% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Massagerulle

Om det er til forebyggende eller aflastende virkning, vil massageruller have en gavnlig effekt på din krop. De findes til mange formål og kan effektivt lindre ømme steder på kroppen.

Læs mere

Forebyg skader og fjern anspændt muskulatur med en massagerulle

Massageredskaberne findes i forskellige designs alt afhængig af deres anvendelsesformål.

Mange sportsfolk oplever såkaldte ’trigger points’ efter træning, som er særlig anspændte knuder eller punkter på kroppen.

Disse opstår i forbindelse med fysisk træning, og kan derudover opstå som følge af gentagne bevægelser. Derfor vil næsten alle voksne mennesker i løbet af livet opleve disse trigger points på egen krop.

Der er flere fordele at hente ved at anskaffe dig en massagerulle til selv-massage derhjemme:

 • Effektive redskaber der er nemme at arbejde med
 • Kan fås til forskellige anvendelsesformål
 • Kan bruges både forebyggende og behandlende
 • Kan lindre spændinger i kroppen og øge blodgennemstrømningen
 • Massagen har en gavnlig effekt på kroppens indre system

Uanset hvad dit behov er, kan du finde en model og en udgave, som passer til dig.

Du vil opleve, at produktet også kaldes ’foam roller’ i visse sammenhænge. Dette er blevet et populært redskab på grund af sine mange muligheder. Det er et alsidigt redskab, som findes i forskellige hårdheder.

For at du kan få den bedste effekt af massagen, handler det om, at du har styr på dine behov i forhold til valg af produkt.

Massagerulle til fødderne der har flere gavnlige effekter

I princippet kan du bruge forskellige udgaver af ruller til massage af fødder. Du finder deciderede fodmassageruller, og så findes der massageredskaber med kugler, som kan bruges til flere formål. Bruger du et kugle redskab har du mulighed for at skabe pres på dit trigger point under foden.

På dette redskaber er der kugler i 2 forskellige størrelser. Du kan selv vælge placeringen af dem på redskabet, og således tilpasse det til formålet.

Uanset hvilken udgave af redskab du anvender, er det nemt at have med dig. Og du kan bruge redskabet, imens du ser fjernsyn derhjemme eller sidder på kontoret på arbejdspladsen.

Primært vil fodmassage øge blodgennemstrømningen i foden, og det vil øge smidigheden. Men derudover vil massagen med trykpåvirkning have flere gavnlige effekter.

Kan du nikke genkendende til én af disse tilstande i din krop, kan det være, du skal overveje at anskaffe dig en massagerulle til fødderne:

 • Hævede ben (fodmassage kan afhjælpe væskeophobning)
 • Ømme fødder
 • Uro i benene (massageredskabet stimulerer blodgennemstrømning og blødgør muskulaturen)

Hvad er effekterne af fodmassage?

Under foden befinder der sig en række centrale punkter, som har forbindelse til øvrige dele af kroppen. Det er disse punkter, som zoneterapi bygger på. Og du kan sagtens selv aktivere disse punkter ved fodmassage.

Fodmassage kan blandt andet få kroppen til at afgive ophobede affaldsstoffer, så de indre organer har mulighed for at genskabe deres optimale funktioner.

De psykiske virkninger som massage giver, handler også om stressreduktion og øget velvære. Elementer, som blandt andet har betydning for kvaliteten af din nattesøvn.

Selvom massageruller er små redskaber, har effekterne af dem stor indflydelse og påvirkning på kroppen.

 

Praktiske massageruller til afspænding af lår og hofte

Særligt sportsfolk samt personer der træner på et fysisk intensivt niveau, oplever anspændtheder i lårene. Anspændtheder og ømme muskler kan afhjælpes ved brug af følgende praktiske og funktionelle massageredskaber, som er håndholdte:

 • cPro9
 • Trigger point Grid STK (ekstra hård eller mellem hård)
 • SKLZ Massage Bar

Det smalle design med den håndholdte funktion gør, at du har mulighed for at komme godt ind til de ømme muskler. Du kan selv styre, hvor hård og kraftig en massage du ønsker.

Foruden lår og ben, kan du også anvende redskabet omkring hofterne.

Du kan tage redskabet med dig i fitnesscentret, hvor du kan lave massagen som en del af din opvarmning eller som en del af din afspænding efter træning.

Når du tager hånd om dine sårbare, fysiske punkter, mindsker du risikoen for belastningsskader.

Sørg for en god, dybdegående massageteknik

Det er anbefalet at forkæle din krop med massage i forbindelse med træning. Men personer med stående arbejdsstillinger kan være mindst lige så belastede på både ben, lår og hofte.

Efter en lang arbejdsdag eller en dag hvor du har været aktiv i haven, kan det være tiltrængt at aflaste dine ømme ben.

Massage af lår og ben kan være med til at stimulere lymfesystemet.

Når du arbejder med massage af ben og lår kan du med fordel benytte denne fremgangsmåde for at få varmet musklerne godt op og få maksimalt udbytte af massagen:

 • Start med at massere hoften ved at lade massageredskabet køre ned langs ydersiden af din ene balle
 • Varm dit lår godt op ved at massere med redskabet på forsiden af låret (fra under hofte og ned til knæ)
 • Arbejd dig ud ad på ydersiden af låret
 • Massér lægmuskel med lange bevægelser fra bagsiden af knæ og ned til vrist

Des langsommere du kører bevægelserne, og des mere tryk du lægger i, des mere dybdegående en massage vil du udføre.

Det er en fordel at bruge langsomme bevægelser for at løsne optimalt op for den anspændte muskulatur.

 

Fodmassageruller til forskellige behov

Vores fødder er vores fysiske fundament, og i løbet af dagen og ugen bliver de udsat for både anstrengelser og gentagne bevægelsesmønstre. De kan blive ømme på samme måde, som vores ryg kan blive anspændt.

Til at lindre og smidiggøre fødderne findes der særlige udgaver af massageruller, som er skabt til formålet. Med sin praktiske, lille størrelse kan du nemt tage dit fodmassage redskab med dig, uanset hvor du befinder dig.

Fodmassageruller er et enkelt redskab, som er simpelt at anvende. Det er en lille rulle med ’bølger’ på overfladen, som kan få løsnet op i en anspændt fod.

Der findes 2 udgaver af produkttypen, som vil variere i hårdhed. Til dig med høj vægt og ekstra kraftig muskulatur anbefales udgaven med en hårdere overflade. Dette vil give den mest optimale virkning i denne sammenhæng.

Sådan anvender og vedligeholder du dit redskab til fodmassage

Det særlige ved fodmassagerullerne er deres unikke design. De er ergonomisk udformede, så de giver en stabil massage af foden. Mønstret kan du bruge, som det passer dig.

Når du kører foden henover rullen, kan du mærke, om der er punkter, som måtte være særligt ømme. Her kan du vælge at rulle ekstra og løsne særskilt op på dette sted.

Det kan være praktisk for dig at have en tynd strømpe på, når du anvender redskabet. Herved får det et ubesværet rul under foden.

Selvom du bærer strømpe, kan det være en god idé efterfølgende at vaske redskabet med vand og sæbe.

Massageruller til ryg og lænd der fungerer i kombination

Problemer med ømme punkter mellem skulderbladene, omkring lænden eller myoser på den øvre del af ryggen er velkendte gener for mange mennesker.

Men der findes praktiske massageredskaber, der effektivt kan lindre smerterne. Når det kommer til at lindre ømheder på ryggen, kræver det, at der både arbejdes på at varme ryggen godt op samt at arbejde med de ømme punkter. Herved er det nemmere at ’behandle’ dine trigger points.

Dette arbejde kan du med fordel gøre med de populære foam roller i kombination med en massagerulle.

Med anvendelse af disse redskaber kan du løsne størstedelen af dine muskler.  

Det anbefales at bruge flere hårdheder, når du vil massere dine muskler i dybden.

Der findes masser af effektive øvelser, du kan lave med disse massageredskaber, og som sætter fokus på forskellige dele.

Hvilken foam roller skal jeg vælge?

Foam roller findes i forskellige hårdheder og mønstre, og det er vigtigt, at du vælger redskab efter dit niveau i forhold til, om du er nybegynder eller erfaren med massage.

Des hårdere overflade og des dybere mønstret er, des dybere vil redskabet kunne arbejde.

Der findes 3 forskellige betegnelser for hårdhed, når det handler om foam rollere:

 • Blød
 • Mellem hård
 • Meget hård

Til nybegynderen anbefales det at have forskellige udgaver til all-around massage, da der derved kan skabe egne erfaringer med, hvor hård en massage der ønskes.

Først skal du starte med at massere ryggen med den mellem hårde udgaven.

Når du har varmet op med denne, skal du bruge den hårdeste udgave for at få løsnet muskulaturen helt op.

Her hos Apuls.dk finder du praktiske sæt med 3 funktionelle redskaber (2 foam rollere i forskellige hårdheder og med glat overflade samt en separat massagerulle).

Disse er et oplagt produkt for dig, som vil godt i gang med at skabe dig resultater med at lave massage derhjemme eller i forbindelse med træning.

Kom godt i gang og køb massageruller på tilbud

Her hos Apuls.dk er det vores ambition at give vores kunder det bredeste sortiment af nyeste kvalitets massageruller til billige priser.

Vores udvalg af massageredskaber er kendetegnet af følgende fordele:

 • Nyeste produktudgaver på markedet
 • Bredt udvalg i forskellige prisklasser
 • Kvalitetsprodukter med lang holdbarhed
 • Praktisk og funktionelle modeller der er nemme at vedligeholde
 • Kan anvendes separat eller i kombination

Massageruller er populære hjemmetræningsredskaber, da de er billige at indkøbe, og da de har mange anvendelsesformål- og former.

Selvom du sidder med et særligt massageredskab for at lindre ømhed i lårene, kan du sagtens bruge redskabet på andre dele af kroppen.

Når først du har købt dit foretrukne produkt, kan du få maksimal værdi for pengene på grund af de mange anvendelsesmuligheder.

Uanset hvilken massagerulle du køber, vil det være et enkelt redskab at tage med dig på farten, på arbejde, på ferie eller et helt fjerde sted.

Når du handler dine produkter på tilbud hos os, får du mulighed for at få et kvalitetsprodukt til billigere penge.

Om du er nybegynder, der vil starte med lave massage derhjemme, eller om du er den erfarne sportsudøver, som har brug for supplement af massageudstyr, finder du relevante tilbud for dig.

Vores konkurrencedygtige priser gør det muligt for enhver at kunne opnå de mange positive effekter, som massage giver.