% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Opbevaringsstativer & Racks

Vil du have fuldstændig styr på dit træningsudstyr? Så behøver du ikke lede meget længere. Her hos Apuls finder du et stort udvalg af forskellige opbevaringsstativer og racks, så du er sikret den optimale opbevaring af dine håndvægte, træningsmåtter, kettlebells m.fl.

Læs mere
Sorter efter:

Få styr på alt dit træningsudstyr allerede i dag!

Vi tilbyder opbevaringsstativer og racks i forskellige mål til alle former for træningsudstyr, som eksempelvis håndvægte, gymballs, kettlebells, medicine balls, rep set, træningsmåtter, vægtstænger, vægtskiver og meget mere. Vælg imellem opbevaringsstativer med hylder, ophæng eller beslag.

Her på siden finder du både vertikale og horisontale stativer med høj funktionalitet. Den vertikale opbygning gør, at de er langt mere pladsbesparende end de horisontale. Du finder også stilrene opbevaringsstativer med hjul, der gør dem lette at transportere sikkert rundt. En kraftig rack er derfor en ideel opbevaringsløsning til dig, der har et større hjemmefitness. Mange af modellerne kan justeres i højde og brede og tilpasses efter behov.

Stativer er fremstillet i kraftigt materiale og kan hurtig og nemt samles med kraftige bolte. Du finder racks og stativer til både erfarne og nybegyndere, og du finder hurtigt en model, der passer til din stil. Hvis du er i tvivl om, hvilket opbevaringsstativ du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi vejlede dig sikkert videre.

 

 

Derfor skal du have et solidt opbevaringsstativ

Der er ingen tvivl om, at du opnår en længere levetid på dit træningsudstyr, hvis du også passer godt på dem, når du ikke bruger dem. Træningsudstyr har godt af at blive fikseret i et rack, så det ikke vælter unødvendigt rundt og roder på gulvet. Derved undgår du også skader på andre ting i nærheden af dit fitnessudstyr.

Hvis du har forskelligt træningsudstyr liggende, vil et opbevaringsstativ være perfekt til at holde orden og samtidig holde styr på samtlige af dine håndvægte m.fl. På den måde får du et organiseret og ryddeligt hjemmefitness, der også ser pænt ud, når det ikke er i brug.

Vil du have en komplet opbevaring, er en solid rack eller stativ et oplagt valg. Du kan b.la., alt efter model, opbevare:

  • Håndvægte
  • Forskellige træningsbolde – Wall Balls, Slam Ball, medicin bolde
  • Kettlebells
  • Vægtstænger og vægtskiver
  • Træningsmåtter og -elastikker

 

Find din næste opbevaringsstativ eller rack her hos Apuls

Apuls tilbyder et spændende udvalg af racks af høj kvalitet til skarpe priser. Her finder du opbevaringsstativer fra nogle af de førende mærker og brands på markedet. Find lige netop det, der matcher dine ønsker og behov. Selvom vi har lave priser på vores forskellige opbevaringsstativer og racks, nægter vi at gå på kompromis med hverken design, kvalitet eller holdbarheden på vores mange produkter. Vi forhandler derfor udelukkende nogle af de bedste stativer til den helt rigtige pris! Du er derfor meget velkommen til at dykke ned i vores store produktsortiment og bestille dine nye stativer allerede i dag.

Få det bedste ud af træningen med en af vores mange stativer og racks, der vil være medvirkende til at optimere din træningsoplevelse. Vi har et stort fokus på kvalitetr, hurtig levering og professionel kundeservice, og du er derfor altid i trygge hænder, når du handler her hos os.

Hos Apuls har vi presset priserne helt i bund og i stedet skruet op for både kvalitet og service, så du altid får en tilfredsstillende oplevelse, når du handler hos os. Derudover får du som en ekstra bonus både fri fragt og 365 dages returret med i købet.

 

Specialister i træningsmaskiner og udstyr

Hos Apuls har vi specialiseret os i alt indenfor alt til din træning, så vi kan tilbyde vores kunder nogle af de bedste produkter til en sundere livsstil. Det gælder også for vores opbevaringsstativer & racks, hvor vi har et spændende sortiment produceret i modstandsdygtige materialer.

Vi ønsker at være din foretrukne forhandler af træningsudstyr, og derfor opdaterer vi løbende med nye modeller. Det gør at vi altid har nogle af de mest populære produkter liggende på lager. Ligeledes holder vi os altid orienteret med branchens trends, så du er sikker på at kunne finde nogle af de nyeste modeller her hos Apuls. Kontakt os endelig, hvis du ligger inde med spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring en eller flere af vores produkter. Vi vil også hellere end gerne hjælpe dig med at afdække dit behov sammen med dig.

Er du i tvivl om, hvilken model, der matcher dit behov? Så giv os et kald med det samme. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at give dig en personlig service og kompetent vejledning baseret på netop dine ønsker. Vi gør en stor dyd ud af at give alle vores kunder en god og tilfredsstillende oplevelse.

 

Rigtig god fornøjelse med din træning!