks. håndvægte, vægtstænger og vægtbænke. Dette stativ består af forskellige elementer til din træning, herunder bl.a. diverse greb, hooks- og safety pins. Hos Apuls finder du både simple og mere avancere de modeller. Tøv ikke med at kontakte os og få kompetent rådgivning fra af vores medarbejdere, så du får det rigtige rack med hjem.

 

Hvorfor skal jeg træne med et power rack?

En power rack giver muligheden for en lang række forskellige effektive træningsøvelser inde i stativet. Dette kunne f.eks. være den populære squat øvelse. Der er ligeledes rig mulighed for at kombinere stativet med anden udstyr og stativer. Det kunne f.eks. være en træningsbænk, hvor du bl.a. kan træne bænkpres.

Vi fører et bredt udvalg af power rack, der er særlig velegnet til kommercielle fitnesscentre og motionsrum. Hos Apuls forhandler vi racks i forskellige størrelser med et stort fokus på stabilitet og sikkerhed. Dette sikrer en god sikker træningsoplevelse hver eneste gang.

 

Find dit power rack hos Apuls – Spændende udvalg i kraftig kvalitet

Hos Apuls forhandler vi et stort og spændende udvalg af power rack. Her på siden kan du dykke nærmere ned i vores sortiment. Vi har samlet nogle af de bedste modeller, som du kan finde her på siden.

Vi har mange forskellige modeller til ethvert behov og samtidig til lave priser. Vores udvalg af racks er fremstillet og produceret i kraftige materialer med fokus på sikkerhed og brugervenlighed. Desuden sætter vi en ære i at tilbyde racks i et stilrent og holdbart design. Hos Apuls finder du udelukkende power racks af høj kvalitet fra nogle af de førende brands på markedet.

På siden her er du mere end velkommen til at gå på opdagelse på egen hånd og blive klogere på de forskellige muligheder indenfor power racks. Er du i tvivl om, hvilken løsning, som du har behov for, så giv os et kald med det samme. Vi sidder klar til at tilbyde dig professionel og hurtig service baseret på netop dine ønsker.

Hos Apuls bestræber os hver dag på at tilbyde det største udvalg og den bedste service til vores kunder. Vi går meget op i hurtig betjening og personlig kundeservice. Derfor får du en lang række fordele, når du handler her hos os. Vi tilbyder både hurtig levering, professionel service og et omfattende udvalg.

Kan du ikke finde det rigtige rack her på siden? Så kontakt os med det samme på mail eller telefon, og vi finder hurtig en brugbar løsning i fællesskab.

Hos Apuls er det vigtig for os at kunne tilbyde vores kunder et af de bedste og største udvalg. Derfor holder vi nøje øje de nye trends og produkter, så vi er i stand til at kunne præsenter nogle af de nyeste og mest populære produkter på markedet.

Find dit power rack i dag her hos Apuls og gør en rigtig god handel

Vi glæder os til at høre fra dig!