Håndledsvægte

Uanset hvad du træner, så vil du med et par håndledsvægte kunne øge din effektivitet. De styrker selvfølgelig primært dine hænder og dine arme, men også resten af kroppen har gavn af den ekstra vægt. Så vil du gerne have endnu mere ud af den træning, du allerede dyrker, så kan du gøre det med disse diskrete vægte, som du kan sætte omkring dit håndled eller bruge omkring dine hænder.

 

Håndledsvægte 0,5kg   Håndledsvægte 1kg   Håndledsvægte 1,5kg   Håndledsvægte 2kg   Håndledsvægte 2,5kg   Håndledsvægte 3kg   Håndledsvægte +3kg   Justerbare Håndledsvægte   Håndledsvægte egnet til løb   Håndledsvægte Fast vægt   Håndledsvægte pakke

 

Læs mere

I vores sortiment har vi håndledsvægte på mellem ½ kilo og 2½ kilo. De sælges altid parvis. Du anbefales at lægge ud med dem, der vejer et halvt kilo hver. Senere kan du så øge effekten ved at gå op til nogle tungere vægte. Jo tungere, vægtene er, des hårdere bliver din træning.

Find de helt rigtige håndledsvægte her i vores gode sortiment hos Apuls.

HåndledsvægteHåndledsvægte

Håndledsvægte på 0,5 kilo

Vores letteste vægte til håndled vejer ½ kilo. Dem anbefaler vi til begyndere eller i forbindelse med noget genoptræning.

Til en start kan du fint bare træne, som du plejer. Så vil din træning bare blive mere effektiv, fordi du nu har en øget vægt omkring dine håndled.

Vi fører håndledsvægte på 0,5 kilo i forskellige designs. For eksempel har vi vægte fra:

  • CPro9
  • Keller
  • Toorx

For begge mærker gælder, at de er af virkelig høj kvalitet. Begge lukkes ved hjælp af et spænde og med velcro-bånd. Det sørger for, at vægten altid sidder helt perfekt på dit håndled. De sidder godt fast, så de ikke rutsjer rundt og generer, mens du har dem på.

CPro har et par forskellige designs. Det ene er lavet af et stræk-materiale, der gør, at de tilpasser sig din hånd eller dit håndled fuldstændigt. Det andet er ikke justerbart og er syet i kanaler for at opnå øget komfort.

Kellers håndledsvægte er udstyret med en tommelring, der gør, at de bliver holdt fast på din hånd, lige som det skal sidde. Den lukkes med et velcro-spænde.

Med et sæt af mindre håndledsvægte som disse kan du sådan set træne når som helst. Det er et træningsredskab, som du nemt kan have derhjemme, for de fylder ingenting. Det er også muligt at have dem på mere eller mindre konstant. Det skal du naturligvis ikke have, men der er mange situationer, hvor du lige kan snuppe dem på og så lave det, du ellers plejer at lave.

Brug håndledsvægte på 0,5 kilo, når du dyrker din øvrige træning. Hav dem på, når du går en tur eller laver noget andet eller brug dem på samme måde, som du ville bruge et par håndvægte.

Skal du til at i gang med at træne, så er denne størrelse vægte glimrende til at komme i gang med.

I forbindelse med en genoptræning er disse mindre vægte ret gode. De kan hjælpe dig til at få din fulde førlighed tilbage på den mere forsigtige måde. Læg forsigtigt ud, og gentag så langsomt øvelserne flere gange.

HåndledsvægteHåndledsvægte

Gode råd til køb af håndledsvægte

Skal du anskaffe dig et par vægte til hånden eller håndleddet, så bør du vælge et par, som passer til dig og til dit træningsniveau. Gør du det, vil du få mest gavn af dine vægte. Kan du knapt nok løfte armene, når du har dem på, så bliver det ikke til ret meget træning.

Du skal også tænke på, hvordan du vil træne med vægtene. Skal de være din primære eller din eneste træning, eller skal de være en form for supplement til din øvrige træning?

Vi fører håndledsvægte i flere forskellige modeller og med forskellig vægt. Nogle købes hver for sig, andre kommer i sæt sammen med fodledsvægte. Nogle af de mærker, vi fører, er: Aserve, cPro9 og Keller.

De vægte, som du kan finde her hos Apuls, kan veje:

  • 0,5 kilo, cPro9, Keller, Toorx
  • 1 kilo, Aserve, cPro9, Keller, Toorx
  • 1,5 kilo, cPro9, Keller, Toorx
  • 2 kilo, Aserve, cPro9, Toorx
  • 2,5 kilo, cPro9

Det kan være smart at vælge et sæt af håndleds- og ankel-vægte, da din træning så kan være endnu mere effektiv og fleksibel. Så kan du nogle gange vælge at have begge dele på og andre gange bare den ene eller den anden.

Hvis du er begynder inden for brug af håndledsvægte, så anbefales du at lægge ud med dem på ½ kilo. Er du allerede meget stærk og veltrænet, så kan du nok godt snuppe dem, der vejer 2,5 kilo med det samme.

Ligger dit niveau et sted derimellem, så kan du jo vurdere, om dem, du starter med at anskaffe dig, skal være dem på 1 kilo, 1,5 kilo eller 2 kilo.

Det kan godt føles ret tungt at have sådan et par vægte siddende der på håndleddene, og det kræver noget tilvænning. Det er vigtigt ikke at lægge for ambitiøst ud i starten. Så hellere gå op i vægt efterhånden.

Alle vores vægte til håndled er af høj kvalitet, og de kan alle sammen give dig en mere effektiv træning, uanset hvilken sport du dyrker.

Håndledsvægte løb

Find håndledsvægte på tilbud

Her hos Apuls kører vi altid med nogle rigtig gode tilbud. Det gør vi inden for alle vores kategorier af varer. Det gælder selvfølgelig også for vores gode håndledsvægte.

Da alle vores varer er af meget høj kvalitet, så vil vores tilbudsvarer naturligvis også være det.

Her kan du være virkelig heldig og finde nogle vægte til en god reduceret pris. Synes du også, at prisen er vigtig, så hold godt øje med, hvad der sker på webshoppen. Det skifter jævnligt, hvilke varer der er på tilbud. Derfor gælder det om at slå til, når det gode tilbud på netop de vægte, som du ønsker dig, kommer på tilbud. Det kan jo være, at du er heldig.

Din vægttræning bliver jo ikke ringere af, at du har været på tilbudsjagt.

Hvis du nu allerede har nogle vægte i en bestemt vægt, så kunne du måske godt tænke dig også at købe nogen, der vejer lidt mere. Hvis du jævnligt holder øje med vores gode tilbud, som du finder i de forskellige kategorier, så kan det jo godt tænkes, at du kan være heldig at finde dem på tilbud.

Ved du allerede nu, at du på et senere tidspunkt får brug for nogle tungere vægte, så er det da bare om at slå til, når det gode tilbud er der.

Træning med håndledsvægte er effektivt, og det kan foregå ret diskret. Sæt et par vægte omkring dine håndled, og du vil nemt kunne øge effekten af din øvrige træning. Eller du kan bare have dem på for at træne dine hænder og dine arme. Resten af kroppen bliver i øvrigt også styrket, når der kommer noget mere vægt på dine håndled. Det er ret smart.

Vægtene fylder ingenting, og de er virkelig nemme at bruge. Træning med håndledsvægte er for alle. Bestil et par her hos Apuls allerede i dag. Du kan jo lige se, om der skulle være nogen på tilbud, der passer lige til dig.

Alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner

Udforsk også vores store udvalg af andet spændende træningsudstyr for mere inspiration til din træning! Hos Apuls.dk har vi et stort udvalg af træningsudstyr af høj kvalitet.

Se bl.a. vores mange håndvægtekettlebellstræningselastikker og meget andet.

Hos Apuls.dk har vi ligeledes et stort udvalg af spændende træningsmaskiner for mere inspiration til din træning!  Se b.la. vores mange romaskiner, løbebånd, motionscykler og meget andet her på siden. Du er også meget velkommen til at besøge vores blog for endnu mere inspiration til din træning!