Greb

Hos Apuls.dk har vi et stort udvalg af greb til trækstationer og kabeltårne. 

Greb og andre trækredskaber giver dig en alsidig og...

Læs mere
Sorter efter:

Greb til trækstationer og kabeltårne - mere træningsmangfoldighed

Greb og andre trækredskaber giver dig en alsidig og afvekslende styrketræning. Ved at skifte mellem grebspositioner kan du træne forskellige muskelgrupper og påvirke øvelsesintensiteten. 

Hvis man mærker at ens fremskridt bliver mindre når man træner, er dette et tegn på stærk adaption af muskulaturen. Kroppen vender sig nemlig til belastninger, og det er derfor vigtigt at varierer i sin træning for at holde musklerne i form. 

Med greb og andre trækredskaber kan du nemt variere din styrketræning, da det er nemt at koble og afmontere grebene på trækstationerne og kabeltårnene.

De forskellige modeller 

Der findes forskellige modeller af greb og trækredskaber, så vi giver dig her en lille oversigt over de forskellige:

Reb

Rebene fås enten i enkelt greb eller i dobbelt greb, og er udført i en slidstærk og solid kvalitet. Rebene er udstyret med gummi knopper i enden, så man er sikret et godt og sikkert greb. Med disse reb kan du træne triceps. 

Greb/trækstang

Grebene/trækstængerne kan fås i enten bredt eller smalt greb, alt efter hvor lang grebet/stangen er. Grebet/trækstangen kan enten fås med eller uden skovlgreb. Det er forskelligt hvor mange grebsområder grebene/trækstængerne har, og dette kan variere fra 2-3 på hver side. Nogle greb/trækstænger er udstyret med gummigreb og andre med en riflet overflade, og det samme gælder gummiknopper i enderne. Til sidst er der forskel på formen af grebene/trækstængerne, hvor nogle af dem er lige og andre har vinkler. Med disse kan du træne bryst, ryg, triceps og biceps alt efter hvilket greb/trækstang det er.

Håndtag

Til sidst er der håndtag som er enhånds kabelgreb, og er altså kun til én hånd. Disse håndtag er multifunktionelle og kan bruges til at træne både triceps, biceps, ryg, skulder og bryst. 

Udover forskellige modeller er der også forskel hvor brede de forskellige greb og trækredskaber er:

  • Smalt greb er god til at ramme triceps, biceps og det smalle stykke af ryggen.
  • Bredt greb er god til at ramme bryst og det brede stykke af ryggen.

Nogle greb/trækstænger som er lange, giver mulighed for både at lave et smalt- og bredt greb. 

Køb dine greb hos Apuls.dk 

Hos Apuls.dk har vi et stort udvalg af greb og andre trækredskaber til trækstationer og kabeltårne. Hvis du skulle være i tvivl om hvilke greb du skal købe, er du meget velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi dig gerne.