Greb

På jagt efter greb i solid kvalitet? Så har vi løsningen her hos Apuls. Gode greb er et nødvendigt tilbehør til træningen og man bør aldrig gå på kompromis med solidt fitnessudstyr. Her hos Apuls tilbyder vi forskellige kvalitetsgreb og håndtag fra nogle af markedets mest anerkendte brands, der kan benyttes til en lang en række træningsmaskiner og lignende

Ved at skifte imellem forskellige greb vil du få en alsidig og varieret træning. Dermed kan du holde dine muskler stærke og i top form. På siden her finder du greb i forskellige modeller, herunder reb, trækstænger og håndtag, der hver især har deres egenskaber og særlige fordele.

 

Læs mere
Sorter efter:

Hvilke greb skal du vælge?

På siden her finder du greb af forskellig slags, herunder reb, trækstænger og håndtag, der hver især har deres egenskaber og særlige fordele. Læs mere om de forskellige modeller, herunder og bliv klogere på, hvornår du skal bruge hvad.

 

 

Reb

Rebene findes i to forskellige slags – enkelt greb og dobbeltgreb. Dette betyder, at både kan træne med en hånd og hænder. Rebene er særligt velegnede til at koble på dit multistativ og effektiv træning af både triceps eller biceps.

 

Greb/trækstang

Udover reb kan du her på siden også finde en bredt udvalg af greb/trækstænger. Nogle af disse er udstyret med gummigreb eller solide gummiknopper, mens de andre har en riflet overflade. De har forskellige grebsområder og former, hvor du finder både lige former og nogle med vinkler. Det er et must-have udstyr, og alt efter om du benytter greb eller trækstang kan du træne både bryst, ryg, triceps og biceps.

 

Håndtag

Vi forhandler også forskellige multifunktionelle håndtag med enhånds kabelgreb. Med disse har du mulighed for at træne både triceps, biceps, ryg, skulder og bryst. Udforsk vores forskellige modeller og find din favorit. De forhandles i forskellige længder og bredder.

Håndtag med et smalt greb er i høj grad særligt velegnet til træning af triceps, biceps og det smalle stykke af ryggen, mens det brede greb er godt til træning af både bryst og det brede stykke af ryggen. Her kan du med fordel vælge et af de lange

 

Derfor skal du bruge greb til din træning

Med et af de mange multifunktionelle greb fra vores store udvalg kan du nemt variere din træning, så du kan få det optimale ud af dine træningsmaskiner. De er alle fremstillet i kraftig og slidstærk kvalitet, og kan desuden hurtigt og tilkobles og afmonteres fra trækstationer og kabetårne. Derudover er de udformet i stilrent design med et fast og sikkert greb, så du altid kan holde godt fast og dermed får en sikker træning.

På den måde kan du nemt skifte greb alt efter, hvilken muskelgruppe, som du ønsker at træne. De er med til at sikre dig en både effektiv og mangfoldig træningsoplevelses. Du bør derfor aldrig gå ned på træningsudstyr og -tilbehør, hvis du vil have en optimal træning. Din krop har naturligt brug for belastning og variation, og derfor kan du med fordel anskaffe dig forskellige greb, der på hver sin på kan være med til at optimere din træning og samtidig give en øget motivation.

Husk at skifte imellem de forskellige greb, så du altid har en passende monteret på dit træningsstativ. 

 

Køb dine greb her hos Apuls til skarpe priser

Her hos Apuls finder du et spændende udvalg af greb af høj kvalitet. Her finder du bikes fra nogle af markedets bedste og mest populære brands. Gå på opdagelse i vores udvalg og find lige netop den model, der matcher dine ønsker og behov. Vi forhandler til ethvert behov og samtidig til gode priser. Selvom vi har lave priser på vores træningsmaskiner nægter vi at gå på kompromis med kvalitet, holdbarhed eller komfort på vores produkter

Kom godt i gang med træningen med nogle af vores mange reb, trækstænger og håndtag. Du er meget velkommen til at dykke ned i vores produktsortiment og bestille din nye greb allerede i dag. Vi har et stort fokus på kvalitetsprodukter, hurtig levering og professionel kundeservice, og du er derfor altid i gode og trygge hænder, når du handler hos os. Vi har presset priserne helt i bund og skruet op for både kvalitet og service, så du får en god oplevelse, når du handler hos os.

 

Vi har alt til din træning!

Vi ønsker at være din foretrukne leverandør af træningsudstyr m.m. af professionel kvalitet, og derfor opdaterer vi løbende med nye og spændende modeller, så vi altid har nogle af de mest populære fitnessmaskiner og -tilbehør på lager. Ligeledes holder vi os altid up to date med branchens trends og tendenser.

Hos Apuls har vi specialiseret os i alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner, så vi kan tilbyde vores både private og erhvervsmæssige kunder de bedste træningsløsninger til en aktiv og sundere livsstil. Det gælder også for vores forskellige modeller af greb, hvor vi samlet nogle af de bedste modeller her på siden.

Vores dygtige team af medarbejdere sidder altid klar til at give dig en personlig service og kompetent vejledning baseret på netop dine behov. Så finder vi med udgangspunkt i dine ønsker den bedste løsning sammen, så du får de helt rigtige greb med dig hjem. Vi sætter en ære i at give alle vores kunder en god oplevelse og vægter kundetilfredshed meget højt.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring en eller flere af vores modeller. Er du i tvivl om, hvilke greb, som passer til dit træningsbehov, så giv os endelig et kald med det samme.

 

Vi glæder os til at høre fra dig, og vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din træning!