Rack modul

Rack moduler giver et væld af muligheder til fitnesscentret eller det store hjemmefitness.

Med disse rack moduler kan du designe dit helt eget funktionelle gym, lige præcis som du ønsker det.

Læs mere

Design dit eget gym 

Med rack moduler kan du i virkeligheden designe et område i dit fitnesscenter eller dit hjemmefitness præcis som du ønsker.

Der er ingen grænser for hvordan man kan udforme området. Det betyder at du kan få det præcis som du eller fitnesscentret ønsker, og man kan være lige så kreativ som man ønsker. 

Hvad kan man bruge rack moduler til? 

Som sagt kan du med rack moduler designe et helt fitness område præcis som du ønsker. Man kan sætte modulerne sammen, og dermed udforme det perfekte område til funktionel træning og styrketræning. Disse områder ser man tit i fitnesscentre, især ved områder hvor der er fokus på crossfit. 

Mulighederne er mange 

Der er ingen grænser for hvad du kan bruge rack moduler til. Her er bl.a. nogle af mulighederne:

  • Montering af beslag til vægtskiver
  • Montering af Dip / Knee Raise og Dip bar
  • Montering af opbevaring til kettlebells/håndvægte
  • Montering af gymnastikringe
  • Montering af safety bars til vægtstænger
  • Montering af slyngetræner

På denne video ser man et eksempel på en opsætning fra Bodytone med deres moduler:

Funktionel træning med rack moduler 

Rack modulerne er især velegnet til crossfit, fordi modulerne giver de mange muligheder man har brug for til crossfit og funktionel træning. Med modulerne kan man få mulighed for at træne både styrke, kondition, koodination og stabilitet.

Køb dine rack moduler hos Apuls

Hos Apuls.dk har vi blandt andet kvalitets moduler fra Bodytone, hvor du selv kan sammensætte det perfekte træningsområde. Hvis du ønsker en samlet opsætning har vi nogle modeller fra Reebok, hvor du får en samlet løsning. 

Hvis du er i tvivl om hvilken løsning der er bedst for dig, er du meget velkommen til at kontakte os, og så vil vi gøre alt hvad vi kan for at du får den bedste løsning til dine behov.